Dinner time!

Vilken god middag vi åt idag, det var min sambo som lagade maten.



Ceasarsallad.

Det var verkligen super gott, det här är en av hans bästa maträtt som han har lagat till oss.
När vi satt och åt så hade vi som vanligt tänt lite ljus, eftersom idag är det inget bra väder så det är ganska mörkt inomhus, det var nämligen åska ute.



Våra fina kronlyktor.


Armband

Även det här armbanden har kommit ut igen på H&Ms webshop.



Kostar bara 79,50kr.


Bild från H&M.

Ring

Igår gjorde jag en beställning med bland annat den här ringen från Cocoo.



Den är riktigt bra kopia av YSL ringen. Den finns många färger att välja bland. Så om ni vill ha tag på en sån här ring så borde ni beställa den nu, för det lär ta snabbt slut.


Bild från Cocoo.

Tisdag

Det blev jobb idag, har nämligen haft inventering. Det tog bara sex timmar, så nästa inventering blir i september. Jag gillar verkligen inte inventering, men det gör ju ingen. Men vi fick höra att vi ska ha personalfest nästa fredag så det blir super kul. För det var ca tre år sen vi hade sist en personalfest. Så det är på tiden hihi.

Har väl inget mer att berätta om, för nu ska jag göra lite små saker här i hemmet.

Godmorgon

Ny vecka och ny start kan det bli bättre? Hihi.
Det är kanon väder idag, så det blir att sitta ute och få lite färg på sej. Sen så är jag mest troligt ledig 4 dagar till. Det känns riktigt bra för jag har en hel del saker att göra här i hemmet. Som idag ska vi åka och stor handla, dags att fylla kylen och frysen. Fast vi har redan börjat fylla på frysen med kött, för så fort det blir bra väder så är det alltid grillning som står på schemat haha.
Jag får önska er en trevlig måndag och start på den nya veckan!!

Sunday

Nu är man tillbaka. Vi kom hem sent igår sen så var jag inte heller på nått bra humör. Så därför blev det inga inlägg.

Jag var ju på min morfars begravning i fredags. Så det var jätte sorgligt. Tror aldrig att jag har gråtit så mycket på nån begravning nån gång. Sen var det första gången jag var på en jordbegravning. Det var verkligen inte kul att se när kistan sänks ner i marken. Men det kändes ändå skönt att veta att att det inte kommer vara nån traktor som bara slänger ner kistan i marken eller hur man nu ska förklara det.

Jag saknar verkligen min morfar, och nu ska jag se till att vara ännu mera hos min mormor. För min mormor och morfar har betytt jätte mycket för mej och betyder fortfarande mycket för mej.



Blommorna som var på bordet till minnesstunden.



Kyrkan som begravningen var i.



Smörgåstårtan till minnesstunden.



Chokladtårta till fikat.

Kristallkrona

Vad tycker ni om vår lampa som vi har i köket?



Empire kristallkrona.

Jag har alltid älskat den här modellen på kristallkronor. Tycker att den är maffig och snygg. Sen så är det lyxigt att ha en kristallkrona i köket hihi.


Thursday

Det blev inget bra väder idag, men jag har ändå kommit igång med min träning. Det blev att köra ett pass på crosstrainer. Så nu känner jag mej duktig hihi.

Har just målat naglarna så det blir att sitta framför datorn medans det ska torka, för jag har svårt att sitta still när man väntar på att nagellacket ska torka. Hittar alltid på massa saker som jag skulle kunna göra och så klart kan ni räkna ut att mina naglar ser förjävliga ut igen efter en stund haha. Men idag ska jag bara vänta tills det är torrt.

Godmorgon

Jag orkade inte att vara upp så sent igår, så med det så vaknade jag redan halv sju och var pigg imorse. Men jag somnade om igen och vaknade innan klockan blev nio, det är en lagom sovmorgon.

Det kommer bli lite tyst här på bloggen idag och imorgon. För ni vet att jag ska på begravning imorgon. Men på lördag är jag tillbaka med bloggande.
Jag får önska er en travlig dag!

Onsdag

Nu får jag vara ledig i tre hela dagar. Det var ett tag sen man var så där länge ledig hihi.
Jag hoppas på att det blir bra väder imorgon.

Jag är fortfarande nöjd med min nya stol. Och den är verkligen skön att sitta på. Sen så passar den så bra till mitt nya skrivbord. Ni ska få se sen vad som är tanken med mitt skrivbord. Eller jag berätta nu vad den är till för. Det är nämligen mitt sminkbord. Har alltid velat ha ett sminkbord, så man kan säga att en av mina drömmar har slagit in haha.

Funderar på om jag ska lägga ut en annan bild som vi har i köket. Det är också en dröm som jag har haft sen några år tillbaka, för jag tycker att det är så lyxigt.
Hoppas att ni har en bra dag!

Lovely

Då har man shoppat på Casa Wikström.




Nå, vad tycker ni om min nya skrivbordsstol? Hihi.
Jag älskar den, så jag är super nöjd. Så nu är sovrummet klart.

Tisdag tisdag

Snacka om att det är skönt att komma hem, men jag känner mej ändå lite små stressad. För det är så mycket som man ska göra idag.
När min sambo har slutat för dagen så ska vi till Casa Vikström, jag ska nämligen köpa en sak därifrån. Sen ska vi även höra hur det går med dom möblerna som vi har beställt. För det har gått två månader snart. Sen har vi alla möbler som vi ska ha, sen är det bara små detaljer kvar. Så det har verkligen tagit lång tid för att få vårt hem så som vi vill ha det.

Nu ska jag surfa runt bland alla bloggar som jag läser, har inte hunnit att kolla in dom den senaste veckan.

Igår söndag!

Vi var ju hos våra vänner igår och grillade, det var verkligen trevligt och gott. Vi tog med köttet och dom bjöd på tillbehör och dryck.



Grillad entrecote från norrbotten och grillad potatis, broccoli.

Som sagt vi hade verkligen trevligt att jag ändå fick känna på lite helg fast jag hade jobbat hela helgen.
När vi skulle hem så blev det en sväng runt stan så jag fotade som vanligt genom bilrutan hihi.




Kulturens hus.



Badhuset.

Om ni har sett filmen Låt den rätta komma in, så finns det här badhuset med i slutet av filmen.


Monday

Idag har jag inte varit hemma så mycket. Kom hem för en timme sen, så det känns skönt att sitta framför datorn just nu. Ska inte heller vara upp så länge eftersom jag ska jobba imorgon. Sen så har jag även tagit på mej ett extra pass på söndag. Känns verkligen bra att jag får jobba mycket sen så har det även varit skönt att man fick vara ledig idag.



Gullvivor växer för fullt på mormors gräsmatta.





Min vovve skulle vara med överallt.


Godmorgon

Min lediga dag, och vad det känns underbart att man har fått sova så här länge hihi. Idag blir det att åka till Skellefteå över dagen. Så man kan säga att det blir en liten roadtrip. Sen när jag kommer hem igen så blir det att tvätta för fullt. För imorgon börjar jag om och jobba.

Det här kommer även bli en tråkig vecka, eftersom jag ska på begravning på fredag. Har även funderat på vad man ska ha på sej då. Jag längtar verkligen inte till fredag.
Ha en härlig måndag!

Sunday

Äntligen har jag jobbat klart. Så med det blir det fira med en grillkväll. Jag och min sambo ska till våra vänner och grilla. Vi tar med köttet och dom bjuder på det andra. Det ska bli så skönt att få koppla av och njuta i det här go väder som vi har idag. Ni kan ju gissa att jag kommer sova ut imorgon hihi.

Jag hade även en trevlig kväll igår när jag var ensam hemma. Det var nån som hade fest i huset som vi bor i så jag somnade till låtar som ice ice baby och mr vain. Det var dom enda låtar som jag hörde innan jag somnade.

Lördag

Äntligen hemma. Slutade idag klockan två så direkt när jag kom hem från jobbet så skulle jag skjusa min sambo för han ska träffa sitt hemliga sällskap hihi. Sen åkte jag och handla lite go middag till mej eftersom jag ska vara ensam ikväll. Så nu ska jag ladda dvd spelarn med massa tjejfilmer som jag ska se på och äta min goa middag och bara njuta.

Imorgon är det min sista jobbar dag för då har jag jobbat nio dagar på raken och det känns i mina fötter. Så det bli soffläge nu hihi.
Hoppas ni har en underbar lördag!


Friday

Äntligen fredag och helg fast det innebär att jag ska jobba hela helgen hihi. Måste erkänna att jag har börjat känna mej sliten. Har nu jobbat 7 dagar i sträck har två dagar kvar för att bli ledig på måndag sen börjar jag och jobba igen på tisdag. Så visst får jag känna mej sliten? Haha.

Det var lite körigt idag på jobbet, speciellt morgonen. Blev lite små stressad men det blev bra ändå till slutändan. Så jag är jätte glad att jag är hemma nu. Nu ska jag ta det lugnt en stund innan jag ska börja dammsuga.
Hoppas att ni har en hörlig fredag och mysig helg! 


Shampoo och treatment!

Nu har jag äntligen hämta ut mitt paket som jag skulle egentligen ha hämtat ut igår.
Det var det här som paktet innehöll:




1 liter shampoo och 1 liter balsam.

Jag har nästan helt slut schampoo och balsam så det var verkligen tur att dom kom igår. För det hade annars blivit kris. För jag vill bara använda frisör schampoo och balsam, jag vet att jag är fånig men det känns som att dom är bra för mitt hår.

Sen så är det så billigt att beställa från nätet. Jag har beställt mina från Lyko och dom här flaskorna kostade tillsammans 344kr. Det är verkligen bra pris.
Så nu hoppas jag att det här schampoot ska göra underverk med mitt hår hihi. För det var bra för slitet och torrt hår. Jag behöver mycket fukt i mitt hår.

Wednesday

Snacka om att jag har fullt upp på dagarna, det känns som att jag hinner inte ens med mej själv haha.
Jobbade in rasten idag för att skynda mej hem för mina föräldrar och mormor skulle komma och fika hos mej. Sen så hade jag köpt en hel del fikabröd.




Olika sorters macarons.

Jag har blivit helt frälst i macarons, sen bästa av allt har jag hittat ett ställe som säljer dom för halva priset av vad jag har betalat för dom tidigare som jag har köpt av.
Den turkosa macarons var min favorit, för det var bland annat lakrits i.

Snart kommer min sambo hem så jag ska väl börja fixa middagen, sen ska jag även försöka att gå och lägga mej tidigare ikväll för jag har jätte problem att stiga upp klockan fyra. Sover bara 4 timmar per natt sen i söndags och det funkar inte. Ska öppna ända till söndag. För att vara ledig en dag och sen öppna tisdag och onsdag nästa vecka. Måste hitta en bra sov tid, fast det innebär att gå och lägga sej åtta på kvällen.

Godmorgon

Har jobbat idag också, men efter jag hade jobbat klart så åkte jag förbi mina föräldrar. Tänkte passa på och hälsa på dom när även mormor är här. Så det blir att vara här en stund.

Ska även hämta ut ett annat paket idag som jag beställde i torsdags. Kan säga att det var tur att det kom idag för annars hade det blivit lite kris för mej haha.
Ha en underbar tisdag!

