Godmorgon!

Vilken härlig dag att vakna upp till! Solen skinner och det är skönt ute. Är så sugen på att sitta ute på isen eller nån annan plats vid en grill. Tänk att få grilla årets första korv. Synd att min sambo jobbar idag.

Blev inte så många inlägg igår, men det var för att vi hade köpt hem hockeymatchen som Luleå spelade mot Rögle. Tänk att tillomed Luleå vann, dom ligger rätt så långt ner på listan. Sen var vår kompis här med sin nya flickvän. Hon var trevlig. Det är alltid så kul att få träffa kompisars nya partner.


Kommentarer
Postat av: maria

ja dem är jättesöta dem formarna finns på Åhlens! ja ibland får man sig ett ryck att baka hihi ska hem till mamma i helgen så tänkte överaska med muffins=) ja tack detsamma hoppas du får en toppenhelg!! kram!

2010-03-12 @ 12:26:23
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: Gaby

Det är inte klokt att man är inne en sån hår härlig dag med blå himmel och en stooor SOL.Jag har gjort en insats i hemmet istället,ha.ha.Städat,tvättat.bakat.Ja,visst är det kul att man träffar nya kompisar,det håller jag med dej om.Ha nu en trevlig fredagskväll.Tjinge,ling.

2010-03-12 @ 14:09:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0