Godmorgon

Idag har man vaknat alldeles för tidigt, inte kul att stiga upp kl 04:00 frivilligt, men det finns inte så mycket att göra åt det än att stiga upp. Så nu sitter jag här.
Det kommer bli en lång dag idag eller kort dag, får se hur länge man orkar att vara vaken.
 
Vet inte riktigt vad som händer idag så man får se vad man hittar på, men det blir säkert en städning för det kan behövas och nu när det inte heller är nått fint väder.
 
Ha en jätte härlig tisdag!

Luleå Norrbottens län

 
 
Jag måste erkänna en sak och det är att jag är en Hemnet knarkare hihi, jag tycker att det är jätte kul och intressant och se hur folk har det i sina hem. Man kan dessutom få tips och idéer om inredning. 
 
Vad jag vill komma till är att jag såg den här tavlan på Hemnet och jag blev helt kär, det gick ganska så snabbt att hitta vart jag kunde köpa den. Så jag beställde på en gång och jag är super nöjd med tavlan. 
Den har nu suttit på väggen i ca 2 månader.
 
Ramen köpte jag på Ikea när jag var där i våras. 
 
 
 

Liljekonvalj

 
En fördel med att bo här uppe i norr är allt blommar senare.
 
Just nu så passar jag på att plocka in Liljekonvaljer medans dom blommar för fullt. Man kan inte än att älska dom här små blommorna som doftar så gott. Hör helt klart bland mina favorit blommor.
 
Känner mej väldigt rik som får ha dom här blommorna i min trädgård. Jag har skrivit tidigare om att det är så kul med blommor, man blir som lycklig över att se dom hihi.
 
 
 
 
 
 

Rosé

 
Rosévin när det är sommar. 
 
Tänkte passa på att tipsa om ett rosévin från Maria Montazami nu när det är lillördag och sommar. Det brukar bli mer rosé och vitt vin när det är sommar. Jag tyckte att det här vinet var helt ok. Finns på Systembolaget att beställa.
 
Min favorit bland hennes viner är ändå det vita vinet, det tycker jag är riktigt bra och prisvärt.
 
 
Skål!
 
 
 
 

Godmorgon

Det verkar som att det blir en kanon bra dag idag, för ute bjuds det på blå himmel och solen som värmer på, vi har 27 grader inget att klaga på hihi.
Jag som hade nästan tänkt åka en sväng till Storheden, men jag tror jag hoppar över det idag. Tar det imorgon istället.
 
Igår köpte jag dom sista blommorna som vi har i pergolan, blev så bra. Så nu kan man sitta där och njuta, vårt extra uterum/vardagsrum. Tänk att blommor kan göra så mycket! 
 

Nä, det kanske skulle vara dags att ta tag i träningen nu, så man får slappa sen hihi.
 
Ha en super härlig onsdag!

Dagens tips!

 
Den här klänningen köpte jag idag, för igår så såg jag den på nätet och blev nyfiken. Kan säga att jag är glad att jag köpte den i butik eftersom jag betalade bara 100kr för den och på deras hemsida så kostar den 199kr.
Så det får bli dagen tips!
 
Bild från: H&M

Midsommarafton 2015

I år så firade vi midsommarafton med min familj, dvs min mamma, pappa och min morbror och moster. Eftersom jag jobbade på midsommarafton så såg jag till att jag fick sluta 13:00 för att skynda mej hem och fixa mej för firandet hos mina föräldrar och det var som sagt jätte fint väder, varmt och soligt. Inte som förra året när det blev bara 2 grader varmt och jag tog på mej täckbyxor hihi, för mössa hade jag tagit på mej tidigare.
 
Så när vi kom dit blev det sill-lunch med massa annat gott, blev som en buffé. Så det blev massa surr och skratt.
Hade en jätte trevlig midsommarafton.
 
 
Jätte god jordgubbstårta till efterrätt!
 

Hello new week!

Då var denna midsommarhelg över och jag säger vilket härligt väder vi har haft, varmt och soligt. Så på midsommarafton fick mina vita ben komma fram för första gången i år, dom var tillomed så vita så som min kjol är hihi.
 
Det är så här det ska vara när det är sommar, men det sämsta är att fy tusan vad vi har mygg. Dom har sagt att det är myggrekord iår och jag är inte förvånad för det är mygg ute tillomed när solen skiner för fullt, annars brukar det mest vara på kvällarna som dom dyker upp, men inte hos oss där är det från morgon till natt, dvs dygnet runt.
 
Jag hoppas att solen skiner hos er som det gör hos oss nu!

Tuesday diary

 
Ett steg närmare till Midsommarafton! Jag har inte så mycket att planera för årets midsommarafton och det är ganska så skönt. Jag följer med och är bara hihi.
 
Idag har jag varit en sväng till stan och lunchat med min vän, alltid lika trevligt. Hade en hel del att prata om och passade på att besöka en hel del butiker. Man går verkligen inte så ofta i stan, gillar mer att beställa från nätet. Jag vet, jag är en datanörd, men det går så mycket fortare att att leta upp på nätet och bara klicka på köpknappen hihi. 
 
På torsdag kommer min sambos familj till oss och vi ska bjuda på middag så det kommer bli trevligt, vi kommer sattsa på grillat och vin, kan inte bli bättre. Men det kommer ändå bli lugnt eftersom jag ska upp tidigt på midsommarafton och jobba som vanligt.
 
Ha en fin dag!
 
 

Godmorgon bloggen!

Vilken härlig dag vi har framför oss, jag är ledig och jag känner mej så glad och lycklig, fast det regnar som det gör i stort sett varje dag, mer eller mindre. Men det är bara göra det bästa av dagen.
 
Igår när jag kom hem från jobbet så skyndade jag mej till Jysk, Rusta och Blomsterlandet. Är nämligen ute efter pokalkruka i svart plast, vill ha 3 st. Men så klart när jag kommer på saker som jag vill ha så finns dom sen inte längre så det kanske får bli nästa års letande.
 
Men jag kom iallafall hem med färska kryddor från Blomsterlandet, det blev Salvia, Grekisk oregano, Timjan och Koriander. Gillar att ha färska kryddor i trädgården. Men nu fattas bara sallad.
 
Ha en underbar måndag!
Ni har kanske tillomed semester nu?!

Hello sunday!

Jag säger bara ÄNTLIGEN!!! Nu har jag jobbat färdigt min 11 dagar på raken, det är därför det har varit så tyst här på bloggen. Kan man vara så här sliten?! jag är som en zombi och har glömt bort vad det har varit för dagar. Man kan säga att jag har levt i en bubbla i min egen la la land. Så det känns grymt skönt att vara tillbaka till sej själv.
 
Min kära sambo kom hem för en vecka sen han var bara bort i ca 6 dagar. Medans han var borta så har mina föräldrar fått bo här med mej i huset och det har varit skönt. Vill inte vara så där länge ensam hemma hihi.
 
Men hur som helst så kommer jag börja blogga mer igen, för tänk nästa vecka är det Midsommarafton jippi!
 
Ha en S.U.P.E.R härlig S.Ö.N.D.A.G!

Min käraste!

Idag så skjusade jag min kära sambo, livskamrat, blivande mannen till flygplatsen. Måste erkänna att jag redan nu saknar han jätte mycket.
Det är jätte många år sen vi var ifrån varann så här många dagar som vi ska nu vara. Men jag vet att han kommer ha jätte trevligt i Shanghai och vilken resa han är på, så jag är jätte glad för hans skull! Sen kommer han hem till mej hihi.
 
Men jag måste säga att det är också bra att sakna varann, för det var länge sen jag kände så här, för det blir lätt att man tar varann för givet. Så den här veckan får gärna gå fort så vi får träffas snart igen.
 
 
 
 

Var är du???

 
Försökte fota för att ni skulle få se hur mycket det blåser, men det var svårt så ni får lita på det jag skriver hihi.
 
Jag säger som hela Sverige säger just nu, vart är värmen?! Det här är inte sommar, det här är mer höst för mej. För just nu så har vi storm och det regnar.
 
Vi har ju tagit snörekord i år och detsamma gäller med regnet också så nu hoppas jag på att vi kommer ta solrekord!
 
Det kanske va ändå bra att man har börja bygga på doftljus samlingen, för man kan fortfarande tända ljus på kvällarna, jag hade ju tänkt spara dom till hösten och vintern, men det är bara elda på för det blir lite mörkt när det är så mulet.
 
Ha en härlig junikväll! 
 
 

RSS 2.0