Monday

Som ni såg i förra inlägget så fick man idag ett trevligt paket i brevlådan, sen så har jag även fått Elle. Så nu har man något trevligt att bläddra i. Men sen så hade jag ett vit kuvert med handskriven namn på, och jag tänkte vad trevligt har man fått ett brev eller något sånt tills jag öppnar och se att det är en elavgift från mitt förra boende för bilparkeringen. Och det var inte en liten räkning, hatar såna där utgifter som bara dyker upp helt plötsligt. Det gjorde mej på dåligt humör. Tur att jag öppnade det först.
Jag hatar verkligen räkningar.

Nu har jag beklagat mej färdigt, så nu ska jag återgå till att inreda sovrumsfönstret.

Paket

Jag beställde två armband från Accesora för en veckan sen. Nu har jag äntligen fått det ena armbandet så jag hoppas att det andra kommer snart.



Bohemian Luxury Goddess Whirled.



Så fick man med sej lite trevliga saker i paketet.



Godishjärtan.



Prov krämer.

Jag är jätte nöjd med mitt armband, så snart ska jag inviga det hihi. Sen så älskar jag att få med sej såna här överraskningar i paketet.

Godmorgon

Då har man jobbat klart för idag, och det känns precis som att klockan skulle vara jätte mycket, som tex vid fyra tiden haha.

Igår blev det inga inlägg, men det blir dåligt med bloggande när man jobbar konstiga tider. Men jag får ta igen det idag.

Idag ska jag städa och se en film, för som vanligt lånar jag hem filmer från jobbet. Ganska så skönt att koppla av med att se på en film.
Hoppas ni får en jätte bra start på den nya veckan!

Mer bilder!

Som sagt jag tycker att det är jätte roligt att fota. Så här blir det lite mer bilder från igår.



Eldkorg.

Vi satt ute igår till klockan elva. Och det var skönt att sitta nära den här eldkorgen för den ger mycket värme. Sen när det blir glöd så kan man grilla.



Månen.

Jag tyckte att månen var mycket större i verkligheten än vad den blev på fotot. Månen ser ju jätte liten ut på bilden.



Vacker solnedgång.

Jag älskar den här bilden, allt var så vackert ute.



Samma vackra solnedgång.

Det är inte många sekunders mellan dom här två bilderna. Men det är så fint med en vanlig bild och en närbild.


Bilder: Privata.

Godmorgon

Jag hade verkligen en trevlig fredagsmys igår. Kommer visa mer bilder om det senare. Jag åt för första gången en kebabrulle, och vad gott det var. Har tillomed kvar från den så det får bli min lunch innan jag åker till jobbet. Man kan säga att jag har blivit hjärntvättad av Gurkan från Big brother haha. Men han har rätt att det är verkligen super gott. Ska man köpa en Kebabrulle från Luleå så måste jag tipsa om Kebabhuset, fast dom är otrevliga som jobbar där. För dom kan inte säga hej sen så är dom besvärad när man vill beställa. Det är som att dom vill inte att nån ska komma och köpa från dom. Så det är ett stort minus från deras sida.

Ha en fortsatt trevlig lördag och helg!

Bilder och minnen

Det var härligt väder igår så det gick inte att låta bli att fota på himlen.



Kan det bli blåare?



Var även tvungen ta med lite träd på bilden.



Tussilago.

När jag var liten så grävde jag upp en tussilago i skogen vid vattnet som jag sen planterade i mammas blomrabatt och även i min egen blomrabatt som jag hade gjort själv när jag va ca 11år. Men hur som helst så har min pappa försökt att utrota dom från blomrabatten eftersom dom växer som ogräs och nu har dom lyckas att få bort dom, men det finns fortfarande några kvar i min rabatt på deras gård hihi. Dom ska få vara kvar där, men jag är även lite sugen på att sätta tillbaka en i deras blomrabatt.


Godmorgon

Det har inte blivit så många timmars sömn. Vaknade fem inatt för jag hade så ont i magen, sen gick det inte att somna om. Så jag låg säkert vaken en timme eller nått sånt. Men just nu så har jag inte ont magen, så det känns bra.

Jag skulle på en lunch date idag, som jag var tvungen att ställa in eftersom jag mådde inte så bra, så det var riktigt synd men vi ska styra upp dejten till nästa vecka istället.

Idag är det ju fredag, kommer nog inte hända så mycket men man kanske få hoppas på en god fredagsmiddag hihi.  Fotade lite bilder igår som jag kan visa till er, det är verkligen kul att vara ute och fota när det blir sommar.
Ha en jätte härlig fredag!

Mina favoriter

Jag hittade två plagg från hm som jag gillar. Tycker att det är jätte snyggt.



Baddräkt kostar 199kr.



Jeans shorts kostar 199kr.

Jag tycker att dom här två är jätte snygga och det passar även tillsammans. Nu fick jag lust att testa att göra en beach party outfits. Och dom har plaggen kommer ingå i den outfiten. Men det får jag göra senare idag. För nu ska jag ut.


Bilder från H&M.

Jaaaaa

Så fort jag hade skickat in mitt Godmorgon inlägg så hann det bara gå nån minut så ringde telefonen. Jag ska få gå och vara social idag och sitta ute i go vädret, lovely!!! Så nu känns allt mycket bättre. Tänk vad lite som behövs för att göra mej på bra humör haha.

Fick även mess från min chef att jag kan hämta ut mitt sommarschema idag. Men jag tar det i helgen när jag ska jobba. Så man kan säga att jag kommer sommarjobba på mitt jobb. Men man får vara glad över det lilla man har. Men det känns hårt att jag är 29 år och har inte nå fast heltidjobb, men jag är inte ensam med det.

Godmorgon

Snart helg, och då ska jag börja och jobba. Men jag tycker att det ska bli riktigt kul att få jobba. Så man vet att man får en lön igen, och att man får träffa folk hihi.

Idag är det bra väder, skulle vilja vara ute. Men som vanligt så har vi skugga på balkongen, vi kommer aldrig ha nån sol på balkongen, det är bara på natten som solen kommer vara där.

Jag har lite tråkig dag idag, jag har ringt runt till folk nu på morgonen så har dom fullt upp hela dagen. Jag hade velat gå ut och gå och få ha på mej mina easytone. Fast jag vill inte ut och gå ensam, vill prata med nån.
Det är som att jag sitter i ett fängelse.
Hoppas ni får bättre dag än mej!

Bilder

Här får ni lite bilder från igår. Det var jätte fint väder på kvällen.



Bergnäsbron.

Bron som leder oss ut från centrum.



Solen.



Gäddviksbron.

Som ni ser så har vi två likadana broar. Fast den här bron går ut till Storheden.
Sen så är inte det här nån rolig bro att köra på speciellt när man får mötande, för det är så smalt.

Godmorgon

Vilken drömmar man är hihi. Jag vaknade före åtta idag och gick ut med vovven. Efter jag hade varit ute så har jag bara suttit och drömt mej bort ett tag. Det var först nu jag insåg att klockan är nio.

Idag händer det inte så mycket, förrutom att jag ska lägga upp bilder från igår när vi var ute en sväng. Har insett en sak som jag trodde aldrig att jag skulle säga, och det är att jag saknar centrum. Saknar mina grannar, och våra grillmiddagar som vi hade ute på gården.
Vi åkte förbi igår där vi bodde tidigare och såg att dom hade inte stoppat ut utemöblerna på gården och så. Förra året gjorde vi det rätt så tidigt för vi hade ju riktigt bra väder i maj. Så det blev många middagar ute på gården. Det är kanske inte samma stämmning som det var tidigare när vi bodde där =)

Ha en fin onsdag!

Godmorgon

Snart börjar mitt 9 dagars pass. Då blir det att jobba mycket, så det känns jätte bra för nu har jag varit hemma för länge. Jag har märkt om jag inte göra något så blir jag rastlös. Det är som att jag måste vara fullbokad. På tal om fullbokad, så är mina helger från och med nu fullbokad ända till mitten av september. Snacka om att man har planerat in en hel del, men man vill göra så mycket när det är sommar.
Har ni också börjat plandera in vad som händer i sommar?

Jag önskar att sommar är lika lång som vintern och vintern är lika kort som sommar hihi. Idag har vi ingen sommarvärme som det var igår. För idag är det mulet, blir säkert regn.
Hoppas ni får en underbar tisdag!


Till köket?

Det finns så mycket saker som man vill ha. Man vill bara ha mer och mer hihi. Min sambo vill ha en köksmatta och jag har visat han vad för slags matta jag vill ha där. Han tyckte om den så vi får se om det blir ett köp.



Pappelina Viggo Star black.

Det är just den här mattan som jag vill ha. Vad som är bra med såna här mattor är man kan vända på den och då är den vit med svarta stjärnor istället.

Så den här skulle verkligen passa bra i vårt kök.


Bild från Pappelina.

Monday

Idag så blev det en liten beställning från Accessora. Dom har ju just nu 15% rabatt på utvalda armband. Så jag beställde två armband som jag har kollat in ett tag. Så jag det var självklart att jag beställde dom nu.



Greek goddess armband Bohemian Luxury.



Goddess whirled armband Bohemian Luxury.

Fast jag är en silver människa så gillar jag dom här armbanden. Kommer använda dom ofta i sommar. Så jag längtar tills jag får hem dom.


Bilder från Accessora.

Godmorgon

Idag blev det en riktigt lång sovmorgon, det känns som att man inte har sovit så mycket ihelgen, men nu är jag på fötterna. Men vilken värme man mötes av när man skulle ut med vovven. Det är ju som en varm sommardag.

Får se vad man hittar på idag, det är verkligen synd att vi inte har nån sol på vår balkong så det går inte att sitta där. För jag skulle verkligen vilja vara ute idag.

Hoppas ni får en bra start på den här veckan!

Sunday

Jag har haft en härlig helg och det har även varit händelserikt. Det är kul att man har haft fullt upp.
Vi var ju på Ikea igår och köpte vår fina tvbänk, sen blev det självklart lite andra små saker med. Sen blev det att åka till mina föräldrar där vi åt en god middag och jag fick träffa min morbror och moster så det var verkligen trevligt.

Idag har vi skruvat ihop tvbänken och det blev verkligen fint, sen har vi hunnit med att se på lite filmer, sen så har vi varit ute på en skogspromenad. Vi har en jätte fin skog där vi bor, så det är perfekt för vovven hihi.

Nu väntar vi på att big brother ska börja haha.

Middagen

Vi hade en trevlig kväll igår. Jag blev super nöjd med middagen, för det var jag som hade fixat ihop menyn samt dryck till. Så alla blev nöjda med röd vinet som jag hade valt.
Man kan säga att det var ett tema igår för alla rätterna som vi bjöd på var tillagad från ugnen hihi. Tyvärr har jag inte bilder på all mat, bara förrätten. Jag har alltid så kul så jag glömmer att fota.



Till förrätt så blev det Toast med honungsgratinerad chévre. Sallad med ruccola, pärltomater och balsamicosås.
Dryck Ronar mousserad vin.

Till varmrätt blev det helstekt fläskfile med patatas bravas och rosépepparsås.
Dryck Montecillo röd vin.

Till efterrätt blev det friterad camembert med lingonsylt.
Dryck Red port portvin.

Jag är super nöjd över hur bra maten blev, och det är verkligen roligt att laga mat, speciellt när allt blir så bra hihi. Min sambo tycker att jag ska alltid ha tre rätters färdigt när han kommer hem från jobbet hihi.

Godmorgon

Det blev verkligen en lyckad kväll igår och vi hade jätte trevligt. Ska snart visa vad jag har lagat för mat.

Idag blir det till Ikea, så det blir kul. Så nu ska vi äntligen få den rätta tvbänken så blir det köpa lite till saker. Den här gången behöver vi inte nå släpp, så det känns skönt. Sen blir det ett besök hos mina föräldrar idag för min morbror och min moster är där. Gäller att passa på att träffa dom när dom är här uppe hihi.
Hoppas ni får en jätte bra lördag!

Friday

Snart kommer vännerna. Jag är faktiskt lite stressad för jag vet att varmrätten kommer ta en ca 1 ½ timme innan den är klar, men jag måste först göra klar förrätten, eftersom den ska i ugnen med mycket högre grader än vad köttet ska ha.



Det här hör till varmrätten hihi. Ser det gott ut?
Jag kan säga att det är super gott och så dofter det jätte gott i köket just nu. Jag har gjort en stark tomatsås, fast den är ändå inte så stark.

Snyggt



Kostar 495kr.

Jag vill ha ett sånt här förkläde, tycker att dom är snygga sen är den ju så smart. Jag skulle verkligen behöva ett förkläde nu när jag ska laga så mycket mat.


Bild från Nyttadesign.

Mina skor!

Idag så har jag äntligen få hämta ut min fina nya walkingsko. Så på måndag blir det ut och gå med dom nya skorna.





Reebok Easytone.

När jag beställde dom så står det att dom är vita, men jag tycker mer att dom är silver gråa. Jag är super nöjd med dom, har redan provat dom och dom är super sköna.

Dom här skorna ska göra så man får fastare rumpa, lår och vader. Så det är bra, men nu är det upp till bevis.

Godmorgon

Äntligen helg och fredag. Med den här helgen så börjar vi med en middagsbjudning ikväll. Det ska bli jätte kul att få laga mat, men jag är ändå lite orolig hur jag ska kunna time allt. För allt ska göras i ugnen. Förrätten, varmrätten och efterrätten ska vara i ugnen, och alla har olika grader. Jag får väl bevisa ännu en gång att jag är grym i köket hihi.

På tal om mat, så kan jag säga att vi blev bjudna på jätte god mat på Valborg. Till förrätt fick vi crepes med räkstuvning drack skumpa till det.



Till varmrätt fick vi det här goda, grillad entrecote med klyftpotatis. Det var så super gott, ska nog säga till min vän att han får skaffa sej en matblogg hihi.

Till efterrätt fick vi ananaspaj, jag ska vara ärlig och säga att jag gillar inte ananas. Men jag gillade verkligen den här pajen, super gott.

Så jag hoppas verkligen att mina vänner kommer gilla maten som jag ska fixa ikväll.

Jag vill så mycket!

Shit vad jag har fått sommarkänslor. Vet ni vad jag längtar efter?
Jag längtar efter stora sommarfester med mina vänner, jag vill åka ut till Klubbviken och man drar ihop ett stort gäng och sitter vid vattnet och grilla och nån har med sej gitarren så det blir allsång. Det är ju det här som hör till sommar.
Får fråga mina middagsgäster imorgon om vi ska styra upp något.



Jag vill även åka båt.

Minnen

Jag kan inte låta bli att sluta och flina, håller på gå igenom mina skivor. Jag äger verkligen en hel del. Det som är kul när man lyssnar på en skiva som jag lyssnade jätte mycket på när jag var mellan 12-14 år. Snacka om att musiken har ändrats. Jag var ju ett stort fan till 2 Unlimited haha. Allt med bas var bra hihi.



Gillade ni 2 Unlimited när ni var liten?

Jag har så många minnen med alla mina skivor.
Som säkert många har gjort så har man åkt i en merca på helgerna och tyckte att man var ju så tuff haha. Det var verkligen länge sen, men än idag gör ju ungdomarna det, alltså kör runt med en merca på helgerna. Som jag så fint kallar idag för raggar merca.


Godmorgon

Imorgon är det helg igen, härligt. Sen så verkar det som att det kanske blir fint väder idag för solen skiner. Ska snart gå ut och gå min morgonpromenad med vovven.
Sen blir det att fortsätta och kasta saker. För nu har man kommit i en städ-flow hihi. Men det är väl för att vi ska ha middagsgäster imorgon.
Hoppas ni får en underbar dag idag!

Onsdag

Idag så har jag varit en sväng till Skellefteå, jag ville följa med när vi skulle skjusa hem min mormor. Vi var även förbi kyrkogården. Min morfar kommer få hamna på en fin plats om man nu kan säga så. Begravningen kommer bli i den här månaden.

Det känns som att dom senaste tre åren, så har vi råkat ut för tråkigheter hela tiden. När ska allt börja vända? Tack och lov att vi går mot sommar!

På fredag ska jag och min sambo ha den första middagsbjudningen, det kommer bli super trevligt. Våra vänner Linda och Johnny ska komma hit.
Jag har redan gjort klart menyn för kvällen, för vi var och handlade igår. Så jag hoppas verkligen att allt kommer bli lyckat hihi.

Just ja det här måste jag skriva om för det är lite komiskt. Jag och min sambo har nog inte så där jätte tur med avlopp och sånt. För igår så kopplade vi in diskmaskinen för första gången. Jag och min sambo är inte van med diskmaskin, så vad tror ni hände???
Vi hade stoppat i diskmaskinen två tallrikar och en skärbräda det var allt. Så när vi trycker på on knappen så märker vi när maskinen ska töma vatten så får vi det på golvet. Så det var bara börja torka upp vattnet man blev ju irriterad på dom som har installerat in maskinen. Men hur som helst så har vi löst det nu så nu ska det inte komma ut nå mer vatten på golvet.

Det var som när vi hade installerat in tvättmaskinen i den här lägenheten så hände samma sak när tvättmaskinen tömde på vattnet så kom det på golvet.

Tvbänk

Jag har som inte velat avslöja än vad vi har köpt för saker till hemmet, och vi väntar fortfarande på möbler. Men jag kan ju visa vad det är för tv bänk som vi ska ha från Ikea hihi.


Den kommer från sortimentet Bestå.

Det kommer bli två såna här som blir vår tv bänk. Jag tycker att det kommer bli så snyggt, för vi ska även ha två luckor till den.
Stilrent och snyggt.

För i vardagsrummet blir det svart, vitt och silver.


Bild från Ikea.

Godmorgon

Hade en jätte trevligt dag igår hos mina föräldrar, som jag var på fika date hos. Vi brukar alltid samlas en dag i veckan och fika, då kommer även min brorsa också så det är super trevligt.

Idag blir det en städdag, började lite smått igår men idag ska jag fortsätta med det. Sen så är det inte heller så bra väder idag så då passar det bra med att städa.
Ha en jätte bra tisdag!

Godmorgon

Ny vecka, det känns rätt så skönt. Den här veckan kommer bjuda på ett Ikea besök. Vi har köpt fel tv bänk sist när vi var på Ikea så nu blir det att köpa den rätta. Sen är det även lite andra små saker som vi ska köpa. Men det kommer bli kul.

Jag hade tänkt städa idag, men det får jag göra när jag kommer hem igen istället. För nu ska jag på en fika date hos mina föräldrar.
Jag hoppas att ni får en jätte underbar start på den här veckan!

Sunday

Jag hade verkligen en bra Valborgmässoafton igår. Och vi blev bjudna på god middag och så var det så kul att få träffa alla igen. Man fick nästan bli ung på nytt hihi. Sen var det folk på middagen som jag inte har träffat på ett bra tag, så allt var så lyckat och trevligt.

Vi var sammanlagt 7 personer, skulle ha varit 8 st men en var tvungen att jobba. Sen så hände det en otrolig sak på festen, som jag inte kan dela med mej till er för jag måste fortsätta smälta det, för det är så sjukt men jag tror verkligen på det. Skulle jag skriva om det här så skulle ni kanske tror att jag är sjuk haha.
Men det är en jätte bra sak.

RSS 2.0