Härlig kväll

Vi kom hem för en stund sen. Vi fick lasagne, det är verkligen gott. Lasange är egentligen en av min favorit rätt. Men det var så härligt när vi gick hem för vi gick genom stan, kan säga att det var mycket folk som satt på alla uteserveringarna som vi har. Men jag förstår att dom var ute, för det är jätte fin kväll ikväll, blev själv sugen på att gå och sätta mej på en uteservering, speciellt Invit. Älskar att vara på Invit. Men vi gick hem.

Sen är det ju även lite härligt att det har börjar bli lite mörkare på kvällarna, så det påminner lite som att man är utomlands när det är varmt på kvällarna.

Kommentarer
Postat av: maria

vad mysigt det är och få gå iväg o äta hos någon annan än en själv ibland!! smakar ju så himla gott när någon annan lagat maten!! vi ska iväg på fredag till min mamma och äta lite ska bli mysigt blir säkert lite vin då!=)



underbart att du haft en sådan härlig kväll!! såg på vädret innan och nu kommer värmen till er skulle nog bli en 30 grader varmt om man får tro meterologerna=D får du ut o njuta!!=D,här skulle det bli dåligt! men det var nog bara imorn får hoppas det ändrar sig tills på lördag för då ska vi på bröllop!!=D



ha det toppen Nina sköt om dig kramar i massor!!

2010-07-28 @ 23:46:25
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: maria

tusen tack Nina!! vad glad jag blir=)



åhh då får jag allt testa mojiton också!! när du säger att den var god=D....den färdiga cosmon var ju god så då måste ju denna vara det också!!=)



så härligt med sådana kvällar ja njut i massor!!



förresten kollagen gör jag i Photoscape!! det programmet är betydligt lättare än Photoshop! har det programmet också men använder det knappt eftersom det är så mycket finesser o sånt man inte förstår sig på!! håller fortfarande på att lära mig det men det är svårt!! då duger photoscape alldeles utmärkt!! kul du gillar mina kollage tack så mycket!!



kram kram!!

2010-07-29 @ 00:39:12
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: AMANDA FALK

Sv: mums så gott :D

tack snälla! ja jag borde ju göra det, har ju inget att förlora. måste få hjälp av någon att välja bilder bara, hehe ;-) Kram!

2010-07-29 @ 01:45:34
URL: http://amandafalk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0