Onsdagkväll

Vilken kväll jag hade igår. Det var så roligt. Måste säga att kvällen var en av årets roligaste dag som jag har haft. Sen så vet jag att dom andra hade också roligt.

Klockan åtta så började vi cykla till in till stan för vi skulle äta på Bistro Norrland. Det var verkligen en härlig cykeltur för vi hade igen en tropisk kväll och natt.



Till förrätt blev det vitlöksbröd med örtaioli.



Varmrätt blev det grillad entrecote och pommes frites.

Maten var jätte god, kommer helt klart gå dit fler gånger. Det var fullt på uteserveringen så vi fick sitta inne och äta så det var synd. Men annars hade vi jätte trevligt.

Sen så blev det att gå till färjan (båten). Där vi fortsatte kvällen med drinkar och dans.



På dansgolvet.

Tyvärr är inte dansgolvet så stort så det var ganska så trångt och varmt.



Vacker solnedgång.

Vi cyklad hem sen vid två tiden eller något sånt. Men snacka om att vi fick skratta när vi cyklad hem, såg nog lite roligt ut. För det var lite vingligt haha.

Jag kommer definitivt inte glömma den här kvällen, för den var så underbar och rolig. Det är speciellt att bara gå ut med killar.


Godmorgon

Det blev ett restaurangbesök igår på Toscana. Lika god mat som vanligt. Ikväll ska vi ut igen och äta. Då blir det till Bistro Norrland, har aldrig varit där tidigare så det ska bli kul att få prova på ett nytt ställe.
Men det är synd att dom har ändrat menyn, för tidigare hade dom ostron som jag skulle vilja testa och äta.

Go värmen håller i sej än så det är härligt. Men jag undrar när man ska ta första doppet. Blev inget badande förra året, får se om det blir iår.
Ha en underbar dag idag!

Min MidsommarAfton 2011

Det börjar bli dags att skriva om min Midsommarafton. Jag hade super kul, det var lite nya människor som jag fick träffa på festen. Jag var den yngsta haha.

Sammanlagt var vi 9 personer och 7 hundar. Min vovve kom överrens med dom stora vovvarna så det var bra. Sen så gillar han också att vara i centrum och det fick han vara haha.

Vi firade ju midsommarafton ute på Lövskär och vi hade verkligen tur med vädret för det var varmt och soligt, kunde inte bli bättre väder. När vi kom till festen så blev det sill lunch vid fem tiden, så middagen som var grillat åt vi kanske vid åtta tiden eller nått sånt. Och jag kan säga att våra grillspett blev hur bra som helst som tillbehör till oxfilen. Nu har jag inte tagit kort på grillspetten men det innehöll allafall hela championer, paprika och gurka. Gurka är jätte gott att grilla.



När jag höll på fixa mej färdig för midsommarafton.

Erbjudan

Jag gillar när man får fina prenumerationserbjudan. För det är inte kul att få svammel saker. Jag har det här året börjat och prenumera på 4 nya tidningar, sen tidigare så prenumerar jag på två andra som jag har haft i flera år.

Ibland så väljer jag att man får en extra tidning för att slippa få svammel saker. Men med Style By så tog jag faktiskt erbjudan som var det här fina kitet.




Mascara, ögonkräm och eye make-up remover.

Jag har en annan mascara från Body Shop som jag inte har hunnit att använda än, så jag kan säga att jag kommer inte behöva köpa nån ny mascara i år hihi.

Jag gillar märket Clarins så jag är super nöjd med det här kitet.


Godmorgon

Idag har man fått vakna upp igen till det här vackra vädret som vi har. Man blir så glad när det är så här fint. Idag blir det att luncha med tjejerna, så det blir trevligt. Så nu kan ingen hindra mej haha.

Annars då, det känns som att jag har kommit in i en ond cirkel igen. Dvs jag har problem att somna på kvällarna, så när jag ska vakna på morgonen så är man som en zombi och vill nästan inte gå upp. Jag hoppas att det handlar bara om att jag har vänt på dygnet. Just nu är jag allafall pigg. Tar en liten stund innan man vaknar till liv. Men jag ser att min sambo har samma problem för han sover mycket längre än vad jag gör. Men det blir att vända tillbaka det så fort man börjar jobba mer igen.
Ha en trevlig dag!


Godkväll!

Det har varit lite fullt upp sen jag kom hem från jobbet. Min vovve hade trampat på kåda med framtassen så jag har fått försöka att klippa bort kådan, för det går inte att tvätta bort det. Sen hade jag fått ett trevligt mail som gjorde mej riktigt glad. Sen så har jag även hunnit med att betala räkningarna och tvätta. Så snart blir det lite kvällsmys med min sambo.

Imorgon ska jag träffa tjejerna, och jag kan äntligen följa med och äta lunch. Vet inte hur många gånger jag har fått tacka nej för jag har jobbat. Så nu blir det in till city hihi, har inte varit där sen jag flyttade hit ut på landet haha.
Hoppas att ni har haft en trevlig start på den här veckan!

Sunday

Vilken trevlig midsommarhelg jag har haft. Men det känns skönt att komma tillbaka till verkligheten igen hihi.
Vi har varit borta sen i fredags, så det ska bli skönt att få komma hem igen och sova i sin egen säng. Borta är bra, men hemma är bäst.

Idag kommer det inte hända så mycket, blir att ta det lugnt och gå och lägga sej tidigt. För imorgon ska jag jobba. men det känns bra att få jobba igen. Sen på tisdag ska jag luncha med tjejerna, sen är det tänkt på kvällen att jag och min sambo ska ut och äta på Bistro Norrland.

Jag får se om jag kommer hinna skriva nått inlägg om min midsommarhelg idag. Men annars kommer det upp nån annan dag. Hoppas att ni har haft en trevlig midsommarhelg!

GLAD MIDSOMMAR!



JAG VILL ÖNSKA ALLA MINA LÄSARE EN RIKTIGT GLAD TREVLIG MIDSOMMARAFTON!

Godmorgon

Jag hade jätte trevligt igår, tack mina vänner!
Vi blev bjuden på tre rätters, förrätt var toast skagen, varmrätt en stek och pasta med jätte god svampsås till. Sen hade min andra vän gjort efterrätten som var smulpaj med äpplen, jätte gott. Så jag var nöjd och belåten.
Skulle ju ta kort på deras fina magar, för dom är ju gravida. Men tiden bara försvann

Nu ska jag göra mej redo för midsommarafton firande. Har en hel del att göra innan vi ska åka till våra vänner.
Ha en jätte bra midsommarafton!!!

Fjällen

Det börjar bli dags att skriva om fjällen. Kan säga att vi hade det jätte bra, för vi hade så tur med vädret. Det var sol varje dag och så var det varmt. Men på kvällarna så blev det jobbigare och jobbigare eftersom det blev bara mer och mer mygg. Jag hatar mygg. Så nu ska jag bjuda på lite bildregn.



Vi eldade ute varje kväll.



Stugan eller huset som vi alltid bor i när vi är i fjällen.



Min lillgubbe med sin fina snusnäsduk.



Ladugården.




Tog det här kortet klockan 3 på natten.




Min sambo sitter i båten och fiskar.



Min pappa och min broder är ute och fiskar mitt i natten.



Rummet som jag och min sambo bodde i.



Jag älskar den här lampan. Den passar så bra där.


Köksstolen!

Vi har klätt om stolsdynorna. Så nu blev dom som en ny matgrupp.



Tidigare så var sittdynan blå, men nu är den svart så som det kan bara bli. Det är min sambos mamma som har fixat det åt oss, medans vi var i fjällen.

Funderingar

Det fanns inget på den där VIP outlet som vi var på, dom skulle visst ha Odd Molly, och det fanns bara två plagg av det märket och det var inte fint. Så jag kommer aldrig mer att gå dit. Det var bara fiasko.
Men det var en härlig promenad att gå dit. Det blev att köpa en glass.

Nu så har jag även fixat såsen till imorgon, men jag måste lägga grillspett pinnarna i vatten ikväll. Sen så funderar jag på om jag ska marinera oxfilen, den är som god så som den är. Får se hur jag gör.

Torsdag

Ikväll ska jag på en tjejmiddag. Det ska verkligen bli roligt. Träffa vänner som man har känt sen gymnasiet. Så då blir det att snacka en hel del.

