Cinema

Det blir att gå på bio på fredag, det kommer verkligen bli trevligt. Det är nämligen premiär för Wall street money never sleeps.



Så det är vad jag och min sambo ska göra på fredag.



Bild från Imdb.

Kommentarer
Postat av: maria

haha ja han är något speciell han! men arbetskollega blir han ju inte direkt!! är ju inte på samma avdelning!! gekås är stort vet du!=)dessutom är han mest på ett lager som heter sunneräng ligger en bra bit från Ge-kås! det är tack vare tv som han är ute i butiken ibland! så tack o lov slipper man ha med honom o göra!! han är ju segare än en sköldpadda=O haha fattar inte att han kan vara ute i butiken för där måste man ha tempo när man jobbar!!

2010-09-20 @ 21:34:00
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: maria

åhh vad mysigt o gå på bio!! den filmen verkar jättebra!=)

2010-09-20 @ 21:35:02
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: maria

ja han är ju människa han med! och visst är han värd ett arbete det är väl därför han fått på lagret! inte lika stressigt!....ja det får ju vara lite tempo när man arbetar! men sen får de ju finnas gränser där med man måste ju ta det lugnt ibland för annars kanske det blir slarvigt gjort! o man får göra om allt! då är det är ju bättre o vara noggrann från början o ta lite längre tid på sig då så det blir riktigt gjort! men det beror ju på vad det är för jobb man har med! olika det där! men jag jobbar bäst när jag har o göra o det är lite tempo som sagt!=)

2010-09-20 @ 22:00:58
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: Gaby

Ja,Den filman skulle jag vilja se,är nog bra,gillar Douglas.

2010-09-20 @ 23:15:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0