Monday diary!

Hur har ni det i julstugan? Jag har haft fullt upp, har det inte varit jobb så har jag varit och rantat runt. Insåg igår att i veckan ska jag julhandla all mat som vi ska ha på julafton, för jag tänker inte stå och trängas med folk dom sista dagarna innan julafton. 
 
Jag skulle ju på en tjejmiddag den 6 dec, tyvärr blev den inte av. Fick veta det dagen före så det var verkligen super tråkigt eftersom jag såg verkligen fram emot det. Men jag var glad över att jag hade tagit på mej extra jobb den helgen. Har även jobbat i helgen och ska även jobba min årets sista helg nu till helgen. Så man kan säga att jag har jobbat nästan alla helger i december.
 
Jag måste ju visa min fina julgran för iår, man skulle kunna säga att den är frostig och kall i år, men det gillar jag. Jag var ju snabb att ta fram den i år, men det är jag varje år hihi.
 
Ha en super härlig dag!

Jul jul, strålande jul...

 
I år blev det en sån här adventsljusstake, jag köpte den på ICA Maxi. Men jag kör även på min gamla adventsljusstake som jag har haft i så många år, dvs i 13 år. Wow tiden går fort när man har roligt hihi.
 
Har även köpt ett juligt ljus vill att det ska dofta mer jul förutom hyacinterna som jag älskar! På tal om det så måste jag köpa mer hyacinter och självklart vita.
 

Ljus och änglar!

 
Förra året köpte jag ett änglaspel och jag ångrar inte en sekund, för det är så vackert att höra den på kvällarna när det plingar för fullt. Den hör verkligen till julen!
 
 
 

Bättre sent än aldrig!

 
Jag har köpt en julkalender till mej och min sambo. Så nu får vi varje dag en bit ekologisk choklad.
 
Som rubriken säger bättre sent än aldrig, jag har idag äntligen köpt en julkalender till oss, egentligen var jag ute efter lakritskalender, men dom tar slut snabbt. Men nästa år ska jag vara snabb. Men jag är nöjd med den här, har nyss öppnat upp till lucka nr 5, så det blir 5 chokladbitar som vi får dela på idag. 
Det är choklad från 60%, 75% och 85%.
 
Vad skönt det är att det är äntligen fredag och vad står det på schemat!? Joo, det är Idol final och vi ska äta idag Renytterfilé från Vapsten sameby med rotfruktsgratäng, timjansky och krusbärsgelé. Dvs att vi har som vanligt tagit en helggurmepåse från Hemmagastronomi. Det kommer bli så gott, för jag älskar ren!
 
Ha en riktigt härlig fredag och unna er något riktigt gott!

Ice mousserande!

 
Det har kommit ut en ny mousserande vin på Systembolaget, men det är en beställningsvara. J.P. Chenet ice edition.
 
Det jag tycker är så kul är att man ska ha is till den. Kan säga att den är lite för söt för min smak, men jag gillar flaskan. 
 
Tilltuggen kommer få ett eget inlägg.

Thursday diary

Jag har just bakat en citronkladdkaka som ska få bli lite kall innan jag ska ta och skära mej en bit hihi. Det är första gången jag bakar en citronkladdkaka så det ska bli spännande. Måste ha lite torsdagsmys när min sambo ska på trevligheter hihi.
 
Tänk imorgon är det redan fredag och det innebär fredagsmys och god middag. Sen på lördag ska jag på trevligheter vår tjejmiddag. Ska bli jätte kul, men först ska jag jobba på morgonen för jag har tagit på mej extra pass, man vill ju inte säga nej till pengar hihi.
 
Jag har sagt det förr och jag säger det igen, vad jag älskar december månad!!! 

Godmorgon

Det var verkligen länge sen jag har fått sova ut så här länge. Jag känner mej som en ny människa hihi. Sen är det klart att det går lättare att sova ut när det är nästan mörkt dygnet runt. 
 
Jag är så glad att det är december nu, helt klart en av mina favorit månad. Och vet ni vad jag har julpyntat färdigt för iår. Allt är framme tillomed julgranen. Så när det blev första advent kunde jag bara njuta av den dagen, inget stress här.
 
Måste fota min julgran, för iår har jag andra färger iden. Jag har en hel del julkulor med mera till granen, så jag måste variera mej varje år hihi.
 
Ha en super härlig dag!

RSS 2.0