Ska man vara anonym eller inte...

Idag är det en sån där konstig dag. Det har hänt så mycket ihelgen så det känns som att allt måste smälta in. Vissa saker kan jag inte alls smälta in, blir bara ledsen när jag tänker på det. Ibland skulle det kännas skönt att göra en till blogg och där skulle jag vara helt anonym. Där skulle jag kunna skriva om vad som helst.
För gårdagen var hemsk. Det var länge sen att min puls blev så snabb som den blev igår, visste inte alls vad jag skulle göra, för det kändes så overkligt. När jag vaknade imorse så hoppades jag att allt var en mardröm, men tyvärr var det inte det. Därför kommer jag inte skriva nå mer inlägg idag, orkar inte. Hoppas att det kommer kännas bättre imorgon.

Hoppas att ni hade en bra Luciadag igår!

Kommentarer
Postat av: maria

usch då gumman jag lider med dig vad det än är!! hoppas det inte är något allvarligt iallafall!! och att det ordnar sig för dig!!



jag vet hur du känner med det att skaffa en blogg till där man kan vara anonym! så känner jag me ibland!! är så mycket man skulle vilja skriva av sig om men det går ju inte för det finns ju alltid idiotiska människor som tyvärr är skadeglada!! sjukt men sant!! så därför blir det ju så att man inte kan skriva om vad som helst!!



om du känner att du vill skriva av dig och ha någon att "prata" med så får du gärna skriva till min mail!!! där kan man ju vara mer anonym iallfall! så känner jag ibland!



ha det så bra du kan iallfall kramar Maria!=)

2009-12-14 @ 21:55:01
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: Anna-Sofia

KRAAAAAAAM!!!!



Skriv dagbok!!! Berättandet gör att smärtan släpper från kroppen!

2009-12-14 @ 22:53:33
URL: http://kanslaochannasofia.blogg.se/
Postat av: CArin

Oj då. Tråkigt att höra. Antar någon fått dig att känna såhär via bloggen. Finns många idioter som mest verkar vara ute efter att lämna elaka och dumma kommentarer. Förstår inte hur folk orkar. Patetiskt.

Hoppas det känns bättre i morgon iaf-. //Massa kramar

2009-12-14 @ 23:14:50
URL: http://carinbengtsson.blogg.se/
Postat av: Linda

Kraaaaaaaaaam!



Lät inte som någon vidare söndag. Hoppas det känns bättre idag.

Bara plinga om du vill prata av dig, jag lyssnar alltid.

2009-12-15 @ 09:27:25
Postat av: karin johansson

nina du är ung vi vet i våran ålder allt kan hända i de bästa familjer tråkigit alkoholen är kul till en viss gräns men det får man stå för när det går åt helsike kram nina allt går att reda ut ha en bra jul du o dina kära Kram Karin o Leif GOD JUL vi ses

2009-12-17 @ 21:22:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0