Monday diary

Tittar in här på kvällskvisten. Just nu går mitt liv 110% och jag önskar att dygnet skulle ha mer timmar. För just nu hinner jag inte med allt. På fredag ska jag berätta min hemlighet till er hihi. Känner mej lycklig och laddad och förväntansfull, det känns faktiskt riktigt bra.
 
nu förstår ni varför det är så dåligt med blogginlägg från min sida, jag hinner inte med helt enkelt. Det är sova, jobba och träna som gäller. Och på tal om träningen så har jag ökat en hel del vikter och det känns bra, så det märks att man har blivit starkare.
 
Nu ska jag avrunda denna kväll, för det börjar bli dags att sova.
 
 
 

Godmorgon

Idag känns det bättre, har åkt på en förkylning. Det började med i tisdags att jag hade ont i halsen sen på onsdag började jag nysa för fullt och gör det än idag. Igår fick jag snyta mej hela tiden och idag så är jag täppt i näsan och jag slipper att snyta mej hela tiden. Så jag antar att jag är på bättringsväg hihi.
 
Det är fredag idag och det känns toppen min enda lediga dag den här veckan för imorgon börjar jag om igen och jobba. 
Det är inte vilken fredag som helst idag för jag ska på mitt hemliga möte igen, känns spännande på vad dom kommer säga för jag har ingen aning. Men det känns som att det kan vara något bra, så ni får fortsätta hålla tummarna åt mej!!!
 
Ha en underbar fredag!

Burn cancer!

Fick ett mail från Blomsterlandet igår som jag måste bara dela med mej. Det handlar om cancer. Alla vi känner nån som har haft eller har cancer och jag tycker nog cancer kan vara den värsta sjukdomen som finns. Just för att den är så lömsk och alla kan drabbas av den, ung som gammal. 
 
Och snart går vi in i oktober, och den månaden förknippar man mest med Rosa Bandet. Och den första oktober kommer Blomsterlandet sälja två olika sorters doftljus för 199kr/st och 10% av försäljningspriset går till organisationen Ung cancer.
 
 
Forest rain med bergamot, hallon och rosor. Silver rain med cederträ, kanel och äppelblomster.
 
 
Ung cancer stödjer unga vuxna och dess anhöriga som drabbats av cancer så att det får en bättre tillvaro under och efter behandling. 
 
Se till att köpa hem nu såna här doftljus! Jag kommer helt klart köpa!!!

Godmorgon

Vilken underbar dag jag hade igår! Det ni skulle hålla tummarna för mej igår så kan jag säga att det kändes verkligen bra med mitt hemliga möte. Det känns verkligen som att allt klaffar nu så jag hoppas att det fortsätter så.
 
 
Champagne Mumm. Jag tycker att ni ska testa den nån gång!
För den är Mums hihi.
 
Igår var det nästan en champagne dag, men det fick bli ett glas processo istället för att småfira. Var ju ut och åt på Kitchen and table igår. Vilken mat och service ska berätta mer om det sen. Men jag kan säga att jag är super nöjd!!!
 
Ha en jätte härlig lördag!
Själv ska jag jobba.
 

Thursday diary

Allt känns bra, för nu klaffar allt som det ska och jag älskar den känslan! Fast allt handlar ändå om planering och tur. Eftersom jag ska in till stan imorgon också. Ska kolla synen först och efter det ska jag på mitt hemliga möte. Och det hemliga mötet som ni ska hålla tummarna för mej hihi.
 
Sen på kvällen imorgon ska jag ut och äta på Kitchen and table men min mamma och moster. Det blir andra gången som jag äter där och första gången va jag inte så där super nöjd med servicen men maten var super god. Om jag är ute och äter på en jätte fin restaurang så vill jag alltid ha en fördrink först och det beställde jag men jag fick den samtidigt som när min förrätt kom ut och drycken som jag skulle ha till förätten och det gillar jag inte. En fördrink ska man ha in på en gång medans man fortfarande kollar in menyn. Vi får väl se vad som händer imorgon och dom göra samma misstag igen. Sen var det även problem med vinet till min varmrätt, för dom två första jag sa var slut så tillslut fick dom själv välja vin åt mej har inte varit med om nått sånt tidigare eller jo jag har även råkat ut för samma på Roaster och där var jag tvungen att säga att ni får vänta med att komma ut med förrätten för jag vill dricka min fördrink först.
 
 
En gammal bild från i vintras, en klassisk bild på fredagsmys hos oss.
 

Godmorgon

Vad det känns härligt att man får vara ledig idag, men fick ändå ett samtal från min chef. Om jag kunde jobba några timmar, men det kan jag inte för nummer 1 jag har ingen bil, nummer 2 ska på en långlunch med en vän i stan. Har en hel del viktiga saker att prata om. För imorgon händer det en grej, ganska stor grej för mig. Men det tar vi en annan gång, det enda jag vill att ni håller tummarna för mej! hihi.
 
Ni kanske tycker att det är konsigt nu att jag inte kan jobba för jag har ingen bil, men det är för att jag jobbar utanför stan och jag själv bor utanför stan, så skulle ja ta bussen så skulle det ta ca 45 minuter för mej att komma till jobbet, för jag måste byta buss. Så det är mycket lättare att köra bil, vinner tid och ingen stress.
 
 
Vad har hänt med bilen då? Jo, jag blev så klart inte godkänd på bilbesiktningen. Så nu får den vara hos bildoktorn för att bli godkänd. Bilar är verkligen dyra saker eller grej att äga. Så jag hoppas nästa år att man kommer bli godkänd på en gång, för det här är andra gången på två år på rad att inte bli godkänd.
 
Nu ska jag göra mej klar och redo för stan och jag tycker att ni ska titta in här senare idag för jag ska även köpa en sak på stan idag, så det måste ni få se vad det är för något!
 
Ha en jätte härlig torsdag, imorgon är det fredag och helg!
 

Gilla är den stora frågan?!

Som ni har kanske sett att jag har en hjärta/Gilla knapp längst ner på mina inlägg. Har haft den i några månader.
 
 
Och ni får jätte gärna trycka på den om det är nått inlägg som ni gillar. Det är kanske lättare att trycka på den istället för att skriva en kommentar. Ni väljer själva vad ni vill göra. Men det är för att bara veta om ni gillar det jag skriver om. Så jag får även ett lite hum om vad ni gillar. Tack på förhand!
 
 

Friday diary

Äntligen fredag som vi har längtat och väntat på hihi. Jag har haft fullt upp som vanligt sen har jag även åkt på en matförgiftning i veckan som inte var kul. Så min träning har inte varit bra i veckan. Blev första träningspasset igår men jag ska även träna idag och på lördag och söndag och osv.
 
 
Man skulle kunna säga att sanningen har börjat kom ifatt en eller man kanske skulle säga mer att det handlar om verkligheten. Det händer en hel del saker nu och jag börjar nog känna mej lite smått stressad igen. Och sanningen är att jag vet inte vad jag kommer få höra i oktober. Det kanske blir en nytt kapitel som jag ska börja på och det skrämmer mej. Är ganska så kluven nu, men jag kanske också behöver den där knuffen som kommer göra att det blir ännu bättre. För att det ska bli ännu bättre så behövs det en förändring. 
Mitt liv består just nu mycket av förändringar och jag måste säga att det är bra förändringar, men nu kan jag inte berätta nå mer om det.
 
Ha nu en super BRA dag! 
Och imorgon kommer det NYA möjligheter!
 
 

Godmorgon

Idag fick man vakna upp till att det mulrade ute, måste säga att man är inte van att höra åskan i år, så man har nästan glömt bort hur det låter hihi.
 
Ikväll får vi middagsgäster hos hos och det kommer bli så kul, menyn är redan spikad och vad vi ska dricka till. Så det blir att åka och handla senare idag. Det blir första gången för mej att dricka vin och bubbel sen tre veckor tillbaka. Så jag får nog ta det lugnt med det hihi.
 
 
Mer rosor måste jag köpa idag.
 
 
Sen är det tänkt att hinna med ett pass på gymmet, igår när vi körde höll jag på få en bristning i låret, snacka om att det kändes men tur så blev det inte värre så man kan fortsätta och träna.
 
Jag önskar er en härlig lördag med mycket glädje och lyx!
 

Friday diary

Vad det känns underbart att få vara ledig idag och hela helgen. Har bara jobbat två dagar den här veckan, så jag har fått vara ledig mycket.
 
Min födelsedag var hur bra som helst, fick jätte fina presenter. Champagne, presentkort på Lyxx och pengar. Som sagt är jätte nöjd med presenterna. Så inom snar framtid så ska jag boka en frisörtid på Lyxx för jag behöver verkligen toppa mitt hår. 
 
Nu så håller jag på tvätta, vill som sagt passa på att hänga ut tvätten på tork som vanligt. Tänkte även hinna köra igång en till tvätt, för det går ju så fort att torka när det får hänga ute och nu när solen är framme. Men man känner verkligen att hösten har kommit till Luleå.
 
Ikväll blir det som vanligt träning eftersom det blev ingen träning igår, så det blir kondition och ben. Men nu blev min tvätt just klart så nu ska jag gå ut och hänga upp den.
 
Jag hoppas att ni får en super härlig helg och fredag!

Mums!

Som sagt jag var en sväng på Internationella matmarknaden idag och kom hem med macarons från det franska köket.
 
 
Det blev, jordgubbe, hallon, körsbär och viol. Självklart ska man ha en macarons när man fyller år. Nu ska jag fortsätta och fira min födelsedag!

Min dag idag!

Idag är det en speciell dag, för det är min födelsedag. Tänk nu har den dagen kommit. Och vad har jag gjort, jo jag steg upp redan klockan 07:00 för att gå till gymmet och träna kondition. Sen var det bara hem och äta frukost/lunch.
 
 
Smörgåstårta.

Jag älskar smörgåstårta och idag passar det bra att äta en bit när man fyller år. Sen så är det så super gott med smörgåstårta som har krossad ostbågar runt tårtan. Har en till bit att äta sen när min sambo kommer hem, för vi kan inte leva på vanliga tårta och fikabröd idag.
 
Sen var jag en sväng till stan för jag ville gå på internationella matmarknaden och jag shoppade något, men det blev faktiskt inget till min Chanelsamling. För jag var ute efter en stor skål och ett uppläggningsfat som fanns förra året. Så det var synd, men min plånbok blev glad.

RSS 2.0