Filmer!

Nu ska jag berätta om filmerna som jag och min sambo såg på igår ikväll/natt. Vi såg Snuten i varuhuset.



Det var en lättsam komedi. Men man kunde gissa hur filmen skulle sluta men jag gillade den ändå och den hade sina stunder där man skrattade en hel del. Jag ger den ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥ hjärtan.

Den andra filmen som vi såg var Brüno.



Tyvärr så hade den väl inte den humor som jag gillar. Satt mest och tänkte på dom som var med filmen om de visste att det var en film som de var med i, för det kändes mer som det var en dokumentär eller vad man nu ska kalla det för. För vissa av människorna såg verkligen arg ut som var med. Jag fattar inte.
Så därför får den bara ♥ av ♥♥♥♥♥. Gillade aldrig Borat.

Sen gick min sambo och la sej så då såg jag Drag me to hell. Han gillar inte skräck filmer. Så den här filmen satt jag och såg till kl 03:00 ensam med min vovve.



Den var verkligen speciell. Gillade inte slutet vill att den skulle sluta på ett annat sätt. Så jag ger den ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Så på morgon såg vi Wallander Läckan.

Gillade verkligen filmen. Men det är klart alla Wallander och Beck filmer är bra. Så den får av mej ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Jag skulle ju också berätta vad min sambo hade gjort för tilltugg, men tyvärr måste jag vara tyst om det eftersom vi ska stå för tilltugg på nyår och jag vet att vissa av dom personerna som vi ska fira nyår med läser min blogg. Så därför kan jag inte säga det eftersom vi ska göra det tilltugget. Men jag ska berätta efter nyår vad det var för något hihihi, kan säga att det var riktigt gott!!!

 

Nu ska jag gå och lägga mej. Natti natti!

 

Bilder från: Moviezine och Imdb.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0