Fy på mej!

Jag är verkligen urkass med inlägg nuför tiden. Jag har så mycket att göra, så då blir det att bloggen kommer i andra hand.

Är i en jobbperiod som ni vet, har 8 dagar kvar att jobba sen får jag min ledig helg. Ska bli skönt att vara ledig nästa helg. Inte för jag vet vad som kommer hända hihi.

Nu blir det att återgå att surfa runt på nätet. Så håller jag även på spela in Vampire diaries. Det är det som är så bra med vår boxer att det är bara spela in, och sen kan man se på det och spola bort reklamen.

Kommentarer
Postat av: maria

tack Nina!!=) oj ja jag förstår verkligen att du tycker det ska bli skönt o vara ledig nästa helg då!! ha det bra kram maria!=)

2010-02-18 @ 22:24:50
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: Gaby

Kommer inte in på kommentar till ditt inlägg i dag.Ser att du köpt en tröja,den är ju fin,du älskar svart,sån är jag med.måste skärpa mej och tänka om.Jag ska vänta ett tag och då ska jag banne mej köpa i någon ljus kulör.Men då måste jag prova noga,för svart är det jag känner mej mest bekväm i.KRAM.

2010-02-19 @ 11:55:18
Postat av: maria

hej Nina!!=) skulle kommentera tröjan ovanför men det gick inte! så jag kommenterar här istället!! skulle bara säga att den var superfin och priset?!! riktigt fynd ju!!=) hoppas du får en bra fredag trots massa jobb!! kram maria=)

2010-02-19 @ 12:32:39
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: Alexandra, KAKHUSET ♥

urtjusig ny tröja du köpte idag! ♥



gick inte att kommentera det inlägget!

2010-02-19 @ 16:41:23
URL: http://www.kakhusets.se
Postat av: Nina

Till Gaby! Det är samma med mej, jag känner mej också bekväm i svart.Sen så älskar jag svart, men blir aldrig less på den färgen hihi. Kram

2010-02-19 @ 17:25:23
URL: http://chicnina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0