Saturday



Just nu så håller jag på att fixa mej för Valborgsmässoafton firande. Jag vill alltid ha många timmar på mej att göra mej klar. Gillar inte att stressa. Men nu måste jag börja måla naglarna.

Det känns lite bättre idag och jag tycker att det ska bli super kul att få träffa mina vänner och få tänka på något annat. Bara få vara Nina. Sen så blir det att ha nått ljust på sej, gillar svart men idag vill jag inte vara kläd i svart färg.


Bild från Google.


Godmorgon

Har varit vaken ett tag, har även hunnit att vara ute på en liten promenad. Idag så är det Valborg, jag och min sambo har varit tillsammans i 4 år. Snacka om att åren går fort. Så grattis till oss själva hihi.

Vi ska även till våra vänner och fira Valborg, har fått höra nått skvaller om att det blir grillat till middag så det låter verkligen bra. Grilla på Valborg hör till.
Hoppas att ni får en jätte underbar Valborgmässoafton!

Min påskhelg

Jag har ju lovat er att visa bilder från min påsk.
Men jag börjar med att min sambo och jag åt en go middag på skärtorsdag sen så hade även min sambo fått en skumpa och en flaska vin från chefen. Så vi drack röd vinet till middagen på skärtorsdag.



Det var gott och passade till vår middag.

Sen på långfredagen så var vi hos min broder med hans familj, då var vi ute i stort sett hela dagen för det var så fint väder och självklart blev det en äggtoddy.



Äggtoddy.

Så blev det även att dricka den nya cidern från Systembolaget, och den är helt klart min favorit.



Glow.

På kvällen så skickade vi upp tre såna här.






Har ingen aning vad det heter när man skickar upp såna här.
Min påsk hade en bra start men slutade tråkigt som ni vet.


Friday

Nu är jag hemma igen, känns faktiskt skönt att få komma hem. Dom här dagarna så har jag funderat så himla mycket. Sen är det som att chocken har lagt sej, igår var jag så ledsen jag kan inte fatta hur man kan sakna nån så mycket. Jag kommer skriva ett långt inlägg om det senare, det kommer nämligen bli som en terapi för mej. Sen så har jag saknat jätte mycket min sambo, för vi har inte träffats sen i måndags. Han skjusade mej till Skellefteå i måndags och åkte hem på kvällen för han jobbade dagen efteråt.

Jag förstår att det inte är så roligt att läsa, men som sagt jag är i sorg just nu.
Som jag har skrivit för länge sen att ibland så hamnar jag i ett lyckrus då jag svävar på moln och allt är rosa med mera, men efter det så blir det ett riktigt fall och man blir så olycklig och ledsen för det händer alltid nått tråkigt. Innan påsken började så skrev jag att jag var så lycklig och att jag svävade på moln med mera, sen så händer det här. Jag får alltså inte hamna i nått lyckorus, lagomt är bäst. Man kan väl säga att jag är vidskeplig.


Godmorgon

Igår kom jag inte ut på nätet. Det vill bara krångla hela tiden. Så jag var tvungen att ge upp. Men idag verkar det funka hur bra som helst. Idag så blir det även att åka hem till Luleå.

Imorgon är det Valborgsmässoafton. Jag ska fira valborg hos mina vänner och vi kommer bli några stycken så det kommer bli trevligt. Så man får tänka på något annat. Men idag är väl jag inte så där jätte sugen på att fira valborg, men det kommer kännas annorlunda imorgon.
Vad har ni för planer för imorgon?

Wednesday

Ni skulle bara veta vad jag håller på med just nu hihi. Klipper nämligen ut recept från mormors veckotidningar. Jag har hittat jätte många bra bakrecept, har ju tänkt bli duktig på att baka och så. Är ju hemmafru ganska ofta så då skulle jag kunna baka nu när vi även har en stor frys. Så man kan frysa in allt och bjuda på fika när folk kommer och hälsa på oss.

Jag är ju så sugen på att testa och baka macarons nån gång, så jag har hittat lite olika recept på det, så vi får se vilket som är bäst.

Godmorgon

Solen skiner men det blåser kallt idag. Idag händer det inte så mycket, vi ska hjälpa mormor med att byta gardiner och så. Det är jag och mamma som är här i Skellefteå. Tror att vi kommer komma hem på fredag.

Jag har väl inte så mycket mer att skriva om, men jag hoppas att ni har en underbar dag idag!


Lindex!

Har fastnat för en hel del plagg från Lindex. Sen så kommer självklart klart favoriterna igen som jag har visat tidigare.



Kort oversized grovstickad tröja kostar 199kr.



Klänning kostar 499kr.



Klänning kostar 399kr.



Klänning kostar 399kr.



Solglasögon kostar 79,50kr.



Väska kostar 199kr.


Skulle gärna vilja ha allt det här.



Bilder från Lindex.

Tisdag

Vad mycket man ändå har hunnit med idag. Vi har hämtat sakerna som morfar hade i sitt boende. Det var tungt, för man trodde nästan att han skulle sitta där och vänta på oss, men det gjorde han inte.

Jag har även kollat runt på nätet idag för att tänka på andra saker, men jag måste erkänna att jag är jätte trött. Skulle nästan kunna somna för natten.

Men än ska jag inte sova, nu kom min morbror och moster hit så nu ska jag gå och prata med dom.


Godmorgon

Idag vaknade man upp till ett mulet väder, men det gör faktiskt inget för det är ju en sorgsen dag. Idag kommer det verkligen inte bli nån rolig dag.
För vi ska till morfars hem och hämta hem hans möbler, kommer verkligen kännas konstigt att han kommer inte vara där då.

Har kollat igenom H&Ms Fashion Against Aids, hittade väl något som jag tyckte var fint. Men jag vet inte om det blir nån beställning.
Ha nu en bra dag!

Annandag Påsk 2011

Det är en sorglig dag idag. Det är därför det har varit så tyst om mej idag.
När jag jobbade idag, så fick jag ett riktigt tråkigt telefonsamtal. Om vi säger så här så har det inte varit oväntat men man blir ändå chockad man blir aldrig nog förberedd.

Det sjuka är idag när jag jobbad och innan jag fick samtalet så fick jag ont i hjärtat och jag andades lite konstigt, jag tänkte att jag hade fått en låsning i ryggen, men det höll inte i sej så länge, jag tror att jag kände något för det var vid samma tidpunkt det hände. Min kollega trodde samma när jag berättade det för min kollega vad som har hänt.

Det som har hänt är att min älskade morfar har dött. Det känns verkligen konstigt och overkligt. Jag är just nu hos min mormor kommer stanna här några dagar, så det blir väl inte så mycket bloggande för mej.

Sov gott min älskade morfar. Nu har himlen fått en ny ängel och jag vet att vi kommer få träffas igen! ♥

SMS-inlägg

20110424022 (MMS)


Godmorgon

Min påskledighet börjar gå mot sitt slut. Ska jobba imorgon, öppnar som vanligt så det blir kul.
Har haft en bra påsk, gått och lagt sej tidigt för att stiga upp tidigt på morgonen. Sen har vi haft så bra väder, man kan säga att vi har haft sommarvärme och min sambo har bränt sej hihi. Det är därför vi har stigit upp tidigt på morgnen för man vill vara ute hela dagen.

Vi har ätit god middag och lunch sen i fredags. Men nu har jag inte tid att sitta här ska ut nu,  sen senare idag blir helgens sista grillning.
Hoppas ni alla har haft en bra påsk och ha en fortsatt bra påskdag!

Jag har lite bilder att dela med mej senare idag.

Godmorgon

Idag är det Långfredag, och jag ska jobba idag. Men sen är jag ledig i två dagar. Så idag börjar mitt fira påsken, men det började lite smått igår. Vi åt en riktigt lyxig middag igår så det var gott.

Det kommer va dåligt med bloggande dom här dagarna, men ni har också säkert fullt upp ihelgen.
Än en gång så ska ni ha en trevlig påsk! Och GLAD PÅSK till er alla!!!

Lycka

Av nån konstig anledning så känns det som fredag idag hihi. Men det är ju bara torsdag. Gud vad jag älskar morgonpassen, det känns som att jag är hel ledig fast jag har jobbat idag. Sen så blev det riktigt bra väder också så det blir bara härligare, nu är jag i det här lyckoruset, där allt är så bra och jag är sååå lycklig med mera. Man kan säga att jag svävar på moln hihi. Hoppas ni fattar vad jag menar?!
Och nej jag har inte tagit något haha.

Jag och min sambo drar på oss mer och mer vuxen poäng, nu har vi kommit så långt så vi har skaffat ett ica korta haha. Jag är jätte lycklig över det kortet, för vi fick det idag. Så nu ska vi samla på poäng.

Idag så blir det nog att sattsa på en go middag som vanligt, nån bra kött bit. Om jag ska vara ärlig så är man faktiskt sugen på att grilla, men vi har ingen kolgrill. Så det får bli i stekpannan.

Godmorgon

Helt otroligt jag vaknade före min väckarklocka, det är inte ofta jag gör det när det är så här tidigt. Men idag ska jag jobba, börjar nämligen snart så jag kan inte sitta så länge framför datorn.

Nu kan man även säga att påsken har börjat, för mej kommer det inte hända så mycket idag eftersom jag ska jobba imorgon också. Men det är skönt med lugna kvällar.
Hur ska ni fira påsken?


GLAD PÅSK!

Min kväll!

Jag har som fortsatt med temat på onsdagar med lite lyx. För nu ikväll blir det här goda.



Färska jordgubbar för iår.



Lyx choklad.

Min kväll är räddad hihi. Ska se på Sveriges mästerkock och heja på Louise. Men tyvärr så tror jag att Jennie kommer vinna det har jag som känt på mej sen första avsnittet. Har hejat på henne tidigare, men jag gillar inte alls henne längre, efter man har hört hennes uttal efter varje avsnitt. Hon klagar så mycket på andra, sånt gillar jag inte.

Wednesday



Här är mina fina rosa Converse. Jag är så nöjd med dom, för vi kommer ha så mycket kul i sommar hihi.
Tack så mycket Maria att du fixade ett par till mej!!! =)

Jag hade en riktigt bra dag på Storheden, och jag kan säga att det har kommit ut nya cider sorter som jag var självklart tvungen att köpa och så blev det två flaskor rosé som två bloggare har skrivit om, får se om jag gillar det.

Sen bästa av allt man har fått lönen idag så det blir att betala räkningarna så fort som möjligt.

Godmorgon

Min lediga idag, ska strax åka iväg till Storheden för att handla lite dryck till påsk. Det måste bli en flaska rosé, men om jag ska vara härlig så är jag inte så där jätte förtjust i rosé. Har inte hittat än nån som jag gillar, så därför har har jag tagit dom tipsen från bloggar som jag läser om vilka rosé dom tycker om, så får vi se om jag kan hitta nån favorit hihi.

Min vovve mår inte bra idag, så det är inte roligt, han började må dåligt redan igår. Gillar inte när han mår dåligt, för han ser så olycklig ut.
Sen så vet jag inte heller vad jag ska göra. Tycker att han mår dåligt ofta, för varje år är det något.
Det är väl bara vänta och se om han blir nå bättre snart, för när han är ute så är han precis som vanligt tills vi ska gå in så stannar han upp och har svansen mellan benen.

Nu ska jag fixa till mej!
Ha en super bra onsdag!

Tuesdays

Imorgon så är jag ledig och det känns jätte bra, för då hinner jag göra allt det jag måste hinna göra innan skärtorsdag.

Det har varit en riktigt intressant dag på jobbet, jag har lärt mej en hel del om biltillbehör haha. Eftersom jag har packat upp varor för bilar så blir det att jag läser vad man ska ha det till och så, sen så käns det mycket lättare också att hitta saker som kunderna frågar om. Ni ska bara veta hur många olika sorters avfettningar vi har haha.

Nu ska jag njuta av min lediga kväll, sen ska jag även fota mina fina skor.

Godmorgon

Idag ska jag också jobba, men jag börjar senare och slutar senare då.
Imorgon så hoppas att jag att min kollega är frisk, för imorgon har jag en hel del saker som jag måste göra innan Långfredag. Eftersom jag ska jobba Skärtorsdag och Långfredag.

Det verkar som att det blir bra väder idag också. Man blir lite avundsjuk när man höra att det är många som sitter ut och myser nu, när man själv blir instängd hihi. Våren är verkligen en fin tid.
Ha en jätte bra tisdag!

Lindex


Klänningen kostar 399kr.

Nu finns äntligen den här fina klänningen i Lindex butiker och webshop. Den som Rachel Zoe stylar med en svart bolero till.
Jag tycker att klänningen är verkligen söt, och snygg att ha till sommar.



Klänning 499kr.

Även den här kan man köpa nu. Varma sommarkvällar är räddad nu hihi.


Bild från Lindex.

Monday

Idag har man varit på jobbet i tio timmar, och jag kan säga att det känns i fötterna. Jag måste verkligen ha fel skor när jag jobbar, för jag får så ont i fötterna. Jag ska jobba imorgon också så det är super bra. Ni får ursäkta att det blir dåligt med bloggande när jag jobbar så mycket.

Ska strax åka iväg igen för jag ska hämta min skor, jag är så glad att jag äntligen har dom.
Hoppas att ni har fått en bra start på den här vecken! Och snart är det påsk!

Hoho

Då är man hemma igen för en kort stund, för det blir jobb imorgon, jippi hihi.
Sen så händer det en annan rolig sak imorgon, ska nämligen hämta ett par skor som min vän Maria i Göteborg har fixat åt mej. Kan ni gissa vad det är för skor?
Hoppas att ni har haft en bra söndag!


Sunday

Igår när jag kom hem från jobbet så blev det att se på film eftersom klockan var redan så mycket. Det är inte så mycket man kan göra efter en arbetsdag så då blir det att alltid se på film.

Idag jobbar jag samma tider. Jag föredrar helt klart öppningar. För då har man allafall ett liv när man kommer hem från jobbet. Dom tiderna som jag jobbar så har man inget liv hihi.
Det var mycket folk på jobbet igår, så man hade en hel del att göra. Men det är alltid mycket folk på helgerna och om det är fint väder.

Ha en underbar söndag!

Godmorgon

Idag så ska jag jobba, hela dagen samma imorgon.
Men det är skönt att jag har vaknat tidigt så jag hinner göra lite saker innan jag åker till jobbet. Som vanligt så vet ni när jag har en jobbar helg så är jag dålig på att blogga.

Men jag hoppas att ni får en underbar lördag!

Inredning

Nu ska ni få se lite andra bilder från vårt hem. Kan inte än visa allt, men det kommer.




Det här är vår lampa i sovrummet. Den är inte ny. Men jag tycker att den gör sej riktigt bra i sovrummet.



Vår fina golvkandelaber som vi beställde för nån vecka sen. Än står den inte på sin rätta plats.


Friday

Det känns verkligen konstigt att mobilen är helt död, det är nästan för tyst. Så jag hoppas att dom får igång snart nätet så man kan ringa igen.

Det är ju fredag idag, och av nån konstig anledning så har jag inga fredagskänslor. Känner mej bara rastlös, så då är det ju egentligen bra att jag ska jobba ihelgen.
Sen så hade jag inte heller tackat nej till ett glas rött ikväll hihi. Vi får se vad som händer.

Thursday

Efter jag hade varit på personalmötet idag så åkte jag ut till Storheden för att gå in till en H&M butik. Det var ganska så kul att få se plaggen i verkligheten, för när jag kom hem så gjorde jag om min beställning. Så i maj får jag hämta ut mitt paket hihi.

Sen så har jag varit och hälsat på mina föräldrar, vi satt ute för vi har verkligen go väder idag. Så det var skönt, men nu är jag hemma igen och så får jag se vad jag hittar på för något.

Tänk om en vecka så är det skärtorsdag, påsken är verkligen nära. Tyckte att det var jätte länge sen vi planerad påsken. Vi kommer nämligen fira påsk med min familj, men först så måste jag jobba innan jag får fira.


Godmorgon

Jag har sovit jätte bra inatt, men av nån konstig anledning så var jag riktigt trött när jag vaknade, det är väl bara ta en vitamin tablett så blir jag pigg igen hihi, har även lite små ont i huvudet.

Sen så upptäckte jag att jag har ingen mottagning på min mobil men det är visst tydligen störningar här i Luleå, så jag får gilla läget. Så vill ni nå mej så får ni väl skicka ett mail eller en kommentar på bloggen.

Nu blir det frukost.
Happy friday!!!!


Godmorgon

Har ni fått tag på det ni har velat ha från H&M?
För mej blev det en liten beställning, sen får vi se vad jag tycker om det som jag har beställt.

Men nu ska måste jag ut med vovven, sen ska jag göra mej klar för personalmöte. Undrar verkligen vad personalmötet ska handla om, men jag har mina aningar om vad det kan vara hihi.
Ha en underbar torsdag!

Dress

Ida Sjöstedt har verkligen många snygga plagg, jag har ju visat tidigare mina favoriter från henne. Men nu har jag hittat ännu en favorit som jag har missat helt.



Kostar 1195kr.

Den här skulle inte vara dum att äga, fint till sommar när man har hunnit blivit brun.



Bild från Nelly.

Trevlig middag



Det blev grillad karré och potaissallad till middag.



Ett glas bubbel.
Nä, det blev ett glas cider från matbutiken. Så nu är det efterrätt dags och det är vindruvor, ville ha färska jordgubbar men det hade dom inte.

Tankar och funderingar

Då var man hemma igen, och jag fick tag på det jag ville, men efterrätten fick jag inte tag på så det blev att jag köpte något annat. Men det jag vill säga är att jag är så glad när jag går till matbutiken. Och vet ni varför? Det är för att det känns som att jag bor på landet eller i en liten by. För vår lilla matbutik som vi har på området är så sött och fint, sen så är ju personalen hur trevliga som helst.

Så jag säger att jag bor på landet hihi. Allt som är utanför centrum är på landet för mej. Ni kan ju gissa att folk kollar snett på mej när jag säger om att jag bor på landet eller att dom gör det hihi.
Sen har vi landet landet dvs dom som har hästar på gården.

Jag trivs att bo här och jag saknar inte centrum. Men jag är ändå glad att jag har bott i centrum över tio år. För när jag var ung och sprang på krogen så var det guld värt att bo så nära. Behövde inte åka med nån nattbuss eller taxi. Som man kommer behöva att göra nu hihi.


Dinner time

Denna lill-lördag ska jag nog unna mej något gott. För jag kommer få äta middagen ensam idag. Men jag har redan idéer på vad det kommer bli för middag. Så jag måste börja skynda mej till matbutiken, för jag vill få tag på den färskaste grillbiten hihi. Sen ska jag också ha nån god efterrätt, så jag hoppas att dom har det som jag är ute efter, för har dom inte det så blir det ingen efterrätt.

Elle

Igår fick jag mitt första nr från Elle.



