Film time!

Som jag skrev i helgen så blev det att jag låna hem några filmer från jobbet. Det brukar vara som det vanliga, för det går inte att göra så mycket när man har en jobbar helg.



Vi såg den här action filmen. Jag gillar ju inte action, men jag tänkte är det med Nicolas Cage så kan den inte vara dålig. För han är ju en bra skådis. Och visst han spelade verkligen bra i den här filmen. Men jag gillade inte alls filmens historia. Min sambo tyckte nog ändå den var ok, om han inte nu sa det bara för att reta mej. För jag suckade en hel del när jag såg filmen.

Handlar om Terence Mcdonagh (Nicolas Cage) är en polis, men en dag så råkade han ut för en olycka på sitt jobb så efter det fick han en svår ryggskada. Pga att han har jämt ont så är det bara droger som funkar att ta bort smärtan, sen är hans flickvän (Eva Mendes) lyxprostituerad. Nu hör ju hur allt låter, så det är vad filmen handlar om att han ska lösa ett mord, men är jämt hög på droger. Har inget mer att säga om den här filmen. Får bara ♥ av ♥♥♥♥♥.



Jag gillar att se på filmer som har en sann historia, och det har den här filmen. För det har hänt på riktigt. Det är en thriller med Eliza Dushku och Timothy Hutton.

Utkanten av Churchville hittas en 10-årig flicka våldtagen och mördad. Både hennes namn bär samma initialer som staden. Finns det ett samband?
Kommissarie Paige (Eliza Dushku) tar sej an fallet med stor beslutsamhet. Men ju närmare den galna mördaren hon kommer, ju närmare drivs hon själv mot vansinnets gräns.
Och mer flickor hittar dom som har namn som bär samma initialer som staden dom hittas mördad.
Jag ger den ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.



En riktigt rolig komedi. Fick skratta en hel del, och helt klart är yoga scenen bäst. Vince Vaughn, Malin Åkerman och Kristin Davis är bland annat med i filmen.

4 par åker till en tropisk paradisö på lyxsemester... men väl på plats upptäcker tre av dom till fasa att intensiv parterapi är en obligtorisk del av resan!
Den får faktiskt ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0