Hej hej

Orkade inte skriva ett inlägg imorse, var lite små trött fast jag somnade tidigt igår. Men idag ska jag gå och lägga mej ännu tidigare. För imorgon kommer det vara fullt upp på jobbet så då är det bra att man är pigg och glad.

Ser ni Paradise Hotel? Jag är helt fast i serien, går verkligen inte missa nått avsnitt haha. Det är verkligen många serier som jag följer just nu, därför är det extra bra att vi har en boxer som går att spela in på så man inte missar något haha.

Kommentarer
Postat av: Gaby

Jag ser inte så många serier,har inte riktigt tid.Fasiken så kallt det var på morgonen,men det är ju vinter.Det är bara att klä sej.Du ska ha en bra kväll.

2010-11-18 @ 18:59:52
Postat av: madeleine

Nej jag gick in i butiken med ansökan. Har jobbat som assisterande butikschef i en Biancobutik i Köpenhamn tidigare, så jag hoppas att min erfarenhet kan hjälpa mig:)

Eftersom att jag är 4 år yngre än du har jag en 5-års plan. Barn innan 30 här också! O precis som du så vill jag ha fast jobb. Jag vill vara gift, kan bo kvar i min lägenhet när barnet är väldigt litet. Men sen vill jag ha hus o bo i en mindre småstad/förort. Ha hund o volvo funkar bra för mig;)



För att besvara din fråga du skrev i detta inlägget. Paradise hotell. NEJ!! Iof gillar jag inte Alex Schulman heller. Men jag följde det när det gick i tv4 för många år sedan med Josefine Crafoord.

2010-11-19 @ 10:37:17
URL: http://bekijk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0