Jag har nämligen unnat mej en prenumeration på den tidningen.

Godmorgon

Ännu en härlig dag vaknar man upp till. Jag är så glad att nu har jag inte problem att somna på kvällarna, men jag säger bara peppar, peppar ta i trä.

Igår så bytte vi till sommardäck på bilen, känns bra för då låter den inte så mycket som när man har dubbdäcken på och kör hihi.

Idag blir det att vara hemma och fortsätta med hemmet, igår hamnade jag med en stor hög av papper. Man samlar på sej verkligen en hel del, så nu fick man bli av med lite papper.
Hittade gamla lönespec, jag säger bara oj oj oj. Ni vet väl om att man ska spara lönespec i fem år?
Jag har bara kvar lönespec från 2008 hihi. Men det är ganska kul att gå tillbaka och se om lönen har blivit högre haha. Som nu i april brukar man inte få löneförhöjning? Det är kanske inte varje år!
Ha en underbar onsdag, för det tänker jag ha! =)

Conscious Collection

Jag gör som alla andra bloggar att ta ut mina favorit plagg från Conscious Collection.

Kostar 399kr.



Kostar 149kr.



Kostar 399kr.



Kostar 249kr.

Om jag ska vara ärlig så har jag inte tyckt att dom här shortsen är fina, men nu när man har sett på bloggar så är dom ju jätte fina. För det är lättare att få en uppfattning på en bild från en blogg än på H&Ms sida.

Jag skulle gärna vilja ha alla dom här plaggen.


Skor skor skor

Jag har hittat ett par som jag vill ha, för jag har varit ute efter dom i ett års tid. Och jag vet en butik här i Luleå säljer dom, men jag har inte varit till stan sen i januari. Så jag vet inte om dom finns kvar. Men hur som helst så har jag hittat såna skor på nätet. Dom hade dom skorna och min skostorlek fanns kvar, så jag tänkte att idag så beställer jag dom. Och vad händer då, joo självklart är dom slutsålda. Fan vad less jag blir, för det är andra gången jag råkar ut för så.

För förra gången så hittade jag ett par skor som jag också ville ha men jag tyckte ändå att dom var lite för dyra, men sen efter några dagar så bestämde jag att jag köper dom och då var min storlek slutsåld. Då kan jag säga att den storleken hade funnits hur länge som helst på nätet, för jag var nästan in varje dag och kollade om jag skulle köpa skorna.

Så man kan verkligen säga att jag har inte tur med skor.



Skorna som jag skulle beställa idag.

Jag har redan ett par svarta Converse, men jag vill även ha dom här rosa. Att dom ska vara så svåra att få tag på...



Dom här var jag ute efter tidigare. Och dom hade min skostorlek kvar jätte länge tills jag bestämde mej för att jag skulle ha dom så var blev dom slutsålda.

Godmorgon

Vad skönt att man vaknar tidigt på morgonen och är jätte pigg. För nu har jag hela dagen på att göra fint i lägenheten. För det är inget bra väder här idag så jag kommer stanna inne hela dagen. Men som igår hade vi ju jätte fint väder så det är klart att man inte vill sitta inne då. Så jag var faktiskt ute igår och det var sååå härligt. Tills jag fick hämta hem min sambo som hade blivit sjuk. Så då satt vi inne, eller han låg och sov. Men idag är han på jobbet igen.

Hoppas att ni får en underbar tisdag!

Mys måndag



Denna kväll så har vi tänt lite ljus i hemmet. Det gäller att passa på för snart är det ljust dygnet runt så då är det färdigt med att tända ljus för några månader framöver hihi.

Badrum

När vi var till Ikea i lördags så köpte vi hem det här fina badrumsskåpet.



Badrumsskåpet heter Fullen.



Mina fina hårvårdsprodukter.

Jag tycker att skåpet är jätte fint och vi behövde verkligen mer förvaring i badrummet. Sen det bästa av allt det här skåpet kostade bara 295kr, det är ju som gratis hihi.

Godmorgon

Ny vecka och en ny start. Och vädergudarna har inte lyssnat på mej, för det är jätte fint väder. Solen skiner men det är ändå lite små kallt ute men det är ju så tidigt än på morgonen. Men jag kan tänka mej om en timme eller så kommer det vara varmare ute.
Så jag har väl inte så stor lust att sitta inne idag, vill vara ute. För det blev inte att vara ute så mycket i helgen.

Igår skulle jag ha jobbat egentligen, men jag tog en semester dag. För jag har några semester dagar att ta ut. Och jag vet inte riktigt när jag ska ta ut semester eftersom jag är ledig så ofta. Men den här helgen passade perfekt, för det var kul att bygga ihop möblerna igår.

Nu ska jag fånga den här dagen!
Ha en jätte bra måndag!

Sunday

Vi hade det jätte bra i Kalix, och det var riktigt kul att vara till Ikea igår. Och vi shoppade verkligen en hel del, men en sak blev lite fel, så vi måste tillbaka till Ikea för att lämna tillbaka den saken och köpa en annan.
Men vi har som ändå haft planer att vi måste tillbaka till Ikea inom snarast framtid, för vi måste nog köpa lite mer saker därifrån.

Nu kan man säga att vårt sovrum är klart, men det är ändå kvar bara lite små saker, men det ska jag fixa imorgon. Så jag hoppas på att det är dåligt väder imorgon så jag kan fixa 100% klart sovrummet.

Mobilinlägg

20110410009 (MMS)

Snart hemma.


Only one

Vet ni vad jag skulle behöva? Jag skulle behöva en sån här stol...



Louis Ghost Karmstol kostar ca 2700kr.


Eller en sån här



Victoria Ghost stol kostar ca 2110kr.

Nån av dom här modellerna skulle jag vilja ha. Den ska vara genomskinlig eller ska man säga att den ska vara klar som det står på nätet. För jag vill inte ha nån färg på den. Bara just en sån skulle jag behöva!

Jag ska erkänna jag har funderat jätte mycket på den sen jag var på Casa Vikström. Är det ingen som vill ge mej en sån gratis? Hihi.

Friday

Idag är man lite speedad, det är för att jag har inte sovit något inatt. Jag har verkligen hamnat i en ond cirkel. Jag har börjat få insomningsproblem. Men det brukar bli så här alltid när vi börjar närma oss sommar. För det blir fort ljust här uppe i norrland. Sen så kände jag men tvingad att somna på en gång igår och det går ju inte som ni vet. Då fick jag ännu mer panik när jag såg vad klockan var, dvs 01:00 och jag skulle upp 04:00. Sen vaknade jag vid 03:00 och trodde att jag hade försovit mej. Men nu är det slut snackat om det.

Idag ska vi ju till Kalix, jag kommer lämna min dator hemma. Så man kan säga att det blir en blogg paus till på söndag. Men jag har ju med mej mobilen så jag kanske gör något inlägg med den. Får se hur jag gör.
Imorgon blir det super kul, för då ska vi till Ikea och jag är super laddad för det.
Får önska er en trevlig helg och så dricker ni ett glas rött vin för mej!!! Hihi.

Sänglampan!



Vår sänglampa.

Jag tycker att den här sänglampan passar så bra till vår säng och sängbord. Så jag är super nöjd med lampan. Bara själva lampfoten kostar 990kr. Men vi fick ju billigare eftersom lampfoten hade utgått från deras sortiment och att vi köpte butiksexemplar. Så man kan säga att för två lampor med lampskärm så fick vi betala 2000kr. Så det är vi jätte nöjd med.

Vi är snart klar med sovrummet, fattas bara en inredning sak, sen ska vi upp med tavlor och sånt på väggen. Så sovrummet kommer bli klart nästa vecka.
Vad tycker ni om vår sänglampa? Hihi.

Godmorgon

Igår kväll var jag trött kan man tänka sej att jag hade då inte problem att somna så det var riktigt skönt. För det finns inge värre än att bara ligga och rulla runt hela tiden för man inte kan sova. Men ikväll måste jag gå lägga mej tidigt eftersom jag ska jobba imorgon.

Sen så är det ju fredag imorgon så vi har planer på att åka till Kalix och vara där till söndag. För på lördag blir det en hel dag på Ikea. Vad kul det ska bli att gå på Ikea, vi har lite saker som vi ska handla där. Så idag blir det att skriva en inköpslista. För vi ska även göra ett besök på Iittala butiken.
Sen på söndag så ska jag jobba. Så det blir en kort arbetsvecka för mej, bara två dagar.

Nu ska jag ta tag den här dagen. Hoppas ni får en underbar torsdag!

Klart!

Idag har vi shoppat en hel del, fast det har bara varit lampor. Men nu är vi äntligen klar med alla våra köp för lampor. Våra sängbordslampor är hur snygga som helst, samma gäller det med vår lampa till köket och vardagsrummet. Men vi har ändå kvar att köpa möbler. Det går sakta men säkert framåt.

Jag hoppas verkligen att vi blir klara med lägenheten snart. För vi lever fortfarande i kaos hihi.


Mera lampor!

Jag hann just skriva klart mitt förra inlägg så ringer min sambo och säger att vi får åka och hämta våra sänglampor redan idag. För tydligen så går det inte beställa dom lamporna som vi har bestämt oss för, så vi ska få köpa lamporna som finns i butiken till ett bättre pris. Och det är bra att dom blir billigare för bara en lampa kostar nästan 1000kr och då är det utan lampskärm.
Men det blir kul att snart är vårt sovrum helt klart. Och våra sänglampor kommer vara pricken över i:et hihi.
Sen ska vi inte nå mer till Mio den närmaste framtiden. För nu har vi varit så många gånger där haha.

