Söndag!

Idag jobbar jag det sista arbetspasset för januari.
Tänkte att jag ska berätta lite smått vad som hände igår ikväll efter jag hade jobbat klart. Det blev som vanligt att vi såg på film. Vi såg Wallander Dödsängeln. Ska berätta mer om den ikväll efter jag har jobbat klart. Nu imorse såg vi Sommaren med Göran.
Nu är det dags att göra sej redo för jobbet. Hoppas ni får en trevlig söndag!

Kommentarer
Postat av: HANNAH

Jag tyckte den var lite rolig faktiskt :) många har sagt till mig att den inte var så rolig, men med :) Fråga gärna min kille något om mig i min frågestund! :)

2010-01-24 @ 16:41:44
URL: http://hannahborg.blogg.se/
Postat av: CArin

Såg sommaren med Göran i torsdags och sedan igen i fredagskväll ( min syster ville så gärna se den) men hade inget imot att se den igen. som jag skrattade, haha precis min humor, det allra bästa är när han är i stallet..Säg även Dödsänglen i torsdags. Tyckte den var bra men lite väl........ överdriven, eller inte överdriven. hittar inte rätta ordet. men ja,Hoppas det gick fint att jobba!

2010-01-24 @ 19:36:58
URL: http://carinbengtsson.blogg.se/
Postat av: maria

haha jag o min kille såg sommaren med Göran igår också!! den var rolig men trodde faktiskt den skulle varit ännu bättre faktiskt!! men men helt klart sevärd var den!!=) helt sjukt vad han hade otur hela tiden haha...

2010-01-25 @ 00:06:23
URL: http://mialooove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback