Hem ljuva hem!

Då har man nästan handla färdigt julklappar för iår. Har bara två till julklappar kvar att köpa, men då vet jag också vad jag ska köpa. Så ikväll ska jag slå in allt.
Var tvungen köpa mer julklappspapper, hittade mycket snygga och fina, men jag kände att jag måste vara snål med att inte köpa för dyra presentpapper. För dom som är riktigt snygga har ju nästan bara 2 m papper och kostar ändå 60kr för en rulle, har inte råd med det nu när man är en student.

Mötet gick riktigt bra, behöver inte sätta min fot där nå mer. Så nu kan jag verkligen gå vidare. Har funderat på om jag ska dela med mej om vad det var för möte, men jag känner nog att jag vill kanske fortsätta att vara lite hemlig av mej. Fast egentligen är det inte dum idé att dela med sej. För det handlar ändå om rättvisan som vi tyvärr inte har i Sverige! Och advokater som som inte kan förstå vem dom skyddar för dom tänker bara på sin lön. Blir så förbannad när jag tänker på det.  Nu har ni fått en liten vink, för nu skriver jag inget mer om det, kanske att ni får veta det nån dag.

Kommentarer
Postat av: Gaby

Håller med dej.Ha en fin kväll.

2009-12-11 @ 17:28:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0