Men vi ska även till en annan butik idag som säljer lampor, för där har vi hittat vår dröm lampa. Den lampan ska hamna i köket. Just nu är det så mörkt i vårt kök när vi äter middagen.

Wednesday

Man har varit en sväng till Mio idag också, vi var tvungen att lämna tillbaka släppet som vi lånade igår. Dom har verkligen en hel del saker, det är inte bara möbler.

Vi har bokat sänglampor, men dom har inte kommit än, sen så är man inte heller tvungen att köpa dom eftersom man vill ju se först hur lamporna ser ut i verkligheten. Men idag har vi allafall sagt att vi inte vill ha dom sänglamporna för nu har vi hittat ett annat par. Som vi vill verkligen ha. Dom finns också på Mio, så nu ska dom få boka dom lamporna till oss istället.
Det är viktigt det där med lampor.

Jag kan tycka att köpa en lampa är verkligen svårt. För ibland vet man inte riktigt vad man är ute efter, men därför är det så skönt att vi har äntligen hittat sänglampor som vi vill ha.

Sen har jag köpt lite andra saker från Mio som jag ska visa senare åt er.
Nu måste jag göra en veckomeny.

Godmorgon

Vilken dag man hade igår. Jag var och hämtade ut min nya mobil och jag är super nöjd över den. Men det tog tid innan jag fick igång den. Jag tror inte att jag och tekniska grejer kommer så bra överrens. För inte visste jag att en mobil kan vara i offline fast man har slagit på den och skrivit sin kod... Min mobil var ständ över två timmar, jag höll på bli galen när jag höll på med den. För det enda jag kunde göra vara att ringa sos samtal. Sen så fattade jag inget heller när jag läste i instruktionsboken. Det stod ju inget vettigt i den. Jag kommer ihåg tidigare när man köpt en ny mobil så var det bara sätta in sitt sim kort så skulle man trycka ok hela tiden och sen var den igång. Men inte den här mobilen, två gånger så stoppade jag sim kortet fel, men tredje gången så gick det. Jag som aldrig har stoppa in ett sim kort fel. Men nu har jag allafall gjort det.

Sen när jag skulle få igång spotify så gick det inte, för den menade på att jag inte hade gjort nån beställning. Och det har jag gjort, så jag får väl ringa till telia och så får dom hjälpa mej. Men hur som helst så fick min sambo hjälpa mej att få igång min mobil, han skrattade när han såg att jag hade den offline, jag tyckte inte det var kul för jag var nog irriterad över mobilen haha.

Sen så var vi och hämtade våra sängbord, och det blev även att vi köpte ett bord. Jag säger inte än vad det är för slags bord och vad vi ska ha det till hihi. Bordet är super snygget, jag är så nöjd så det är som att jag går på moln just nu hihi. Jag längtar verkligen tills allt är klart.

Golvkandelaber!

Igår kväll så beställde jag den här fina golvkandelabern.



Från Carlsson Interiör.

Den kommer bli så snygg att ha i vardagsrummet. Den har kostat 1199kr, och vi har betalat 749kr för den. Så det är verkligen ett bra pris på en golvkandelaber, för jag har sett i andra butiker så kostar dom 1500kr.

Jag har köpt den sista, men det kanske kommer in fler ni får hålla utkik på deras sida. För man kan inte missa ett sånt bra erbjudan. Sen det bästa av allt kan man använda vanliga kronljus, för vissa brukar det vara att man ska ha jätte smala ljus. Sen om man vill kan man också använda blockljus.


Bild från Carlsson Interiör & Design.

Godmorgon

Idag har man fått vakna upp till ett bra väder, sen så hoppas jag också att jag får hämta ut min nya mobil. Sen när jag har mobilen så måste jag börja leta upp telefon nummer, för jag har tappat bort en hel del nummer.

Idag ska vi även förhoppningsvis hämta våra sängbord, och jag måste göra en matmeny, för vi ska storhandla. Får se vad jag kommer på för mat den här veckan.
Ha en jätte bra tisdag!

Shoppat

Kan nu avslöja en sak. Vi var till en möbelbutik idag, vi var nämligen till Casa Wikström, och jag kan säga att dom har helt klart snyggaste möblerna och inredning, men ack så dyrt. Jag och min sambo har nu köpt möbler därifrån som kommer nästa vecka hihi. Och jag är så super nöjd, ni ska bara veta vad jag längtar att få visa till er.

Sen har jag beställt en annan sak idag från nätet, den är så perfekt och det blev ett bra pris på den. Kan säga att det är verkligen bra service på den web butiken. Imorgon ska jag avslöja vad jag har beställt för något.

Macarons

Nu är jag glad igen.



Macarons.

Jag förstår varför dom här är populära, dom är ju jätte goda. Men en Macarons är verkligen inte billigt att köpa, men skulle även haft en skumpa till det här.

Hmm

Det är inte min dag idag. Idag är det en sån här jobbig dag, där allt känns blä och vad tråkigt. Som jag har skrivit tidigare om att jag mår verkligen inte bra av att inte jag har ett heltidsjobb. Jag har alldeles för mycket fritid, som idag har jag inte gjort något vettigt.
Som idag skulle jag planera vår veckomeny för vi ska handla, men vet ni vad jag skiter i den här veckomenyn. Jag gör den imorgon istället och vi kan åka och handla då istället.

Jag har verkligen ett konstigt humör idag, kan vara helt ledsen sen så blir jag arg. Var just ute med min vovve och så upptäckte jag att det regnar då blev jag lite irriterad. Men vi gick allafall en sväng, sen när jag kommer tillbaka till vår trappuppgång så träffar jag på en granne som öppnade sin dörr och självklart så log jag och sa hej glatt. Och vad fick jag tillbaka INGET bara en sur min från en surgubbe. Då blev jag arg och sa surgubbe.
Fan vad det kändes bra hihi. Ni ser vilket humör jag kan ha, men oftast dvs 99% så är jag glad och trevlig.
Men idag är jag inte glad.

Sen så är jag less på att min huvudvärk vill aldrig gå om. Men jag har en plan på något som kan gör mej glad snart igen.


Blombukett!

Ifredags så fanns dom här vackra blommorna utanför vår ytterdörr.




Det ser ut som att det är en orkidé. Men hur som helst är den jätte vacker.

Vi har fått den av Lulebo, så det känns ju trevligt att man får en blombukett när man flyttar in i deras lägenheter. Det känns verkligen välkommande.
Tack Lulebo!

Godmorgon

Idag ville jag inte stressa mej upp från sängen, det är så otroligt skönt att ligga kvar i sängen och fundera en stund. Så det är vad jag har gjort på morgonen.

Sen så har jag även ont i huvudet, har haft det sen i fredags. Fast det gör inte lika ont idag. Så jag vet inte om jag är påväg att bli sjuk eller om jag har fått dåligare syn. Vi får väl se vad som händer.

Det blev inget shoppande igår vi var ute och gick istället och det var härligt men det var jobbigt när vi kom hem för min vovve var helt svart under magen så det var bara stoppa han i badkaret för att skölja av han. Den här tiden är faktiskt jobbigt när man har hund, för dom blir skitiga på en gång när man är ute med dom. Men det är tur att han är så liten så det är ju inte så jobbigt egentligen hihi.

Idag så hoppas jag på att våra sängbord kommer, sen ska vi till en till möbelbutik som finns i Luleå. Vi ska höra om en sak.
Ha en jätte bra start på den här veckan!

Vill shoppa!

Vad jag är sugen på att åka ut till Storheden, dom har öppet H&M och Lindex till klockan 17. Jag gillar när man gå till butiker på söndagar. Många fler butiker borde ha söndagsöppet hihi. Ska försöka övertala min sambo att vi ska åka iväg.
Vi har även pratat om att nästa helg ska det bli en sväng till Ikea, för det finns lite saker som vi ska köpa därifrån.


Godmorgon

Det blev inget bloggade igår, det var för att jag jobbade igår hela dagen, kom inte hem förrän efter nio. Men idag är jag ledig. Men jag har ändå hel del saker inplanerat idag. Så det blir ingen lugn morgon för mej idag.

Ifredags så åkte vi bort, det var inte heller planerat, för jag hade planerat vad vi skulle äta för middag den dagen så det var bara ta med sej maten dit vi åkte. Så man kan säga att vi bjöd på förrätten och vi blev bjudna på varmrätten, det var riktigt trevligt. Så det var en lugn kväll eftersom jag skulle jobba dagen efteråt. Så man kan säga att man har inte varit mycket hemma den här helgen.
Ha en jätte bra söndag!

Godmorgon

Det var inte precis nån härlig morgon man vaknar upp till, det snöar och blåser jätte mycket ute, typiskt april väder.
Sen så har jag jätte ont i huvudet, men jag hoppas att det går över efter jag har ätit frukost, får väl ta en tablett också.

Ni ska inte tro att jag har sovit tills nu, för jag har hunnit att vara ute med vovven sen så har jag även varit och handlat på vår fina lilla matbutik. Var tvugen handla lite saker till vår middag ikväll.
Hoppas ni får en fab fredag!

I can not sleep...

Kan inte sova, har så många funderingar i huvudet just nu. Sen så tänker jag att jag måste somna på en gång så då går det inte att sova. Jaja, jag borde bli sömning när som helst.

Gillar inte när det blir så här, det händer då och då. Men som tur är det inte så ofta. Jag känner mej jätte trött för jag gäspar hela tiden. Nå ska jag hitta på något som gör att jag kommer somna.

RSS 2.0