Godmorgon

Jag har bilder från igår. Men dom kommer jag visa när jag kommer hem från jobbet. Jag mår inte bra idag, det som jag har misstänkt pollen är kanske inte det. För jag är jätte täppt i näsan och nyser hela tiden. Men jag har provat och ta en allergi tablett så får vi se hur det funkar. För det känns inte kul om det är så att jag är förkyld. För jag har inte heller råd att vara borta från jobbet.  Men jag ska åka och jobba idag.

Tillbaka om kvällen igår. Blev lite chockad över hur folk kan vara. Men vi ska börja från början. Det var när vi tog  taxi till Toscana. Vi tog den billigaste taxibolag som finns i Luleå, men jag kan säga att resan blev inte alls billig islutet. För det första så funkade inte ac:en i bilen så det var jätte varmt iden, så man fick veva ner rutorna. Sen så levde bilen om en hel del, då sa taxichaffören att det var fel på drivknutarna, sen det bästa av allt, säger taxichaffören vi tar gärna emot pengar på det här bolaget istället för kort. Hur skumt är det? Sen när vi var framme så säger hon att man får betala 10% extra för att man betalar med kort. Så resan kostade 120kr. Så jag sa till min kompis är vi i Sverige.
Jag kommer aldrig mer åka med det bolaget, för jag tycker att det är jätte skumt för det finns inga taxibolag som vill ha pengar dom uppskattar mer kort, just för rån och så. Kan säga att det här bolaget har nån 3 i sitt telefonnummer.

Men vi hade jätte trevligt på restaurangen Toscana, och maten var lika god som vanligt. Men det var sen när vi gick till ett annat ställe som jag blev helt chockad över, kommer inte heller säga vart jag var för det är pinsamt och jag skäms för att jag var där. Men jag kan säga att det är skillnad på folk vart man är. Det här var på ett område som jag inte alls gillar. Folk var jätte fulla och deras ålder var väl 50 plusare och dom var jätte pinsam. Det märks att man är en stan människa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0