Godmorgon

Ännu en dålig dag vaknar man till. Storm och regn värsta höst väder. Fast ändå lite små skönt för då kan jag fortsätta och läsa min bok idag.

Idag så fyller en vän till mej 30år, tiden går verkligen fort för nästa år är det min tur. Jag har alltid sagt att jag ska ha barn innan jag fyllt 30, men nu vete tusan. Känner mej fortfarande som 20år hihi. Grattis vännen, jag hoppas du får en bra dag och att du har bättre väder än vad vi har här!

Nä, nu är det bara hoppa upp från sängen, men först kolla in H&M webshop.

Kommentarer
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

det beror på helt hur skon är utformad..Nelly.com har ju sålt en sko vid namn Marble med hög klack som är jättepoppis..den kunde jag inte alls gå i då sluttningen var alldeles för snäv..foten böjdes på fel sätt..sen finns det klackar som dessa som känns mer fotformliga..naturliga i böjen liksom.

2010-07-22 @ 12:04:55
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Gaby

Usch,vad trist med dåligt väder.Man blir så slö.

2010-07-22 @ 12:12:20
Postat av: Nina

Till Gaby! Jag håller fullständigt med dej, därför tror jag att jag ska även passa på att städa här hemma så det är fint i helgen när man ska jobba hihi. Ha en bra dag! Kram

2010-07-22 @ 12:14:41
URL: http://chicnina.blogg.se/
Postat av: maria

nej vad tråkigt att ni har så dåligt väder!! här är inte jättebra väder här heller! hoppas det blir ändrar sig snart!!=)....ja herregud tiden går verkligen fort!! fyller ju också 30 nästa år kan inte tro det för jag känner mig också som 20 bara!!säger man att man snart är 30 så kollar alla på en de tror att man bara är 18 ibland ju haha=) ja hellre att man ser ut som 18 än 40 haha...det där med barn kommer väl när det kommer! 30 är ju ingen ålder idag!!! och samtidigt vill man ju ha det ordnat för sig innan man tänker på sånt jag menar med jobb o så större boende mm mm men hur länge ska man vänta på det????...ja det var som du skrev pengarna styr tyvärr för mycket!! så är det bara!!! man kan bara hoppas att saker o ting ordnar sig men det ser ju dåligt ut! iallafall för min del:( ja det suger verkligen man blir bara så trötter!.....



hoppas du får en fin dag trots vädret! kram!=)

2010-07-22 @ 14:45:33
URL: http://mialooove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0