Godmorgon

Det blev en riktigt godis fredag igår, sen var det även så kul att min sambo kom hem vid tio tiden så det var bara 4 timmar som jag var ensam hemma. Men jag passade på att se på filmen Monster, har aldrig sett den tidigare. Men jag måste säga att den är hemsk eftersom det har hänt på riktigt men den var ändå riktigt bra.

Idag ska jag jobba så det händer inte så mycket här, ska bara passa på och njuta den här morgonen.

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Det handlade egentligen mest om att jag surfade runt på lite olika bloggar med lite yngre författare. Blev på något sätt "förfärad" över deras syn på saker. Det är fint att vara öppen på en blogg men ibland blir det bara lite för mycket. Tycker samtidigt att det är hemskt att samhället idag tycker det är helt okej att barn blir modeikoner..

Sen kände jag mig samtidigt som en riktigt gammal kvinna som på ett sätt tyckte synd om alla dessa unga personer som "viker ut" sina liv på nätet. Ja, så var det med det!!!Det har snöat jättemycket i Malmö också. Länge sedan det var så mycket snö innan jul! Hur går det med julklappsköpandet? Eller alla pengar går till inredning till nya lägenheten?:)

2010-12-18 @ 12:09:58
URL: http://bekijk.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Ja mitt jobb är perfekt:) Dock lite farligt med tanke på att det är skor jag jobbar med. Skor är underbart!!!

Jag har lite julklappar kvar. Vi tänkte köpa det på tisdag då det (förhoppningsvis) är mindre folk på stan.

Hoppas du får kul på jobbet och en bra avslutning på helgen:)

2010-12-19 @ 11:38:43
URL: http://bekijk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback