Skoldagen avklarat!

Då har jag haft min första skoldag idag. Som tur så hade vi bara en halvdag, men det var dom tre längsta timmarna idag. Kan inte fatta att tiden gick så sakta. För det var en rolig dag i skolan. Men det är väl så ibland så går tiden så sakta.

Idag så blåsar det så in i norden. Fy fan, fick ont i örat sen så har det haglat tidigare idag så när man gick hem fick man hagelkorn i ansiktet. Och yr i skallen blev jag.

Så nu ska jag se på film och slappa.

Kommentarer
Postat av: maria

hej Nina ja jag såg ditt mail!!=) det låter ju jättebra ska bara kolla upp det lite mer innan bara så får vi se!ja festen var väl ganska rolig det blev lite stressigt för mitt i maten så kommer värden som skulle hålla i det så det det blev något rörigt! annars var det väl inget märkvärdigt mycket är skit faktiskt och det är dyra grejer! inte värda att lägga pengar på! jag menar har man det bra tillsammans så varför skulle man behöva såna leksaker hahaha bra för singlar dock kanske ,vad vet jag?=) ha en toppen dag kram maria=)

2010-03-08 @ 12:47:18
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: Gaby

Jag har varit in till stan idag,skulle köpa en present.Det var faktiskt storm.Ursäkta,men jag måste skratta,när du skriver att du blev yr i skallen,det blev jag med,kändes som man var på snusen,hi,hi.Hittade inget intressant åt mej själv.Lika så bra det.

2010-03-08 @ 17:41:32
Postat av: Nina

Till Gaby! Vad konstigt att du också blev yr hihi. Det var verkligen inte nått roligt väder idag. Vad synd att du inte hittade ngt åt dej själv på stan.

2010-03-08 @ 20:17:29
URL: http://chicnina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback