Monday

Jag lever hihi. Det är först nu jag har tid att sitta framför datorn. Har jobbat sen åtta imorse till klockan sex. Så efter jobbet åkte jag och hämtade min vovve hos mina föräldrar. Sen har vi varit och hämta över 20st flyttkartonger. Så man kan säga att det har varit fullt upp idag. Men vi har hunnit med att se en film, det var skönt att få koppla av en stund och inte behöva tänka på något. För imorgon börjar ner packningen av hemmet.

Jag tror jag runda av här, är lite små trött. Hade problem att somna igår, så det känns som att jag har varit vaken hela natten hihi. Gillar verkligen inte såna nätter. Men snart ska det väl vara slut med sånt.
Sen så hade jag tänkte försöka stiga upp tidigt imorgon, så man får mycket gjort.
Men jag hoppas att NI ALLA har haft en bra dag idag! Natti natti


Det är inte kul...

Hjälp vi drunknar i flyttlådor här hemma. Får en sån ångest när jag ser allt det här.




I vårt gästrum/kontor.



I köket.

Ni ser ju hur det ser ut hos oss, det värsta av allt att i dom här kartongerna så är det inte en enda sak från vår lägenhet som vi bor i nu. Det skulle inte alls förvåna mej att när allt är klart så kommer vi säkert ha över 80 flyttlådor att gå med. Bara från den här lägenheten kommer det säker vara över 60 kartonger, fattar ni hur jag gruvar mej för allt det här?

På tisdag kommer jag vara ledig så då tänker jag försöka tömma ena rummet så ska alla kartonger få vara där, men jag ska även påbörja i vardagsrummet.

Sunday

Det blev pizza till middag idag, kan inte fatta att sån mat är så gott efter man har festat. Det blev ju inget hårt festande igår och det är skönt för jag har mått riktigt bra idag så det är tur eftersom jag ska jobba imorgon. Det hade inte känts bra om jag har sovit hela dagen idag hihi.

Det blir att se på en film alldeles strax och ta sej ett glas coca cola. Så kommer min söndag se ut.
Just ja kan även meddela dom som vann i min tävling att jag kommer skicka ett mail till dom när jag skickar iväg paketen, hade ju tänkte skicka imorgon men det hinner jag inte.



Pizza slice!

Godmorgon

Vilken kväll jag hade igår, det var jätte trevligt hos min kompis som fyllde 30 år. Kan säga att jag kom hem först 03:15 inatt hihi.
Vilken middag hon bjöd på också, vi fick närmligen Sushi som hon hade gjort själv, och till det blev det att dricka vitt vin. Som efterrätt så fick vi vit chokladmousse. Allt var super gott, så det var verkligen en trevlig kväll.
 
Sen fick vi höra att hon är gravid, så alltså kommer det bli en riktigt bebis bomb iår för mina vänner. Jag börjar bli lite pressad måste jag erkänna och säga.
Om två veckor ska en annan kompis till mej födda tvillingar, så då blir hon tre barnsmamma. Jag är inte så ung längre haha. Fast jag känner mej som 20 hehe.

Fest!!!!!

Så där då är man redo för 30 års kalas hihi. Väntar på min skjus, gud vad det här kommer bli en rolig kväll. Så kommer det även vara lite nytt folk på festen, så det är trevligt.
Ha en super kul lördag för det ska jag ha!

Se det snöar, se det snöar

Jag har försökt att fota när det snöar, men det var inte lätt om jag får säga så hihi.



Inte världens vackraste bild haha.



Ni ser väl att det snöar!?

Snart blir det ut och åka bil, och vi ska göra ett besök till våra nya bilplatser som vi kommer snart att ha. För vi har redan fått tillgång till dom.

Middagen igår!




Vår goda middag!

Här ser ni hur maten blev som vi gjorde igår. Det var super gott, sen så kan man aldrig bli less på avokado och mozzarellaost hihi.

Godmorgon

Har ni sovit gott inatt? Som vanligt har jag sovit hyfsat, vaknade till inatt och var jätte pigg, men jag somnade allafall om igen. Idag ska ju på 30 års kalas. Vad det kommer bli kul eftersom det kommer vara en tjejfest, får se om jag tar med mej kameran.

Idag snöar det stora lapphandskar och i slowmotion hihi, ser verkligen vackert ute. Sen så är det skönt att det är plusgrader, det var det igår också så då fick jag höra hur det droppade från taken. Men det är ändå länge kvar till våren, för skotersäsongen har inte börjat än. Så först skotersäsong sen blir det vår.

Matlagning



Vår aioli är klar.

Så där se vår aioli ut, och den är super god, man kan gärna ha i färsk basilika om man vill. Men idag kör vi utan.
Nu ska bara räkorna stekas och så ska jag fixa till vårt vitlöksbröd som ska gratineras i ugnen.



Det blir även ta ett glas rött. Det här vinet är en av mina vänners favorit vin, så vi ska testa och se vad vi tycker om det.

Friday



Scampi.

Till middag blir det stekta scampi och hemmagjord aioli och vitlöksbröd. Att göra aioli är så lätt och så blir den alltid så god, så alltid när vi äter aioli så gör vi den själv.



Skumpan är på kylning.

Nu fick ni även titt i vårt kylskåp hihi. Så nu vet ni vad vi kommer äta för nån god middag och det passar bra till ett fredagsmys.

Godmorgon

Det blev en lång sovmorgon idag hihi, var ganska så trött igår kväll så jag hade verkligen inga problem att somna igår. Sen så hade vi fika gäster igår, mina föräldrar och min sambos föräldrar  var här så det var trevligt. Man träffas verkligen för sällan allihop, det måste man ändra på. För jag och min sambo har snart varit tillsammans i fyra år.

Idag är det ju äntligen fredag, så det kommer bli fredagsmys.
Jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska ha på mej imorgon på 30 års kalaset, men det kommer lösa sej, jag kommer väl på det imorgon istället hihi. Jag kommer verkligen ha en kul och trevlig helg.

Jag är ju lite töntig av mej som gillar och se hur det går för vår nya lägenhet, jag vet att det är folk runt omkring mej som skrattar lite åt det hihi. Men jag bjuder på det för jag tyker att det är jätte kul och se hur det går. Som nu är äntligen vår balkong färdig, för lägenheten ska ju vara klar 1 feb det är ju nästa vecka. Så jag tänkte försöka få nån tid nästa vecka och se på lägenheten, det kommer bli kul. Är så nyfiken på färgerna.
Men jag måste säga att jag fortfarande gruvar mej för att packa i flyttlådorna, jag tror att jag har kommit på ett system nu allafall. Jag vet vart jag ska börja.
Ha en riktigt FABULOUS FRIDAY!

Nästa vecka!

Oj oj vad jag har en del saker att se fram emot till nästa vecka. Det är kul när man har en hel del inplanerad saker. Nästa fredag ska jag prova något som jag aldrig ha gjort. Jag kanske kommer gilla det eller så kommer jag hata det hihi. Det  som kommer hända får ni veta nästa vecka.

Jag har äntligen städat klart så det börjar bli dags för en dusch så man känner sej som en människa igen. Sen så händer det inte så mycket mer, men jag kommer vara dålig på att uppdatera bloggen idag. Så då vet ni det hihi.

Godmorgon

Snart helg och jag som ska då på 30 års kalas, det ska verkligen bli roligt.
Igår hade jag verkligen problem att somna tänkte först att snart går jag upp och sitter och är vaken tills man blir trött igen. Men jag hade så många tankar i huvudet så då blir det svårt att somna. Jag funderade tex vad jag ska börja packa först i flyttlådorna, sen började jag fundera på vad jag ska på mej på lördag, sen så funderade jag på jobb, som ni ser så var det en hel del som jag låg och tänkte på.

Idag kommer det bli lite stressad dag, för jag städade inte så mycket igår så jag tänkte ta tag i det idag, sen vill jag även hinna träna på crosstrainer idag, tänkte ta en springtur med den hihi så man blir trött.
Jag får önska er en trevlig torsdag!


Tips

Den här tävling som jag hade på bloggen var tack vare Buzzador. Jag är med där för då får man testa nya produkter så det är riktigt kul. Så om ni vill testa nya produkter så tycker jag att ni ska gå med i det, det kostar inget och man behöver inte heller ha nån blogg.

Vill ni först läsa vad det handlar om att vara en Buzzador så är det bara att gå in på den här länken.





Jag har fått testa bland annat dom här produkterna.


Wednesday!

För ca tre veckor sen så beställde jag en sak, som äntligen kom idag. Det var så fint inlaget så man vill nästan inte öppna det hihi.



Ni ser ju hur fint det är. Det är vikt som ett stort kuvert.

Så fick jag även en liten fin present för leveransen tog lite längre tid än vad det brukar göra. Så jag säger Tack så mycket Petra! Jag kommer beställa fler saker från dig!

Petra har en jätte fin webshop Petrified in pink.
Hon gör även dom här fina grafiska trycken med den kända texten.



Det kommer bli mitt nästa köpa. För den kommer passa så bra i vår nya lägenhet.

Nu kanske ni undrar vad jag har beställt för något?!  Men dom som kommer få se det är dom som har vunnit i min tävling. Det har nått med min blogg och göra hihi.

Vinnare!

Nu är det verkligen dags för mej att presentera dom som vann i min tävling =)
Och det blev FYRA vinnare!!! Som kommer få den här fina gåvan.



Svaret på frågan om hur många rengöringsprodukter finns det på Cliniderm?
Svaret är 5 st, men sen såg jag också att killarna hade ju två renögringsprodukter. Så har man skrivit 5 eller 7 så är man i tävlingen.

Så stort GRATTIS till

Nina
Sanna
Gaby
Andrea

Jag kommer skicka ett mail till er idag!

Godmorgon

Jag var lite förvirrad när jag vaknade idag, trodde det var torsdag hihi, fast det är bara onsdag så det är ju skönt.
Idag blir det att städa här i hemmet och så blir det att åka och handla på Ica Maxi.

Men först måste jag dela med mej min sjuka dröm som jag hade just innan jag vaknade haha. Jag drömde att jag var och tog restylane i min överläpp. För att jag vill att den skulle bli lika putig som min underläpp. Men herre gud hur jag såg ut, för självklart så var min överläpp helt svullen så jag fick inte ihop munnen haha. Jag vet att min dröm sa min morbror till min mamma att det där kommer inte bli bra när svullnaden har lagt sej, och jag blev jätte ledsen för jag såg inte klok ut. Vilka drömmar man kan haha. Tyvärr så var min dröm slut sen så jag hann aldrig se hur det blev efteråt haha.
Jag fattar inte ens hur jag kunde ha en sån dröm.

My birthday plans!

Sitter här och surfar runt på nätet. Jag letar efter grejer som man skulle kunna göra när jag fyller 30 år. Det är ju länge kvar tills jag fyller år, men det känns ändå som att man skulle vilja ha lite koll på vad man ska hitta på. Det jag kan säga är att jag kommer mest troligt inte ha nån 30 års fest. Det var nog stressigt när jag hade min 29 års fest, och iår så blir det lugnt, för jag blir ju gammal hihi. Jag funderar på att man kanske tillomed lämna Luleå den dagen. Men tyvärr så fyller jag år på en torsdag.

Jag har allafall hittat lite saker som jag skulle vilja göra. Så man får se om det bli nån av dom.

♥ Åka till Piteå havsbad. Och ha en spa weekend och bo i deras lyxsvit.




I sin svit har man en egen bastu och bubbelbad i badrummet.

♥ Gå på en ost och vin provning på Hemmagastronomi.

♥ Gå på en matlagningskurs på Hemmagastronomi. För då kan man vara ett viss antal personer som får laga en god tre rätters middag tillsammans sen så äter man upp allt och får med sej receptet hem.
Se på deras hemsida Hemmagastronomi.
 
♥ Äta en god middag ute på Cook´s Krog.

Det här var lite saker som jag kan tänka mej att göra på min 30 års dag, får se vad som händer och jag tror även att den här listan kommer bli längre hihi.


Ååååå

Jag tror att jag dör hihi.



Nu kostar den här klänningen bara 810kr. Jag vill ha vill ha vill ha vill ha den!

Favorit

Jag har ett favorit program som går på TLC på torsdagar klockan 21:00.




Kell i karriären.

Ni känner väl igen henne???
Det är ju Kelly som har People´s Revolution. Det är verkligen kul att följa den här serien, och vilken chef hon är. Man såg ju redan hur hon var i The city och The hills. Jag skulle mer än gärna vilja ha henne som chef och jag skulle gärna vilja jobba inom det jobb som hon har.

Hon är en sån chef som är kompis med sina anställda och kan även vara riktigt bestämd. Man ser att dom anställda har även en stor respekt för henne. För hon kan fräsa till dom hihi.

Så har ni kanalen TLC så se det här på torsdag, för ni kommer inte ångra er.

Tungt

Fick en kommentar idag som faktiskt gjorde mej ledsen och förbannad. Det handlar om kamphundar. Hennes mammas hund blev dödad igår av två amstaff och hon själv blev också biten. Det verkar som att varje dag blir en liten hund dödad av stora hundar. Hur kan man vilja ha en sån hund?! Jag vet att alla hundägare säger att min hund skulle inte göra något sånt för det har jag också sagt. Men jag vet också att min vovve skulle nog inte hoppa på en amstaff eller vad tror ni? Min vovve hoppar bara på chihuahua hihi och det är för att leka. Sen är ju chihuahua också avlad för att vara en sällskapshund. Medans en amstaff var avlad för att ha en kamp med andra hundar. Nu är det ju förbjudet, men dom har fortfarande i sej det.

Min sambo sa idag till mej att jag kanske får passa mej med såna här inlägg för snart får jag väl kommentarer från dom som har kamphundar, men vet ni vad jag... jag bryr mej inte. För alla vi är vuxna nog att själv ta en ställning till det här. Jag står för det jag har skrivit, för det är mina tankar och det kan ingen ta ifrån mej. Sen får ni tycka om jag har fel eller så, det står ni för.

Jag har hittat en jätte bra dikt från Carolina Gynnings blogg som jag vill dela med mej till er.
Men jag vill tillägna den till Diva (chihuahua) och Buster (tax) som hamnade i kamphundens våld.

Det finns en bro som förbinder Himlen och Jorden. Den kallas för Regnbågsbron på grund av dess många färger.

Alldeles brevid Regnbågsbron ligger ett land med vattendrag, kullar och dalar med mjukt, friskt gräs.

När ett älskat husdjur dör kommer det till denna plats. Där finns alltid mat och vatten, och varmt vårväder. De gamla och svaga djuren blir unga igen. De som blivit skadade blir hela igen. De leker med varandra hela dagarna.

Men det är en sak som saknas. De är inte tillsammans med den speciella personen som älskade dem på Jorden. Så varje dag springer de runt och leker tills en dag kommer då de plötsligt slutar leka och tittar upp. Deras nosar sniffar, öronen spetsas och blicken skärps och plötsligt lösgör sig en från gruppen.

Du har blivit upptäckt och när du och din speciella vän möts samsas ni i en glädjefylld omfamning som varar för evigt. Ditt ansikte blir kysst om och om igen, dina händer smeker det älskade huvudet och du tittar än en gång in i ögonen på ditt trogna husdjur som så länge saknats i ditt liv men aldrig i ditt hjärta.

Sedan går ni över Regnbågsbron tillsammans för att aldrig mer skiljas.



Visst är den vacker? Det är nån okänd som har skrivit den, men jag kan väl gissa att det är nån som har haft ett älskade husdjur.

Lunch time

Det börjar bli dags att gå in till stan, för jag tänkte försöka hinna med att köpa en födelsedagspresent innan jag ska möta upp min kompis på Waldorf. För det är på Waldorf vi ska äta den goda lunchen.

Jag har även ändrat min ringsignal på mobilen så det är på det högsta ljudet, så nu ska man inte missa nå telefonsamtal. När jag fixade det på min mobil så började min kära vovve yla hihi. Kan säga att det är inte många gånger man får höra han yla, jag tyckte det var så sött.

Godmorgon

Idag är man vaken tidigt. Kan inte sova mer, sen så är jag väl fortfarande besviken. Men jag tänker försöka släppa det nu, kan inte gå runt och vara arg idag.
Det som hände igår handlade nämligen om jobb, så man kan säga att jag är verkligen besviken på min chef. För jag har sagt till han att jag tar alla jobb som jag får, har bara en gång tackat nej. Ni kan ju gissa den gången jag tackade nej så mådde jag dåligt över det. För jag behöver all tid som jag kan få på jobbet.

Min chef ringde mej igår, och jag hörde inte att min telefon ringde för just då var jag och min sambo på elgiganten och dom spelade hög musik i butiken. Sen efter ett tag, det hade väl gått ca 45 min så kollade jag på min mobil och såg att min chef hade ringde mej och så klart så ringer jag upp till han, det gör jag alltid. Då säger han att han har gett jobbet till en annan, jag trodde inte det var sant. Jobbet som jag tappade handlade säkert om 4 dagars jobb.

Så nu fattar jag att om jag ska på toa så måste jag tydligen ha med mej mobilen, sitter jag på en restaurang så måste jag tydligen lägga upp mobilen på bordet, går jag i butiker så måste jag gå och hålla min mobil i handen för inte att tappa ett jobb. Ni hör hur sjukt det låter... 
Min chef har fått vinterkräksjukan, så nu är jag så dum och hoppas att dom andra får det på jobbet. Eftersom nu finns smitan där, så kanske man har chans att få jobba ett extra pass till i januari.

Sen den andra saken som har hänt är att min vovve har förlorat en hundkompis. En chihuahua blev dödad i söndags av en stor hund. Jag tycker att det var så hemskt när jag fick höra det, det gjorde mej också arg för jag vet där vi ska flytta så finns det några kamphundar och jakthundar. Tyvärr så kommer jag inte alls lita på dom hundarna. Tyvärr har det även blivit nån slags mode att ha en Amstaff och det är mest 20 åriga tjejer som har såna hundar. Sen fattar man att dom kommer aldrig orka hålla kvar en sån hund om den får för sej att angripa en hund, för en sån hund består mest av muskler. Sen står det även på Svenska Amstaff sidan att vill du att din hund ska vara kompis med andra hundar så ska du ha en annan ras!!!!
Så jag litar verkligen inte på den rasen. Så om ni ska skaffa en hund, så för guds skull ta en hund som passar ert liv, för tänker ni inte träna lydnad skaffa inte då inte hund som kräver sånt.
Vill ni bara ha en sällskaps vovve så är chihuahua perfekt, den kan gå hur långa promendar som helst.

Jag har några favorit hundar och det är Belgisk vallhund (Groenendael och tervueren)



Groenendael



Terevueren

Jag tycker att dom här hundarna är jätte fina och vackra, men dom passar inte i mitt liv, därför är jag ingen ägare till en sån. Dom kräver mycket lydnad och sånt vill jag inte hålla på med.

Så nu har jag vräkt ut allt det jag ville ha sagt så nu går jag vidare med annat roligt. Ska luncha med en kompis idag så det blir super kul. För det var ett tag sen vi sågs sist.

Sorry

Förlåt att det har varit så tyst om mej idag. Man jag kan väl inte påstå att jag har haft världens bästa dag idag. Det har hänt en hel del eller man kan säga att det har hänt två saker som inte är roliga. För jag har varit ledsen och besviken. Men störst av allt har jag varit besviken. Det känns precis som att mina ord var tomma ord. Orkar inte säga något mer, men ni kanske få veta imorgon...

Imorgon ska jag även dra vinnare för min blogg tävling!

Minnen

Jag åkte till Bali 2001. Så var jag alltid ute på ett ställe som hette Sari Club men man sa alltid SC. På det stället var det alltid turister, och stället var känd för att där drack man för det mesta Djungel Juice. Det roliga eller ska man säga det sjuka var att man fick alltid Djungel Jucie i en slags dunke, det var lik en 1,5 liters petflaska, fast det var ingen petflaska. Det smakade väl gott antar jag, kommer inte ihåg vad jag tyckte om den. Men jag vet att det var jobbigt att dansa när man höll i dunken/flaskan haha.

Men hur som helst så skrev jag mitt namn där inne på tjejtoan, för det var hur många som helst som hade skrivit inne på toabåset. Tyvärr så finns inte mitt namn kvar där längre, för ett år senare 2002 så sprängs det stället. Det som kallades för terrorist attack.
Jag vet när jag läste om det i tidningar och såg det på tv så tyckte jag att det jätte tråkigt, för det var till ett ställe som jag ville återvända till. Jag vet att jag tyckte personalen som jobbade där var hur trevliga som helst, och idag så lever dom inte längre.




Det var svårt att få till en bra bild från tidningen som jag har sparat.

Jag tänker inte spara den här tidningen längre, för jag har mina minnen kvar i huvudet hur det såg ut när jag var där och det är trevliga minnen.

När jag har träffat folk som också har varit till SC (Sari club) så pratar man bara om sina goa minnen därifrån, kan säga att då sitter vi där med leende på läpparna. För det var ett speciellt ställe och kommer alltid förbli ett speciellt ställe.



Som ni förstår så hittar man verkligen många minnen i ett förråd, och man glömmer rätt så ofta bort vad man har för saker där. Men det är bra att rensa då och då eftersom man behöver inte ha kvar dom för minnen lever ändå kvar i huvudet.

Jag har jobbat på tåget tidigare, det hann bli några år. Kan säga att jobba på tåget var verkligen ett kul jobb när man var ung. Nu är jag för gammal för det hihi. Jag tycker nästan att om man ska jobba som tågvärdinna så ska man vara ung och singel.




Mina fina utrop som man skulle säga rätt så ofta, nästan vid varje station. Man skulle verkligen inte vara rädd för att göra utrop. Men jag gillade verkligen inte att göra dom men tillslut blev jag ett proffs haha.

Nu ska utropen också få hamna i sopporna, för jag har ingen användning för dom längre för mitt tåg har gått för länge sen hihi.



Mina kära tatuering som jag gjorde när jag var 19år. Många sa till mej att så fort jag har gjort en så kommer jag vilja ha fler. Det är sant jag skulle gärna vilja ha två till tatueringar, men jag känner ändå att det räcker med en. För jag är fortfarande stolt över min och jag skäms inte heller över den. För tyvärr är det vanligt att alla har en tatueringar nu, så när jag sitter där på ålderdomshemmet så kommer alla dom andra gamlingarna också ha tatueringar haha.

Men däremot tänker jag förbli ovanlig med att jag inte har hål i öronen hihi.



Känner ni igen motivet?

Jag hittade min tatuering i en tatueringstidning, jag gillade den på en gång. Eftersom jag gillar svarta tatueringar sen så gillar jag även tribal och fjärilar. Så den här var klockren för mej, det står som mitt namn på den. Sen tycker jag också att fjäril står för något fint. För ni vet väl vad fjäril står för?! Förändring, vacker och frihet.

Så jag tror att ni kan räkna ut vad vad mitt nästa motiv hade blivit om jag hade gjort en till tatuering! Hihi.


Vad gömmer sej i era förråd? Ni kan gärna berätta för mej.




Godmorgon

Det var lite morgonstrul imorse med internet. Kom in alls in på nätet, men nu verkar det funka igen.

Ny vecka och nya möjligheter, känner mej lite små stressad på tanke på vad som händer i veckan. Man har rätt så fullt upp, men nu har jag nästan ingen aning vad man ska börja med, för det är så mycket man ska göra. Men jag vet att jag ska göra ett inlägg om saker som jag hittade igår i vår källarförråd, dom sakerna är dags att släppa nu, för man kan inte spara på allt. Så jag hade väl som tanke på att bli klar med förrådet idag, så vi får se hur det går.
Ha en kanon bra måndag!

Sunday

Nu är det nästan bara två timmar kvar av min tävling! Så nu får ni allt skynda er hihi.

Så fort jag kom hem idag så började jag och min sambo gå lite igenom vårt källarförråd, så jag har tagit upp lite påsar som jag ska gå igenom. Kan säga att man hittar en hel del, tänkte dela med mej imorgon vad det är för något som jag har hittat. Kan säga att allt är gamla minnen, känns lite små kul att gå igenom det, men en hel del ska kastas. Hittade även böcker som jag ska skänka.

Godmorgon

Då har vi härliga söndag igen. Min sista jobbar dag. Sen så blir jag hemmafru i en vecka, om jag inte nu får mer jobb förstås. Men det kommer hända en hel del nästa vecka. Blir kalas här hemma sen på lördagen ska jag på 30års kalas. Så jag måste börja köpa presenter i veckan, men det blir kul.
Sen på söndagen om jag nu mår bra så ska jag börja packa saker i flyttlådor, kan säga att jag tänker inte vara bakis hihi.

Nu ska jag sätta in brödet i ugnen, för vi ska ha en god söndagsfrukost.
Ha en super bra söndag!

Home

Har varit hemma en stund, så det är verkligen skönt att varva ner sej. För snart blir det att se på film.
Som ni märker så händer det inte mycket här eftersom jag jobbar så länge på helgerna. Så man kan inte åka och hälsa på folk när jag har slutat.

Ni skulle se hur vårt hem ser ut nu, det är inte fint här bland alla flyttkartonger. Tror att vi har sammanlagt över 20 st kartonger och vi ska nog låna minst 20 st till. Allt ska ner i lådor förutom stora saker då så klart hihi.
Sen ska vi även ha ett kalas till veckan, sen är det dags att börja packa ner hemmet. Februari kommer bli en lite jobbig månad, men sen blir det skönt och kul.

Sista påminnelse

Nu har ni bara ett ex antal timmar kvar att vara med i min tävling. För tävlingen går ut ikväll kl 23:59.

Det ni kan vinna är det här:



För att delta i tävlingen så går ni in på Chicninas tävling. Och lämna en kommentar och självklart svara på frågan.

Lycka till!

Godmorgon

Idag blir det att jobba hela dagen. Det är även rätt så bra väder så jag tror att det kommer vara mycket folk på jobbet idag. Kan säga att igår var det inget kul väder för det blåst och så snöade det rätt mycket, därför bli man så glad att det är bra väder idag.

Så det kommer inte hända så mycket hos oss idag, för jag kommer hem så sent och så blir väl att se på film som vanligt hihi.
Hoppas ni får en underbar lördag!

Friday

Då är man hemma igen och vårt fredagsmys börjar. Ljusen är tända och snart ska vi fixa till grönsakerna som vi ska dippa så blir det att se på Let´s dance.

Jag har fyra st doftljus som luktar kanel, jag gillar den lukten speciellt när det är jul men även efter jul kan man också ha såna ljus. Så jag tänkte försöka få slut på dom ljusen så det blir mindre i flyttlådorna hihi.


Cliniderm



Nu har jag testat ett tag dom här produkterna. Jag gillar den verkligen. Den doftar gott. Och krämen åker fort in i hunden. Så man känner sej aldrig kletig eller klibbig i ansiktet.
Man känner sej aldrig trorr i ansiktet när man är ute, jag har varit ute när det är minus 20 och ansiktet känns jätte bra, blir inte heller torr när jag kommer in igen.

Jag ger allt det här ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Som ni vet så kan ni ju vinna den här produkten på min fina tävling som pågår nu på min blogg, tävlingen går ut nu på söndag. Gå in på den här länken Chicninas tävling så är ni med och tävlar.

Godmorgon

Det hände en del saker igår så jag var väl aldrig stort sett hemma. Jag träffade min granne igår och fick höra en del saker som var jätte hemskt. Det var inte kul att höra för tydligen är det jätte vanligt, det gör mej ledsen och besviken. Jag fattar inte hur man kan.
Det är det som får mej att undra om det är nån idé att skaffa barn till den här onda världen som vi lever i, är man redo att se sitt älskade barn fara illa?! Kan man ta det? Kan man hjälpa?! För det finns för många onda människor, så man blir mörkrädd.

Jag hade väl lite svårt att somna igår, låg och funderade en hel del och då somnar man aldrig. Det har blivit lite mardrömmar också.

Så jag hoppas verkligen att den här dagen kommer vara mycket bättre än gårdagen! Fast jag lärde mej en hel del, men det är saker som jag inte vill lära mej, för sånt ska inte finnas!!!

Det blev lite djupa tankar från min sida, men som ni ser ingen dag är lik den andra dagen i mitt liv. Ibland eller jag tycker alltid att det händer för mycket saker runt omkring mej. Jag vill bara ha ett vanligt Svensson liv, men jag är en sån som drar till mej olika människor öden. För det känns som ibland att jag kan hjälpa folk. Bara att jag är där och lyssnar, fast jag själv far jätte illa av det.

Nu är det klart med tråkiga saker, för ni vet att det är Fredag idag!
Ha nu en jätte underbar fredag och va rädd om er, för vi lever bara en gång!

Godmorgon

Här går veckorna verkligen fort fram, för det är redan torsdag imorgon är det helg igen och jag ska jobba lördag och söndag.

Idag blir det middag hos min sambos föräldrar, så det blir trevligt för det var ett tag sen vi var där sist. Sen ska jag även träffa en granne till mej idag. Så det blir också trevligt för det var jätte länge sen vi sågs sist. Det gäller att passa på att träffa grannarna nu för snart flyttar vi. Så det blir att vi ska luncha ihop idag.
Ha nu en jätte bra torsdag!

Musik



Idag har jag lyssnat en hel del på musik. Även när man tränar så är det mycket lättare att träna när man lyssnar på bra musik. Den här låten har gått varmt hos oss idag. Jag gillar när lugna låtar blir omgjorda till mer fart låtar. Fast det är klart att jag gillar orignal låten också.



Det här är en annan låt som jag älskar. Den har fått vara med på många fester. En kompis till mej fattar inte riktigt hur jag kan gilla den här versionen mot orignalt. Men jag tycker att den låter mycket bätter än orignalet.

Ida Sjöstedt Spring 2011

När man har sett Ida Sjöstedts kollektion för spring 2011 så är det guld som gäller i sommar. Så klart har jag fallit för två klänningar.



En prinsessklänning.




Gillar verkligen den här klänningen som Sofi Fahrman hade på sej på Elle-galan 2011.

Jag gillar inte byxorna som modellen har på sej. Man ska helt klart vara barbent till den här klänningen.

Godmorgon

Vilken uppvaknande jag fick idag, jag bara rusade upp från sängen för jag kom på att jag har en massage bokad imorgon som jag inte hade hunnit att ringa och boka av. Men nu är det allafall gjort, för jag vågar nog inte få massage än för mitt revben. Det blir bättre och bättre för varja dag som går. Men då och då värker det till, men som nu kan jag sova på magen och på sidan.

Idag har man en fullspäckad dag, det är mycket som ska göras i hemmet. Sen hade jag väl även tänkt prova på att gå på vår crosstrainer idag. Jag har inte gått på den sen i december.

See By Chloé

Det är en sak som jag måste erkänna, jag har kollat mycket på den här klänningen och jag tycker den är riktigt snygg. Sen så är det även ett sånt bra pris på den.




See by Chloé Shine Dress. Kostar 1350kr (har kostat 2699kr).

Vad tycker ni om den? Jag gillar den verkligen, tycker att den är så cool hihi.


Bild från TintinStyle.

Odd Molly

Har nu kommit ut med sin nya kollektion som man kan förbeställa på Country Dreams. Det kommer nästan alltid ut samma kläder fast i andra färger och ibland i ett annat material. Så klart hittar jag alltid något som jag skulle vilja ha.




Remix blouse i färgen vintage berry. Kostar 999kr.




Remix blouse i färgen vintage dark grey. Kostar 999kr.

Jag gillar verkligen remix blouse, och dom här färgerna är verkligen snygga.


Bilder från Country Dreams.


Godmorgon

Idag blir det att åka och hälsa på mina föräldrar. Eftersom dom är redan i stan så är det lika bra att passa på att dom hämtar upp mej.

Annars så händer det inte så mycket idag. Har väl inget mer att säga heller hihi.
Men jag hoppas att ni får en trevlig dag idag!

Monday

Förlåt förlåt för att jag är så tråkig just nu. Det händer så mycket just nu fast samtidigt så händer det inget alls. Det är svårt att förklara hur jag menar.

Hur som helst så håller jag på se på halv åtta hos mej just nu. När jag ser det programmet så inser jag vad jag längtar till vår nya lägenhet för då kommer det blir många middagar hos oss. Vi har en hel del middagar att bjuda tillbaka. Sen så kommer vi ha ett stort kök.

Godmorgon

Vad man har sovit hihi, nu är man som en ny människa igen. Idag blir det att fortsätta med att rensa bland alla saker, för jag måste skänka mer.

Nu är det även klart att nästa vecka ska jag på 30års kalas, har tillomed tackat ja. Så det kommer bli riktigt kul, har redan börjat och funderat på vad man ha på sej hihi.

Nu ska jag äta lunch. Hoppas ni får en bra måndag!

Sunday

Då börjar mina dagar som hemmafru igen, men jag ska jobba igen nästa helg. Men jag hoppas ändå att det bli nå extra pass till veckan.

Vi har fått riktigt snöoväder idag, så det har inte varit kul och köra bil. Dessutom blev det en bilolycka vid mitt jobb idag. Så jag såg när polisen kom. Men det har varit många bilolyckor idag, folk måste lära sej ta det lugnt i traffiken när det är snökaos.

Nu ska jag njuta av det lilla söndag som finns kvar för snart är det måndag hihi.


Tävling tävling!

Ni har väl inte glömt min tävling som går ut om en 1 vecka?!  Kan säga er att det är inte bara en person som vinner. Får se hur många som kommer vinna. Så nu tycker jag att ni är med i tävlingen!

Gå in på den här sidan så kommer ni till tävlingsinlägget där ni ska svara för att vara med i tävlingen.

Godmorgon

Jag hann inte skriva nått inlägg igår för jag slutade kl nio sen åkte jag på en gång till Kvantum för att handla lite små saker som vi skulle ha igår så jag kom in hem förrän halv tio. Och då började vi göra vår räksmörgås som vi unnande oss igår. Det var så gott, sen började vi se en film också. Sen var det sängen för man var så trött.

Det blir väl dåligt med inlägg idag också, men det är så när man jobbar så konstiga tider.

Godmorgon

Vilken härlig dag man vaknar upp till, det är sol ute men det är minus 25. Tänk att det är alltid kallt ute när jag ska jobba hihi. Men det är tur att man jobbar inomhus.

Igår fick jag reda på att familjen som jag hade lägenhetsvisningen för tog min lägenhet. Det var ju det jag förstod. Så då blir det en familj som flyttar in här. Nu känns det ännu mer verklighet att vi ska flytta, det är ju inte så länge kvar.

Slutet av månaden ska jag på 30års kalas det bli kul. Ni kommer väl ihåg att jag skrev tidigare att det är många som fyller jämnt det här året hihi.

Friday

Min fredag har verkligen börjat bra och jag känner att det kommer hålla i sej hela kvällen. Livet är verkligen underbart hihi.

Det har hänt så mycket saker idag, som jag inte kan prata om. Men jag kan säga så här att jag har lärt mej en hel del. Tyvärr har jag väl sett det förr som ett nederlag, men idag ser jag det mer som nån start på något nytt som är mycket bättre. Kan säga att allt handlar om mej själv hihi. Bara jag!!!
Ett nytt kapitel kommer snart börja i mitt liv.

En vän till mej fyller 30år idag, vill bara säga stort grattis till dej! Du vet vem du är =)

Godmorgon

Fredag fredag hela dagen lång. Jag gillar fredagar fast jag ska jobba imorgon och på söndag. Fredagar är verkligen heliga hihi.

Min chef har försökt att få tag på mej, men jag hade av mobilen det har jag alltid när jag sover. Så när jag vaknade så såg jag att han hade ringt för 30 minuter sen till mej, han vill att jag skulle komma på en gång till jobbet och jobba. Men han hade nu löst det, för det var panik. Men jag kan säga så här, jag gillar att få veta ett x antal timmar före innan man ska jobba. För dessutom har jag ingen bil nu när min sambo har den till sitt jobb. Så jag hade inte hunnit dit fort. För jag har ingen aning vilken buss man åker eller så haha. Snacka om att man är bortskämd hihi.

Jag har haft ett jobb tidigare då dom ringde på morgonen och sa att nu ska du till det stället, det var jätte jobbigt. Det blev för stressigt för mej, för det var bara stiga upp och sätta sej i en bil och åka och leta runt vart det ställe var, för man hann inte äta frukost. Men jag hade alltid en karta med mej i bilen. Då började jag må dåligt, blev hela tiden sjuk. Men det var väl för att jag jobbade på dagis, och ni vet när barn är sjuk så slår det mycket hårdare på en vuxen. Så det var tacken haha. Vet inte hur många gånger man fick magsjuka när man jobbade där.

Så idag ska jag passa på och njuta av min sista ledig dag på den här veckan. Så hoppas jag att ni får en förträfflig trevlig dag!

Bort bort bort!

Nu har man fått ihop 3st påsar som jag kan skänka till Röda Korset. I påsarna innehåller det från snapsglas till glas saker. Man kan säga såna saker som jag har gömt undan hihi. Man kan verkligen inte samla på sej allt. Men jag vet att det kommer bli mer saker som jag skänker samt kastar bort. Man kan säga hela januari kommer gå åt att rensa i sakerna och se vad man vill behålla. Jag har sagt till min sambo att förrådet tar vi tillsammans eftersom alla min saker är längst in i förrådet och jag kommer inte åt dom, så får min sambo kolla igenom sina saker för dom är längst fram.

Det känns bra att skänka bort saker, speciellt nu när man rensar så får jag absolut inte tänka att vi kommer få större plats i vår nya lägenhet. Så egentligen skulle man kunna spara allt, men det vill jag inte. För jag vill inte ha massa saker. Säger bara Rensa i röran.



Bra bok, som jag rekommendera er att läsa. Jag borde läsa den nu.


Bild från Vattumannen.

Godmorgon

Idag känns det riktigt bra med revbenet för nu vågar jag ligga på sidan och på magen igen. Men det gör ont om jag nyser, gäspar och får hicka. Men nu har jag börjat få ont i halsen, märkte av det redan igår det är samma med min sambo, så jag hoppas verkligen att det inte bryter ut till nån stor förkylning. För jag har inte tid att vara sjuk.

Idag ska jag hämta två till kartonger, vi har börjat få en hel del kartonger, men som sagt så kan man aldrig få för många. Jag skulle även behöva kolla igenom sakerna som jag har i källaren, skulle vara skönt om man kan slänga iväg en hel del.
Hoppas ni får en underbar dag!

Mina Tankar

Nu har man visat lägenheten. Måste säga att jag tycker att det är lite jobbigt. För hur som helst så gillar jag ändå den här lägenheten, och jag har många trevliga minnen från den. Men allt har alltid ett slut, och man kan inte bli fäst i alla döda ting.

Jag kommer ihåg när jag flyttade till den här lägenheten, jag var ca 24 år och jag var så  nöjd att jag skulle få flytta till en större lägenhet. Självklart tyckte jag också att det var jobbigt att flytta från min fina 1:a som var mitt första boende. Så ni ser jag blir verkligen fäst i döda ting.
Men jag längtar även till den stora lägenheten, det blir min och min sambos första gemensamma boende. Vi båda står på kontraktet då.

Så det här blir min tredje flytt och det kommer bli en flytt till, fast den gången blir det till ett hus.


Kväll

Sitter här och väntar på att h*n som ska se på lägenheten. Ska bli kul och höra vad den personen säger. Samtidigt ser vi på det nya programmet på 4:an Sveriges mästerkock. Det är verkligen kul att se på matlagningsprogram. Man får som nya ideér till matlagning hihi.

Wednesday

Det blev ingen godmorgon inlägg idag, eftersom jag steg upp tio idag och åkte stort sett till mina föräldrar på en gång. Tänkte att det var dags att hälsa på dom sen vill min vovve träffa sin mormor och morfar hihi.

Idag ska jag ha min andra visning för lägenheten, får vi se om det blir nån napp, men jag tror att h*n kommer ta den. Så har jag även äntligen fått en offert för en flyttstädning, det var inte så dyrt. Så det kommer verkligen vara värt pengarna. Då behöver man bara städa den nya lägenheten. För i en flyttstädning så ingår allt, jag hatar att rensa i avlopp och det ingår i flyttstädning. För både jag och min sambo blir illamående att göra sånt hihi.

Så ser min onsdag ut, men jag kan även meddela att det känns bättre i mitt revben så det känns bra för i helgen ska jag jobba, så det är bara ta det lugnt dom dagarna som jag är ledig.

Böcker

Som ni såg i mitt förra inlägg så beställde jag lite böcker i oktober eller var det i november. Jag har inte hunnit att läsa ut alla än, men jag har läst allafall tre av böckerna. Tänkte att ni skulle få en bokrecension av dom böckerna som jag har läst ut.




Den här boken gick riktigt fort att läsa ut samt att den var lättläst. Man märker att boken vänder sej till dom yngre, men vissa kapitel tycker jag även vänder sej till dom äldre. Sen kan jag väl även säga att jag känner igen mej i boken, speciellt hur jag tänkte när jag var i tonåren.
Boken heter ju Egoboost, och det stämmer verkligen bra om vad boken handlar om.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen Blondinbella är verkligen otrolig för att vara så ung. Hon är verkligen duktig på det hon jobbar med.

Jag ger den här boken ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.




Den här boken vänder sej också till den yngre publiken. Så det gjorde mej lite irriterad, så därför tog det ganska lång tid för mej att läsa ut boken. 

Handlar om Carrie från Sex and the city, vad hon gjorde innan hon kom till New York. Så man kan säga att det handlar om hennes skoltid i gymnasiet.

Den här boken kommer komma ut i tre delar, så det känns som att när man har läst den första så vill man även läsa dom andra böckerna. Men jag kan säga att jag känner inte igen Carrie i den här boken, samt så visste jag inte att hon har två systrar.

Jag ger den här boken tyvärr bara ♥ och ett halvt hjärta av ♥♥♥♥♥.




Den här boken gillar jag verkligen. Mycket skvaller och sånt. Sen så var den så lättläst och man vill bara läsa mer och mer. Har tillomed tvingat min sambo ska läsa den här boken hihi.

Handlar om Bingo Rimérs liv. Ganska otroligt att det har gått så bra för han, men det visar väl att vill man så mycket så går det att förverkla.

Jag ger faktiskt den här boken ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.



Nu så har jag börjat läsa igen Elsas Mode för att sen fortsätta och läsa Elsas värld. För jag kommer inte riktigt ihåg hur den boken slutade.  

Mitt år 2010 Del 2!

Då fortsätter vi med resten vad jag gjorde förra året.

Juli

Var också en härlig månad, vi var ute och åkte den härliga båtturen med min sambos kompis. Jag köpte äntligen blommor till vår balkong. Var och åt en härlig middag vid en båthamn.





Den härliga båtturen, jag hade så roligt hihi.





Bilder från båthamnen där vi åt den goda middagen.



Blommor till balkongen.


Augusti

Var det Luleåkalaset fick se Twisted Sister på nära håll. Vi hade vår släktträff. Jag och min sambo var till min sambos jobbarkompis sommarstuga och jag åt för första gången surströmming.



Fick äta Langos på Luleåkalaset. Jag älskar langos! Hihi.



Träffade Linda i öltältet på Luleåkalaset.



Släktträffen.



När vi åt surströmming hos min sambos jobbarkompis sommastuga.



Var även på en kennelträff. Min vovve med sin halvsyster.


September

Jag fyller år, och har en födelsedagsfest för mina vänner. Gjorde en hel del tilltugg.
Var även en sväng till Stockholm med min mamma och min moster. Sen så åt jag och min sambo rätt så ofta paj till middag, för jag tyckte det hörde till hösten.



Håller på med tilltuggen till min födelsedagsfest.



Allt är klart, väntar bara på mina vänner.



När jag fyllde år så bjöd min sambo ut mej på The Bishops arms där vi åt en jätte god middag.



Är i huvudstaden.




Vi åt många goda middagar i Stockholm samt dryck.



En av pajerna som vi åt i höstas. Kantarellpaj så god.


Oktober

Hade vi årets sista grillning, som vi även kallar för höstfesten. Jag beställde en hel del böcker, som jag inte än har hunnit att läsa ut. Var på Blondinbellas föreläsning, det var kul.




Höstfesten = årets sista grillning.



Blondinbellas föreläsning.



Böckerna som jag hade beställt.


November

Hittade vi äntligen vår lägenhet som vi ska flytta till. Jag fick tag på Lanvin kläder for H&M. Jag börja tänka mer på inredning.



Vår lägenhet.



Det har blivit vinter.



Fick tag på allt det jag vill ha från Lanvin.



Lanvin klänningen.


December

Jag blev pressenterad till Hpnotiq på Make up store kundkväll. Firade jul i Skellefteå och firade nyårasafton hos våra vänner.



Make up stores kundkväll.



Paket till julafton.



Nyårsafton.


Som sagt jag har haft ett riktigt bra 2010, fast det har även varit mycket tråkigheter också. Därför hoppas jag verkligen att 2011 kommer vara ett bra år och det är slut med tråkigheter. Inga mer sjukdomar. Det räcker att det har pågått i två års tid. Jag vill vara lycklig och glad.

Godmorgon

Vad härligt det är att vakna av att solen lyser, kan väl inte direkt påstå att man är bortskämd med solen just nu. Men snart är det ändring med det.

Som vanligt så sover jag nästan 12 timmar, det är helt sjukt vad jag behöver sömn, men jag är glad att jag har äntligen vaknat före 12 hihi.
Idag blir det att tvätta sängkläder så man får äntligen byta till rena sängkläder i sängen. Så måste jag även fortsätta med juli-december inlägget.
Men jag hoppas att ni får en underbar tisdag!

Mitt år 2010 Del 1!

Tänkte försöka skriva om varje månad från förra året. Det får bli två delar, börjar med januari-juni.


Januari

Där hände det inte så mycket eftersom jag längtade till februari. Men jag kan säga att jag hade en trevlig fest här hemma på trettondagsafton.
Sen blev det utgång på mitt favorit ställe Invit.



Jag och Sanna.


Februari

Härliga februari kom, då skulle jag äntligen till Stockholm med min sambo och hans jobb. Det var då jag köpte mina två väskor och armbandet.
Så var vi till Blå Hallen där vi fick se Carola, EMD och Sarah Dawn Finer uppträda för oss. Riktigt härlig resa det var, kommer aldrig glömma den.



Hotellet Clarion Sign som vi bodde på.



När vi var till Blå hallen.



Innan vi skulle åka till Blå hallen.


Mars

Mars månad så är det ganska många i min släkt och folk i närheten som fyller år. Så man var i stort sett på kalas minst en gång i veckan.
Sen så hade jag min andra period praktik på Rabalder. Där fick jag göra allt det som jag tycker om att göra, sälja kläder hihi.



Mammas födelsedagstårta.



Jag.


April

Fick jag äntligen åka till Icehotel i Jukkasjärvi med klassen. Det är något som alla borde göra, för att se ishotellet med sina egna ögon är helt otroligt.



Så vackert, se ut som att man är i en helt annan värld.



Min favorit svit.



Är ute med sommarbilen.


Maj

Vi fick rätt så tidig sommar, och det var så härligt för det blev att vi grillade middagen ute för det mest för man vill bara vara ute och sommar festerna började.
Jag blev brunett, för jag tänkte att mitt hår ska nu få vila upp sej så det blir långt igen.



Cosmopolitan.



Jag som brunett.


Juni

Jag blir klar med min utbildning. Är då färdig som Ledare inom shoppingturism. Jag trivdes verkligen med utbildningen och lärde känna riktigt sköna människor, som jag än idag har kontakt med. Skulle helt klart kunna gå ett år till hihi.
Firade midsommarafton i fjällen.



Mina examens kläder.



Examensmiddagen som vi bjöd till mina föräldrar.



Hot shot.



Fjällen.

Som ni ser så hade jag det verkligen bra från januari till juni. Det är kul att få se några ögonblick från varje månad.
Ni får se min andra del imorgon. För nu ska det bli middag.

Mina bästa köp från 2010!

Tänkte att jag kan också dela med mej mina bästa köp från 2010. Om jag säger så här så är jag jätte nöjd med alla mina inköp från förra året, men det finns tre saker som ligger riktigt varmt om mitt hjärta hihi.



Dom tre sakerna fanns i dom här påsarna.



Mitt svarta Hermés armband.



Louis Vuitton speedy 25.



Mulberry Bayswater.

Det här året tror jag det kommer bli mest inredning som jag kommer shoppa. Men det är också kul.

Nu höll jag på glömma en sak. Min dator hör också till en av mina favorit köp.


Godmorgon

Det blev en lång sovmorgon igen, men det behövs eftersom jag vaknar för det mesta när jag har ont i revbenet, jag har nu även börja tro på vad alla andra säger att jag har nog fått en spricka på mitt revben.

Idag tänkte jag att man skulle kanske börja packa lite i flyttlådorna, för vi flyttar ju i slutet av februari. Sen så ska jag be om en offert för flyttstädning idag. För det börjar bli dags att boka en sån.

Jag såg på termometern att det är plus grader idag, helt otroligt hihi. Det är det som är så kul med en blogg att man kan gå tillbaka och se vad man har gjort samt vad som har hänt med mera. För jag blir lika förvånad för varje gång när jag kollar tillbaka haha.

Tävling

Ni glömmer väl inte min tävling som jag har just nu på bloggen. Där ni kan vinna den underbara hudvårdskitet för ansiktet.



Tävlingen slutar om två veckor. Här tävlar ni Chicninas tävling.

Kronlyktor

Det som jag shoppade i fredags från Wika möbler var nämligen ljuslyktor.




Jag är jätte nöjd med dom, sen så tycker jag att dom är riktigt snygga. Helt klart nöjd med mitt köp.

Godmorgon

Fick lite panik när jag såg hur mycket klockan var när jag vaknade. Är inte alls van att sova till tolv hihi. Första gången jag vaknade var vid nio men jag hade då så ont i ryggen och revbenet så jag var tvungen att stiga upp och ta en tablett. Sen så var jag även trött så jag ville sova en stund till.
Men nu är jag allafall på benen.

Igår kväll var jag hos mina föräldrar eftersom min sambo var ute med sina kompisar, så jag hade jätte trevligt hos dom, sen skjusade min pappa hem mej vid elva tiden. Då började jag se filmen Nätet, men jag orkade inte se hela så jag gick till sängen och började läsa istället min bok.

Idag blir det en sväng på stan, det är tur att dom har söndagsöppet på Smedjan.

Tävling tävling hos Chicnina

Då är det dags för mej att ha min första tävling här på bloggen.

Det ni kan vinna är det här från Cliniderm.



Innehåller 6st hudvårdsprodukter för ditt ansikte!

♥ Active Protection Day Cream.
♥ Age Delay Serum.
♥ Ultra Soft Cleansing Milk.
♥ Barrier Rapair.
♥ Optimal Strenght Night Cream.
♥ Ideal Balance Skin Tonic.

För att vinna det här så måste ni svara på den här frågan

Hur många rengöringsprodukter har Cliniderm?
Svaret finns på Cliniderms sida.

Så ska ni även motivera varför JUST DU SKA VINNA!

Dom här två frågorna ska ni svara på, och ni ska kommentera ert svar på det här inlägget, men jag kommer inte godkänna kommentarerna förrän tävlingen är slut.

Tävlingen pågår till 23 januari klockan 23:59.
Glöm inte att skriva er mailadress, så jag sen kan kontakta vinnaren!

Lycka till!  

Paketet

Paketet som jag hämtade ut igår var det här.



Cliniderm anti-age hudvård för kvinnor i Norden.

Ska verkligen bli kul och testa det här och se hur det funkar. Jag är som galen i hudvårdsprodukter, gillar att testa och se om man kan hitta nån ny favorit kräm till ansiktet. Det här ska även vara bra för torr hy, och vi behöver verkligen mycket fukt till ansiktet här i norden.

Godmorgon

Äntligen lördag, nu hänger man med vad det är för dag hihi, och det känns verkligen som lördag också. Jag tycker att man har varit så förvirrad den här veckan när det blev en röd dag mitt i veckan. Men nu är jag verkligen med.

Idag ska jag verkligen få upp tävlingen som jag ska ha på bloggen. Det man kan vinna hör till skönhet kan jag avslöja hihi.

Nu är det dags för frukost!

Tilltugg

Middagen blev super god. Oxfile kan man aldrig misslyckas med. Sist vi åt oxfile var ju förra fredagen då det var nyårsafton. Jag tycker redan att det känns som att det var hur länge som helst det var nyårsafton. Och för två veckor sen var det julafton. Säger bara tiden går så snabbt hihi.

Nu är det dags för lite tilltugg eller ska man säga efterrätt.




Laxrullar.

Det här är så gott, och perfekt tilltugg. Påminner lite om sushi men utan ris.

Mys

Denna fredag kommer gå i mysets tecken, har tänt lite värmeljus i vardagsrummet och väntar in på att min sambo kommer snart hem så vi ska börja laga vår goda middag som blir oxfile och hemmagjord bearnaisesås och hasselbackspotatis till. Så blir det så klart ett glas rött.



Det blir det är röd vinet till middagen.

Det här röd vinet kan jag verkligen rekommendera, har druckit det en gång tidigare hos mina föräldrar och det var super gott. Min sambo gillade också det.

Hoppas också att ni kommer ha en trevlig fredagsmys idag!

News

Det var kul med en heldag istan. Och vi har kollat på så mycket möbler och det finns så mycket som jag vill ha men det är alldeles för dyrt. Bara en sidébord tex går på över 7000kr. Det är tur att Ikea finns och dom har mycket snygga möbler.

Sen så var jag sugen på att köpa en ny väska som jag kan ha till jobbet som jag inte alls behöver vara rädd om. Kan säga att jag fann en jätte fin fake Mulberry Alexa väska på Åhlens som kostar bara 399kr. Var jätte sugen på att köpa den, men tillslut så beslutade jag att det fick inte bli nån ny väska. Men jag kom ändå inte hem tomhänt, det blev att jag köpte något från Wika Möbler.

Sen har jag en nyhet att berätta. Jag kommer ha en tävling i min blogg. Ska försöka få upp tävlingen på bloggen ikväll.

Friday

Just ja, jag ska även hämta ut ett paket idag hihi. Det får ni se sen vad det är för något! Kan bli nått riktigt spännande.

Godmorgon

Det blev en riktigt lång sovmorgon idag och det känns lyx. Men jag har vaknat av mej själv inatt att jag låg och skrattade tillomed min sambo hade hört hur jag låg och skrattade när jag sov. Varför jag vaknade då var för jag fick så ont i revbenet när jag skrattade haha. Men jag hade så rolig dröm. Det är ingen idé att jag skriver om min dröm för när jag har berättat om den så låter det helt skumt bara hihi.

Idag så är det fredag min sambos sista semesterdag så idag blir det att springa runt på möbelbutikerna i Luleå. Så det kommer bli super kul ska även ta med mej kameran, så vi får se om det blir nå bilder.

Vädret idag är inte så farligt det är bara minus 5, men det blåser så då blir det ju kallare, men ändå perfekt stan väder.
Ha en FABULOUS FRIDAY!

Torsdag hela dagen lång

Idag har jag varit tio timmar på jobbet, började kl 08 och slutade 18. Så sen när jag kom hem så åkte jag och min sambo och stor handlade, för vi behöver verkligen fylla på kylen och köpa basvaror. Så jag har köpt min favorit paj som är i ugnen nu eftersom det blev så sen middag idag. Så det ska bli gott och äta. Därför tänkte jag passa på och skriva ett inlägg nu när man har tid hihi.
Jag vet att jag är lite långtråkig just nu, men det är väl så när jag jobbar haha. För när man kommer hem så ska man hinna göra massa andra saker. Men imorgon är jag hel ledig så då lär det bli några inlägg.


Godmorgon

Det blev dåligt bloggande igår, men det är för att jag är trött när jag komme hem från jobbet och sen så vill jag även vara social med min sambo. Sen så har jag tyvärr börjat få ont igen i revbenet. Så jag sover inte så bra på nätterna. Så jag måste väl börja äta smärtstillande igen. Känns inte alls roligt, men det är väl för att jag har börjat jobba hårt igen, känns ju annars så konstigt att vara på ett jobb om man inget kan göra något. Så till helgen blir det vila och ta det lugnt och se om det blir bättre annars så kanske det börjar bli dags att gå till vårdcentralen och se vad jag har gjort för något.

Idag blir det att vara på jobbet i tio timmar, det blir bra och sen det bästa att det är en röd dag hihi.
Ha en super bra torsdag!

Godmorgon

Då har man en ny jobbar dag framför sej. Så är det jätte kallt ute, nu är det nämligen minus 23. Undra hur länge det ska vara kallt. Men jag säger igen det som jag brukar säga, hellre kallt än snöstorm.

Vi såg ju filmen SALT igår, kan säga att jag gillade den verkligen, var spännande hela tiden. Sen så visste man aldrig hellre vad man skulle tro. Så jag tycker verkligen att ni ska se filmen! Idag är det premiär för att hyra den.

Nu ska jag fortsätta göra mej redo för att jobba. Hoppas att ni har en riktigt underbar onsdag!

Tuesday

Då är man hemma igen. Fick reda på att jag ska jobba imorgon också samt torsdag så det känns jätte bra eftersom man får bra betalt på torsdag. Jag är överlycklig när jag får jobba så mycket extra.

Som vanligt blev det att låna hem en film från jobbet. Det blev SALT med Angelina Jolie, så imorgon kan ni börja hyra filmen om ni vill det, för då kommer den ut. Så jag hoppas att den är bra.

Så nu ska jag se på film och ta ett stort glas vatten.

Godmorgon

Idag blir det att jobba årets första jobbar pass. Alla extra pass som jag får är bonus för mej. Jag hoppas att det blir mer i veckan.

Det är rätt så kallt i Luleå så det är skönt att man får vara inomhus idag. Får se om det kommer vara så mycket kunder i dag, men mest troligt så kommer det vara lugnt för januari och februari är ju dom två månaderna som folk inte handlar så mycket. Får även se om det blir att låna hem en film ikväll för min sambo har fortfarande semester.
Ha nu en härlig tisdag!


Monday

Åkte på jobb imorgon, men det känns super bra. Men den här gången så får jag sovmorgon, dvs jag har inte öppningen. Så jag kan stanna upp ett tag till.

Den här dagen har man inte gjort så mycket, men det är skönt med såna dagar också.
Har väl inget mer att berätta om, så nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll!

Min nyårsafton!

Klockan 16:00 så var vi hos våra vänner Linda och Johnny för att fira nyårsafton. Så var det även med ett till par. Det första vi fick göra när vi kom dit var att klä på oss ytterkläderna igen för att gå ut på deras baksida där dom hade gjort en isbar så vi fick vår välkomst shot ute. Även glasen var gjorda av is så det var riktigt kul och tufft. Det vi fick var en blå mintshot, jätte god. Kan säga att den dagen så var det riktigt kallt ute.
Sen gick vi in och drack lite skumpa innan vi skulle börja äta från den goda middagen.



Till förrätt blev det en toast med anklever, ruccola och advokado. Vid sidan om toasten, mozzarellaost med lingonsylt. Till det blev det att dricka portvin.



Till varmrätt: Oxfile wellington och hasselbackpotatis. Dricka röd vin till det.



Efterrätt: Vitchoklad pannacotta med en spegel av hallon. Dricka till Amarula.

Maten var så super god och man blev jätte mätt, orkade inte hela varmrätten så min sambo blev glad när han fick från mej haha. Jag vill helt klart äta hela den här menyn igen.

Senare på kvällen så gick vi till deras bar på övervåningen. Det är Johnnys rum.



Väntade på att få beställa hihi.



Som ni ser så blev det en klänning med massa trådar från H&M som jag hade på mej och halsbandet är också från H&M.

Jag hade verkligen en lyckad nyårsafton och minns den verkligen med glädje fast jag var trött och sliten hihi. Jag orkade att hålla mej vaken till 02:00 sen var det sängen för mej. Jag hade ju stigit upp 4 den morgonen så jag är glad att jag höll mej vaken så länge, var nästan vaken i ett dygn. För jag hade jobbat den dagen.

Godmorgon

Det blev verkligen en annorlunda kväll och gårdag igår. Jag och min sambo mötte upp mina föräldrar på restaurangen Waldorf. Där åt jag en riktigt god tre rätters så det var verkligen lyx på en söndag. Men det var verkligen länge sen jag och min sambo var ute och åt på en restaurang, så det var verkligen mysigt. Sen slutade det med att vi hämtade vår bil och åkte till mina föräldrar där vi spelade kort hela kvällen. Det var chicago och jag vann första omgången så det var kul. Sen kom min brorsa och hans familj så vi fortsatte att spela chicago och det tog många timmar innan vi var klar, men det var helt klart en mysig kväll.

Nu har det äntligen blivit måndag så vi får se vad som händer idag, men vi ska allafall börja kolla in möbler till veckan. Det är kul och se vad som finns för möbler ute i butikerna.
Sen ska jag väl även börja packa lite grann i flyttlådorna, men vi måste få tag på ännu mera flyttkartonger.
Hoppas ni har en härlig måndag!
Många av er har kanske börjat och jobba igen efter jul och nyår?

Godmorgon

Då har vi härliga söndag igen, fast jag tyckte att det kändes som söndag redan igår hihi. Men det var skönt att få sova länge idag, tror jag gick och la mej redan vid tio tiden igår. Men jag stiger faktiskt hellre upp tidigt så man får långa dagar. Man vill gärna hinna se det lilla ljuset som man får se på dagarna, tyvärr så blir det aldrig så ljust här uppe, för det är mulet för det mesta så det blir som aldrig ljust.

Jag längtar verkligen till april, för då börjar våren komma. Men nog ska jag överleva januari, februari och mars hihi. Tre månader går ju verkligen fort.

Hoppas att ni får en härlig söndag!


Hur blir mitt år 2011

Jag gillar att läsa horoskop, inte för att jag alltid tror på det. Men jag tyckte att det som stod i tidningen Sofis Mode om hur mitt år kommer bli lätt verkligen bra. Så det här kommer jag tro på hihi.

Jungfrun

Pengar:
Du sparar och snålar under större delen av året. Inte för du har ont om pengar eller för att din ekonomi blir sämre, för det är snarare tvärtom. Men nu tänker du framåt och du satsar på stora mål, kanske en ny bostad eller en drömresa. Småsaker betyder inget för dig.

Karriär: Fort går det inte, men det går åt rätt håll. Oavsett om du medvetet strävar efter en förbättring eller inte så får du möjlighet att klättra på karriärstegen när hösten kommer. Det handlar mycket om ledarskap så var inte rädd för att visa att du kan styra andras arbete.

Än så länge har det stämt in med att det blir en ny bostad i år. Nu är det verkligen inte länge kvar tills vi flyttar.

Hej 2011

Wow nu är det verkligen 2011. Det här året kommer det hända en hel del och jag tror även det kommer bli många kalas det här året. Jag blir nämligen 30 år, det är precis nio månader tills dit hihi. Så många av mina vänner kommer fylla 30 i det här året. Sen är det många andra som fyller jämnt. Så man kan säga att festens år börjar nu haha.
Det är klart att jag hoppas att det kommer hända mycket andra roliga saker, skulle gärna vilja ha ett heltidsjobb. Men hur som helst så kommer det här bli ett bra år, det känns som det.

Jag hade en jätte härlig nyårsafton men det kommer bli ett helt inlägg om det senare. Men jag kan säga att vi kom hem först i dag vid fem tiden. Det är som skönt när man kan sova över hos folk, så idag satt vi alla som firade nyår tillsammans och såg på Ivanhoe.

Idag kommer det inte hända så mycket, för man är ganska så trött. Det blir att se på tv och dricka massor med vatten.
Hoppas att ni hade en bra nyårsafton och att ni är pigga idag!

RSS 2.0