Men nu ska jag gå ut i det här fin vädret som vi har idag, för vi ska göra ett besök på VIP Outlet som är i närheten där vi bor. Så då blir det att gå.

H&M

Idag har H&M fått in lite nytt, och jag fastnade självklart för den här.




Jumpsuit kostar 199kr.

Tycker att den är jätte snygg. Skulle verkligen vilja ha den!


Bild från H&M.

Godmorgon

Det blev en liten sovmorgon igen, fattar inte hur jag kan sova så mycket. Men jag tror att jag sover rätt så dåligt eftersom jag vaknar till då och då. Sen så tror jag att jag har haft en feberattack inatt. Jag vaknade av att jag var hel blöt och sängen. Men idag mår jag bra. Sen så ser även mitt ben bra ut. Trodde nästan att jag hade fått en infektion eftersom jag hade feber.

Imorgon är det midsommarafton, så idag blir det att handla lite saker till det. Vi ska ut till Lövskär och fira. Blir ett gäng så blir det att grilla för alla ska ta med sej sin egen mat. Så vi ska grilla oxfile så blir det ett gott grillspett till. Spettet ska innehålla svamp och paprika.
Hoppas ni har en riktigt bra dag idag!

Min dag

Nu ser jag ut så här på benet.



Dom tog bort min knöl och ska skicka in den för att se vad det är för något. Jag har en till sån prick/knöl på mitt andra ben, men den ser snällare ut. Så den rörde dom inte. Hon sa olika latinska namn på vad det kunde vara för något, bland annat så kom tumör upp. Så nu kommer det ta 4 veckor innan jag får veta vad det är för något. Jag är inte orolig, men jag har haft huvudvärk sen jag kom tillbaka från Läkarhuset Hermelinen hihi.

Sen så har jag även varit och fixat mitt körkort. Jag var och tog kort på Vägverket. Sen så fick man skriva sitt namn, så jag behöver inte skicka in det, för dom fixade allt så det var skönt. Jag är nöjd med körkortet fast jag ler hur mycket som helst på kortet haha. Men jag är ju en glad tjej, för på dom andra bilderna såg jag så förvånad och sur ut haha.

Godmorgon

Det känns som att det var år och dagar sen man sov så här länge. Man får lite dåligt samvete när man sover så här länge. Men nu är jag alla fall vaken hihi.

Och det regnar inte, men det är ändå mulet så det kan bli regn. Men jag tyckte att det var skönt att vara ute.

Som vanligt har man en hel del att göra idag, tänkte även försöka göra allt på en gång, dvs slå två flugor på en gång, men jag skulle vilja kalla det för istället slå fyra flugor på en gång. För det är fyra saker som måste göras. Så nu har jag inte tid att sitta framför datorn. Ha en jätte bra dag!

Just ja, håll tummarna och tår för mej nu när jag ska till läkarn.

Tuesday

Idag efter jobbet så skulle jag till Kulturens hus för att träffa några tjejer som jag gick i samma klass med i förra året när jag gick min utbildning. Men tyvärr hade dom stängt caféet där, så dom hade bytt ställe. Så jag åkte hem, det var synd. För det hade verkligen varit kul att få träffa dom.

Nu är jag ledig ända till måndag, då blir det att jobba igen. Min sambo har också semester så nu får vi umgås med varann dygnet runt haha. Sen ska han även vara min chaufför imorgon.

Idag blir det att fortsätta att se på film och koppla av. Såg en skit film igår, måste säga att jag är inget fan till Sofia Coppola. Det var den sämsta film som jag har sett.

Nyheter

Såg just i min mail att H&M ska ha ett samarbete med Versace i höst. Det kommer bli dam- och herrplagg samt accessoarer och lite inredning.
17 november får ni börja se på webben och i butikerna. För då släpps kollektionen.




Bild från H&M.

Godmorgon

Vilken skön sovmorgon jag hade idag. Kan säga att sovmorgonen behövdes verkligen. För nu är jag utvilad och redo för att jobba.

Det fortsätter med att regna idag. Men imorgon får det gärna börja bli fint väder igen för då är man ledig. Ska ju till läkarn imorgon och även fixa mitt nya körkort.
Ha en jätte bra dag idag!

Monday

Det har varit riktigt dåligt väder idag, och jag tycker att det har varit bra väder. När man jobbar vill man att det ska vara dåligt hihi. Sen så tycker jag även att det är lite små mysigt med regn, för det är verkligen länge sen det kom regn hit.

Vi har just kommit hem från födelsedagskalas. Det var trevligt. Vi fick go fika, så man är mätt och belåten hihi. Men nu ikväll blir det inte många knop, blir att se på en film och bara mysa i soffan, man skulle nog även tända ljus, för nu är det mörkt ute när det är mulet och regn.
Imorgon är det en ny arbetsdag.
Hoppas ni har haft en bra måndag!

Sunday

Det gick inte att blogga i fjällen, mitt internet ville inte komma igång. Så det var synd, för jag har varit sugen på att blogga hihi. Sen så ser jag att det har inte heller gått nå bra för mina sms inlägg.
Men hur som helst nu är vi hemma igen, och det är sängen som står på tur. Ska nämligen jobba imorgon börjar klockan åtta. Sen efter jobbet så ska jag till min broder eftersom deras son fyller år. Så det är fullt upp.

Ska försöka hinna med ett inlägg om fjällen imorgon, men nu måste jag säga natti natti, för jag är trött haha.

SMS-inlägg

20110616039 (MMS)

snart ska vi börja åka hem. Det här tågspåret går utanför stugan som vi är i.


SMS-inlägg

20110616038 (MMS)


Tisdag

Vad jag har fått mycket gjort den här dagen. Har just slagit igång en tvättmaskin. För det fanns lite saker som jag vill ta med mej när vi ska bort. Sen har jag även gjort en jätte viktigt sak, så nu vill jag att alla håller tummarna åt mej hihi. Det är verkligen en viktig sak...

Ska väl snart börja och packa allt det man ska ha med, måste även ladda upp min kamera för det är slut batteri i den. För jag ska vara duktigt och fota, sen blir det även att ta med mej datorn. Så jag kommer blogga från fjället hihi.



Stugan som vi kommer bo i.

Godmorgon

Idag har jag sovit ut, och det var så skönt. Behövde alla sömn som vanligt. Har sovit dåligt sen i fredags. Men nu är jag normal igen hihi.

Idag blir det att åka och handla mat som vi ska ha med oss till fjällen och även dryck. Fattar inte att jag ska åka imorgon. Jag kommer säkert ha jätte svårt att sova inatt, för när jag ska åka bort så får jag alltid resfeber haha.

Ha en jätte bra tisdag!


Hmm!

Jag tog just en bild på min knöl, och tänkte höra om ni har varit med om att få en sån?
Den sitter vid mitt knä.




Den är verkligen inte rolig att kolla på. Men jag vill verkligen bli av med den. Tog bort en sån här knöl för två år sen på mitt andra ben, och det slutade verkligen olyckligt, för jag hamnade på sjukhuset.



Då såg jag ut så här.



Så ni kan ju gissa att jag är verkligen orolig. Fattar inte hur slakthuset (vårdcentralen) inte skickade in vad det var för knöl. Det var som att dom inte brydde sej, därför kommer jag aldrig mer gå till en vanlig vårdcentral. Jag ska få gå och träffa en hudspecialist den här gången.


Monday

Får man säga att jag är lite små glad över att jag inte ska jobba imorgon. För då hinner jag göra allt det som jag måste hinna med innan jag åker till fjällen. För man kan inte säga nej till jobb. Så ikväll blir det att skriva en liten checklista så jag inte glömmer något.

Annars då... Ja det händer en hel del saker i mitt liv. Jag känner mej som rätt så upptagen person, och jag vet inte om jag gillar det eller inte. På så sätt ska det verkligen bli skönt att få komma till fjällen och bara få vara hihi.
Äntligen har jag bokat en tid till läkarn det tog tid men nu ska jag äntligen få veta vad det är för knöl som jag har. Eftersom den har nu blivit svart och skorpig, om jag ska vara ärlig så är jag faktiskt beredd på att det kan vara hudcancer. Men jag kommer hålla mej uppdaterad för er!


Godmorgon

Det verkar som att det blir fint väder idag också. Så då lär det vara varmt på jobbet. Är lite små seg idag, fast jag vaknade före väckarklockan.

Vad härligt med en ny vecka, men nu har jag inte tid att sitta här framför datorn börjar och jobba snart.
Hoppas ni får en bra vecka!

Sunday

Jag trodde att jag skulle bli lång ledig hihi, men tji fick jag haha. Ska jobba imorgon, så det var synd att jag inte kunde följa med min vänner på en lunch imorgon. För vi hade bokat in det, men det får bli en annan gång istället. Jag hade även tänkt fota mej imorgon eftersom mitt körkort går ut i juli. Och snart är det ju juli. Dagarna går verkligen fort, för nu på onsdag sticker jag till fjällen.



Hit ska jag.

Så man har en hel del att fixa innan jag sticker till fjällen så jag får se hur jag ska planera in allt. Blir lite stressad.

Sunday

Vi hade jätte mycket att göra igår på jobbet. Men det blir så när det är fint väder. Idag så är det bara 12 ute och mulet. Så det kommer säkert bli en lugn dag.

Men efter jobbet igår så kom min vän Linda på besök, eftersom vår grabbar vara ute. Så det blev att se på film och så hade vi tjejsnack. Men det är väl så här när det är sommar så sitter man inte framför datorn så mycket.
Ni får en ha fortsatt trevlig dag!

Godmorgon

Vilken dag jag hade igår och det var hur trevligt som helst. Det var en hel del folk som jag kände från dom andra mackarna. Verkligen en lyckat kväll och så var det så fint väder solen gick aldrig ner och så var det varmt.
Tyvärr tog jag inte med mej kameran, den fick stanna hem.

Måste snart börja göra mej klar för mitt jobbarpass. För det är min jobbar helg.
Ha en härlig lördag!

Förberedda

Det är inte sant, vad man sväller upp när det är sommar. Jag får ju inte på mej min ringar. Sen får jag inte heller på mej vissa av min skor.

Jag ska ha på mej min YSL ring, men den sitter inte riktigt som den ska, men det kanske ändå duger.



Den är fake.

Som ni ser så målade jag mina naglar Vintage mint från Isadora som var populärt förra året. Men jag gillar ändå att ha den färgen nu när det är sommar igen.

Idag blev det att måla tånaglarna och det blev guld. Jag är även klar med vad det blir för outfit, men jag hade stora problem att kunna bestämma mej. För det är verkligen inte lätt att klä upp sej när det är så här varmt ute som vi har idag. Vi har nämligen tropisk värme och det kommer vara så hela natten också så det är härligt.

Friday

Vilken dag, det blir bara varmare och varmare för varje dag som går. Som nu är det 26,7 i skuggan så sitter man i solen så är det säkert 35. Man måste se till att dricka mycket vatten. För jag började må illa här tidigare idag.

Det var jätte kul att man fick vara med på examensdagen med mina brorsbarn. Man såg några lärare som man själv har haft. Sen så såg jag andra som var i min ålder som också har gått i skolan.

Men nu ska jag sitta i skuggan och ta det lugnt innan jag ska börja förberedda mej för personalfesten. Vi ska vara på färjan. Vi kommer nog bli en hel del eftersom det kommer komma folk från andra mackar.
Hoppas att ni kommer ha en lika härlig fredag som jag och att ni har sol!


Minnen

Det är sjukt hur varmt vi har här upp i norr. Det är verkligen härligt, fast jag sitter i skuggan hihi. Imorgon är det ju personalfest, men på morgonen ska jag se när mina brorsbarn tar examen eller dom ska få sommarlov. Skolan som dom går i har jag gått i när jag var liten. Så det ska bli kul och se vilka lärare som jobbar kvar på skolan. För jag gick ut från den skolan när jag var 12år. Så vi snackar om att det är många år sen jag var där.


Torsdag

Jag har verkligen ingen koll på vad det är för dag. För jag har haft så kul dom senaste dagarna. Jag kan inte sluta och säga att det är så skönt att det är sommar.

Imorgon ska jag på personalfest så det blir riktigt kul, för det ska vara fint väder imorgon också. Har redan börjat fundera på vad man ska ha på sej för något. Måste tex fixa naglarna idag.
Nu har jag inte tid att sitta här framför datorn. Ska ut i go värmen hihi.
Ha en super trevlig dag!

Onsdag

Man hinner verkligen inte blogga. För så fort jag har vaknat så blir det att vara ute hela dagen. För vi har så fint väder. Vi har haft sommar dom här senaste dagarna. Så idag blir det att fortsätta att vara ute så ska vi bort ikväll till våra vänner för dom ska bjuda på mat. Så då ska man få se deras lilla bebis.

Igår var vi hos mina föräldrar, det blev efter jag och pappa hade pw så stannade jag kvar hos dom.
Jag gillar verkligen min mammas inredning. Så klart fotade jag lite från deras hem.




Jag älskar den här fågelburen, sen så är det så fint med en levande miniros i den. Snyggt snyggt.



Hjärta.



Det blåste en hel del, men det var ändå varmt ute.

Godmorgon

Det har inte varit nån bra natt för mej. Vaknade klockan fem att vovven går fram och tillbaka på sovrumsgolvet. Sen vaknade jag nästa gång klockan sju men då var det bara stiga upp och gå ut med vovven. Han verkar inte vara så bra i magen, stackarn.

Just nu väntar jag på att min pappa ska vaknade för då blir det att gå på en pw, och jag ska äntligen få använda mina easytone. Så ska jag även ringa och boka tid hos en läkare.

Det ser även ut som att det kommer bli fint väder idag, så det är riktigt bra.
Ha en jätte bra tisdag!

Godmorgon

Igår blev det inte många inlägg, jobbade ju hela dagen sen när jag kom hem så blev det att se på bb finalen. Men idag är det Sveriges Nationaldagen, Ska ni fira den?'

Vi ska alldeles strax åka och tvätta vår bil så den blir som ny. Den behöver som en genomgång nu när det är sommar och allt. Så nu ska den blänka haha.

Hoppas ni får en jätte bra måndag och nationaldag!

Godmorgon

Har varit vaken ett tag för jag har hunnit ut med vovven, sen har man duschat och just slagit igång tvättmaskinen. Så snart blir det frukost sen blir det jobb.

Som jag skrev igår så var det jätte dåligt väder när jag åkte till jobbet, men när jag hade jobbat i en halvtimme så blev det hur bra väder som helst, det är samma med idag det är jätte bra väder. Så jag hoppas nu att det här fin väder kommer hålla i sej imorgon när man ska vara ledig. Men jag skulle verkligen inte förvåna mej om det är dåligt väder.

Efter jag har jobbat det här passet så är jag ledig i 5 dagar. Har en hel del saker att göra på tisdag. Ska ringa och boka en tid hos en läkare. Så jag får hoppas att jag får en tid fort som möjligt.

Fredagsmys

Det blev lite fredagsmys igår. Det blev att dricka rosé bubbel.




Riktigt god rosé.



Blev att äta goda Sticks med mjukost.

Till middag blev det oxfilé och så hade vi kvar lyxmos från i onsdags. Vi har fortfarande kvar mos. Så blev det att dricka det här röd vinet som man inte har kunnat köpa tidigare på bolaget. Men vi har druckigt det vinet när vi har varit och ätit på Toscana.




Godmorgon

Vilket härligt väder vi hade igår. Vi satt verkligen en hel del på vår balkis. Idag ser det ut som att det ska bli dåligt väder, och det är jag jätte glad över eftersom jag ska jobba. Det får alltid vara dåligt väder när man jobbar haha.

Har väl inget mer att skriva om ska lägga ut bilder från igår, så ni får se vad vi gjorde igår.
Hoppas att ni får en jätte bra lördag!

Home

Det var vår kära matta som vi åkte och hämta idag.



Jag är super nöjd med den, det är faktiskt den snyggaste matta att ha i köket. Sen är det även så lätt att hålla den ren. Sen det bästa av allt man får två mattor av en.



På andra sidan är det tvärtom. Mattan heter Viggo star metallic black. Helt klart ett bra köp!

Friday

Idag ska vi hämta en sak till köket. Men jag undrar när vi ska få våra andra möbler, fattar inte att det kan ta så lång tid.
Men men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, för det är väl så? Hihi.

Nu ska jag göra mej redo för att hämta min sambo.

Shoppat

Idag hade jag två paket i min brevlåda. Det är alltid kul att få trevlig post hihi. Fick äntligen min YSL ringar.




Dom är ganska lik en äkta YSL ring. Jag är super nöjd över ringarna, men självklart vill jag ha en äkta, men dom här får duga än så länge hihi.

Måste även ge beröm till Cocoo för det var verkligen super snabb leverans.

Sen har jag även fått ett annat paket från Accessora, jag beställde ju två armband när dom hade armbandsveckan. Fick ju bara mitt ena armband så jag har varit rätt så mycket kontakt med dom. Och dom visste inte när det andra armbandet skulle komma in så jag bytte bort det armbandet mot det här istället.



Ring från Bohemian luxury.

Det jag tycker är dåligt är att på Accessoras webshop så står det att armbandet finns i lager, men det gör det ju inte. Men jag är nöjd att jag fick ringen för samma pris som armbandet kostade. Men jag hade ändå velat ha armbandet också, men jag vill inte vänta hur länge som helst eftersom jag har redan nästan väntat en månad.



Det är den här som är slutsåld.

Godmorgon

Vilken härlig sommardag man får vakna upp till. Det är 18 grader i skuggan, så det är verkligen härligt. Det blir att sitta på balkis idag, dvs vår balkong. Sen så har jag tagit ut en blomma och stoppat den på vårt utebord. Förra sommaren köpte jag en murgröna.



Murgröna.

Den har överlevet hela vintern tills vi flyttade till den här lägenheten, då började den som dö ut. Men jag ska se om den kanske ändå kan överleva den här sommaren, för ibland så har jag gröna fingrar haha.




Eller tror ni att det är ett hopplöst fall? Haha.

Middagen




Mousserande vin till förrätten.



Toast med honungsgratinerad chévre.

Den här gången hade vi inte med sallad som vi hade sist när vi åt den här förrätten. För det ser lite trevligare ut med sallad vid sidan om.



Röd vinet som vi drack till varmrätten.



Grillad entrecote med championer och bea sås.



Lyxmos som är ugnsgratinerad.



Ädelost med råsocker till efterrätt.

Ni ser ju vilken god mat vi åt igår. Jag älskar lyxmat hihi.


Godmorgon

Det blev verkligen en härlig dag igår, för på kvällen så sken solen och så var det jätte varmt, så det var årets första sommardag. Idag fortsätter det att vara mulet.

Idag händer det inte så mycket, det blir kanske att åka och hälsa på folk. Sen så är det så kul att både jag och min sambo är ledig idag. Det är inte ofta vi är lediga på dagarna tillsammans.

Jag fotade på maten igår så ni ska snart få se vår lyxiga tre rätters hihi.
Ha en härlig torsdag!

Onsdag

Snacka om att det var mycket folk ute på Storheden idag. Men det var som ändå lugnt, man behövde inte trängas allafall.
Idag kör jag och min sambo en mysdag. Dvs att det är som en fredag. Det blir tre rätters och god dricka till hihi. Eftersom jag ska jobba i helgen och sen så är min sambo ledig imorgon.
Jag vill önska er en trevlig kväll!

Godmorgon

Man får vakna upp än en gång till dåligt väder. Det verkar som att det ska aldrig sluta och regna. Det enda man märker av att det har blivit varmare efter åskan som var igår.
Men jag lovar er det kommer säkert vara jätte fint väder i helgen när man jobbar.

Idag är det ju även första juni, fast man inte kan tro det haha. Den här månaden händer det en hel del. Ska åka till fjällen om ca tre veckor så det blir super kul. Sen så har vi härliga midsommarafton som vi ska fira vid havet eller man kanske säga bara vid vattnet. Det tråkiga är att i juni så vänder det igen, då börjar vi gå mot mörkare tider. Jag tycker inte att man har fått uppleva än dom här fina nätterna som vi har då solen typ lyser hela tiden och det är jätte ljust ute.
Ha en jätte bra onsdag! Ni kanske bara jobbar halv dag idag!

RSS 2.0