Tuesday

Det går lite tungt med min julpyntning, men jag har alla fall städat färdigt så det känns jätte bra hihi. Jag tror att jag får julpynta på fredag istället. För nu vill jag göra massa andra saker.

Jag är fortfarande inne på göra om i hemmet, och vi kommer verkligen få göra om vårt andra rum för det kommer flytta in en stor sak där. Den saken ska flytta in om 10 dagar så det kommer bli super kul och jag längtar redan efter den hihi.


Kommentarer
Postat av: maria

tack Nina! nej det är verkligen inte roligt att vara sjuk så länge! men när man bara jobbar o jobbar så går det ju aldrig om,men nu får jag vara hemma några dagar så hoppas det ska bli bättre då!



nej jag har inte ens hunnit kolla på kollektionen eftersom man bara jobbar då haha det är bara jobbet som man hinner med allt annat blir lidande fritid har man ingen! men kikade in för en stund sedan men allt är ju redan slutsålt! helt galet! för det var ju inte sådär jättemycket snyggt o dessutom så var det dyra plagg! har folk så mycket pengar, o innan löning?! ja man kan ju undra! ska bli kul o se vad du klickat hem iallafall! kanske var där något snyggt som jag missat!=) ha det gott kram!!

2010-11-23 @ 17:18:26
URL: http://mialooove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0