Längtar!

Ååå vad jag längtar till imorgon, ska bli så kul att få gå ut och äta. För till det ställe som vi ska gå till har jätte bra mat. Vi ska till Toscana Bar & Kök som ligger på Skurholmen, så det ligger utanför stan. Men innan vi ska dit så blir det att dricka lite skumpa först, för vi ska först till vår kompis som bor nära där. Det kommer verkligen bli en trevlig kväll.

Sen har jag något mer att berätta att den 9 april ska jag till Icehotel i Jukkasjärvi med klassen, det kommer verkligen bli super kul. Det är hemskt att man har aldrig sett det tidigare för det ligger ju ändå inte så långt borta från Luleå, det är ca 30 mil hihi. Jag ser verkligen framemot det, då ska jag fota som en galning hihi.

Kommentarer
Postat av: AMANDA FALK

Åh toscana låter toppen :D italienska va? hetaste tipsen är carpaccio till förrätt och fungi e panna till huvudrätt, fantatiskt gott!



Sv: Ja men precis, dessutom jobabr mamma på SAS så vi är en ritkig res-flyg familj ;-) Ja aj gblir så avis på pappa när han jobbar då han reser till usa, australien, japan osv.

Yes, shopping i LONDON :D wie!

Ha en bra kväll!

2010-03-30 @ 20:00:59
URL: http://amandafalk.se
Postat av: maria

ja du får tänka att det inte är några minusgrader längre iallafall så brukar jag tänka haha fast inatt hade vi minusgrader men det är ju på natten!



ja visst är det fint det lacket!=)



så kul att du har så mycket roligt att se fram emot!!!=) det är du väl värd efter allt kämpande med skola o allt!!!=) ät nu något riktigt gott!=) Toscana det låter ju Italienskt,det bästa man kan äta!! vi åt helt fantastiskt gott på den Italienska restaurangen i Göteborg!! mmm vattnas i munnen på mig när jag tänker på det!!=)



ha det nu så trevligt imorgon kramisar Maria=)

2010-03-30 @ 21:41:16
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: CArin

å vad kul attgå ut och äta. mumsigt värre

2010-03-31 @ 10:15:01
URL: http://carinbengtsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0