Stockholmsresan Del 3

Då blir det om lördagen. Det var ju då stora festen började. Middagen var i Stadshusets Blåa hallen, dvs där dom har nobelmiddagen. Det enda vi visste att det skulle va en slags överraskningsartist. Så när vi hade fått vår välkomstdrink, det var skumpa. Så hör man att musiken kommer igång och ner för trappan där kungen och drottningen går ner så kom EMD, dom sjöng då Baby goodbye. Så det var kul, sen spelade dom massa andra låter. Men det var mest akustisk.  Som sagt det var kul att se dom.




Kan säga att jag trodde att Blå hallen skulle va mycket större än det var, så man blev ganska så paff att det var inte så stort som man trodde. Alla blev rätt så förvånad över det. Men det är en vacker hall.
Efter EMD hade uppträtt klart så fick vi vår förrätt.



Förrätt
Cheesecake på Comtéost med kallrökt lax och citron.

Huvudrätt
Oxfilé med höstgrönsaker, dragonörtsås och rostad potatis.

Efterrätt
Vaniljglasstårta med hallonsorbet.

Maten var jätte god, gillade alllt. Men tyvärr har jag inga bilder på huvudrätten eller efterrätten.
Efter vi hade ätit förrätten så presenterade dom en ny artist och det var Sarah Dawn Finer och hon sjöng Moving on. Vilken röst hon hade när hon tog i.

Sen blev efter vi hade ätit huvudrätten så blev det nästa underhållning och det var en magisk show. Han var helt otrolig killen, han trollade fram 4 vita duvor fick ett bord att sväva med mera, fattar inte hur dom gör det. Han var magisk hihi.



Sen efter vi hade ätit efterrätten så kom den stora artisten och det var Carola. Hon har status måste jag säga, hon är verkligen en bra artist. Sjöng från Evighet till Fångad av en stormvind. Jag är imponerad av henne. Och då händer det som inte får hända med mina kamera, den vill inte ge mej bra bilder när jag tar kort på alla artisterna. Men jag ska visa nån bild på Carola. Jag kallar dom här bilderna för konstnärlig, fråga inte hur jag har lyckats med såna här kort.





Som sagt jag väntar på bättre bilder. Jag var så arg när jag tog dom här korten eftersom jag såg att bilderna var inte bra. Min sambo och jag har garvat en hel del efter vi har sett dom här bilderna för det är ju så sjukt.

Så sammanfattning har jag haft en trevlig helg i Stockholm! Hoppas att vi blir bjudna fler gånger för det var så otroligt!!!

Sen kan jag säga vilka mer kändisar som man har sett.
Marcus Birro bodde på samma hotell som oss. Han bodde där innan han skulle till Let´s dance. Han var inte lång kan jag säga.
Sen har jag träffat på Josefin Crafoord i Mulberry butiken. Såg inte att det var hon för det första jag tänkte var på vilken bimbo när jag såg henne, men då sa min sambo såg du inte vem det var och jag sa nä, vem var det? Så det var hon hihi.
Rabi Jaber bodde på samma hotell som oss.
Nanne Grönvall såg vi på Arlanda när vi skulle åka hem. Såg inte heller hon, trodde det var turister för det var en klump med människor. Jag är verkligen blind ibland haha.

Så det var en kändistätt helg kan man säga hihi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0