Snart fredag!

Jag insåg att jag kunde inte alls visa vad jag har köpt idag, bilderna blev jätte dåliga så jag får väl ta kort igen på det jag har köp och se om det blir bättre imorgon.

Men det här vill jag visa er. Säger bara vad jag längtar till imorgon!Alltså vi ska på premiären på Snabba Cash. Jag har höga förväntningar på filmen. Tyvärr har jag inte läst boken.
Sen så får man även se snyggingen Joel Kinnaman, inte dumt hihi.


Kommentarer
Postat av: maria

Hej Nina!! nix jag slutade idag!! jag o tre till!! så då kanske de fattar nu att de inte kan behandla sina anställda hur som helst!! vi gick till arbetsförmedlingen o sa till hur de funkar där!! de är på våran sida och sa att vi skulle avbryta praktiken omgående för så här får det inte gå till!! så nu kanske de stoppar Kicks helt o hållet från att ta in praktikanter!! vilket är bra!!! jävla pack!! igår blev jag tillsagd att jag inte fick hjälpa kunderna det är väl för i helvete därför man är där!! eller har jag fel efter 6 år i butik?!! utan jag skulle skicka dem till någon som "vet",vi fick inte prata!,knappt man fick gå o ta en paus o gå på toa!!,man kände sig iakttagen hela tiden!! den ena utav tjejerna himlade med ögonen en gång när jag råkade hjälpa en kund!! då blev hon sur!!! ja herregud!! det värsta ställe jag varit på!!!! hoppas det går åt helvete för dem!! ursäkta men jag blir så förbannad!!! vi har rätten på våran sida iallfall o det känns skönt! så nu ska jag få en bättre praktikplats hoppas det blir mitt gamla arbete KappAhl!! där känner jag till allt o vet att det kan bli sommarjobb!!oj det blev långt det här haha hoppas allt är bra med dig!!!=) kramar maria!!

2010-01-14 @ 17:58:53
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: Gaby

Filmen är visst bra,den har fått fyra stjänor i Aftonbladet.Sjysst klänning.Kram.

2010-01-14 @ 19:12:02
Postat av: maria

Tusen tack Nina!!=) ja det är inte klokt!!!! helt sjukt är det!!! och ja jag fattar inte att de fast anställda står ut faktiskt!!! men när inte chefen är där så gör de ju som de vill ändå!! men om vi råkade skratta till eller säga något till varandra då blev det ramaskri!!!! skillnad på folk o folk du vet!!:/ja som sagt alla hade ju vunnit på om jag fick komma tillbaka på KappAhl! eftersom jag kan allting där !!jag var alltid vänlig och tillmötesgående mot kunderna!!! de uppskattade alltid det jag gjorde för dem!! så ja jag kan bara hoppas att jag får komma in igen!! du får hålla tummarna!!=) kram!

2010-01-14 @ 19:15:14
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: janine

Hoppas filmen är bra:D

2010-01-14 @ 23:01:25
URL: http://janineaxen.blogg.se/
Postat av: maria

åhh ska ni gå på den ikväll!!=) va roligt!! ha det så kul då!!=) kram!

2010-01-15 @ 13:30:26
URL: http://mialooove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback