Make Up Store

Som jag skrev igår så kom jag hem med en påse från Make Up Store, det var egentligen inte tänkt att jag skulle köpa något, men ändå så gjorde jag det. Det var väl Becky Bloomwood som väcktes inom mej. Läser dom böckerna just nu.




Sån här är alltid bra att ha när man ska åka bort eller att bara ha det hemma. Jag ska göra den jätte fin, bara med mina favvo produkter.



Ljus basskugga är alltid bra att ha. Heter Meteor.



När man handlade för en viss summa så fick man en present som vanligt. Fick det här nagellacket som heter Maria. Den är som mintgrön skulle man kunna säga.



Så fick jag det här också. Eazy bronzer, som jag kan använda på ögonlocken, ansiktet eller kroppen. Men jag blev rekommenderad att ha det till ögonlocken, make up artisten C menade det blir snyggt. För jag var tvungen fråga vad jag skulle ha det till hihi.




Så fick jag det här läppstiftet, som heter Stucke. Det är ju inte min färg om jag får säga så. Men man kanske får det till nån användning nån gång, som Halloween. Så bjud mej på fest nu och att vi ska klä ut oss!

Kommentarer
Postat av: Gaby

Vilka fina presenter du fick när du shoppade. Kram.

2010-09-30 @ 17:46:54
Postat av: maria

ja just det kommer ihåg när du visade att du hade köpt dem!! ja den Moringa är så himla go i doften min favorit! brukar köpa den! min andra var slut nämligen så då köpte jag en ny! har i.o.f den med citron o en annan rosdoft,men som du säger blir det ju gärna så att man samlar på sig annars! men så länge man använder dem så tycker jag det är ok! men någon duschkräm har jag aldrig köpt innan tycker dem är lite dyra annars men passade på nu! så får man väl använda dem ibland bara för det är verkligen lyxduschkräm!



mycket fint du fick med från MakeupStore! deras skuggor är dem bästa som finns ute!! högpigmenterade o håller hela dagen! o sen är dem dryga också det gillar jag!!=)



men den färgen var väl fin på dina läppar förresten!! lite höstig! tänk till en lite sotad ögonmakeup!=) men det är ju du som ska känna att du passar i den!=) ha det gott kramar!

2010-09-30 @ 17:58:23
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: maria

haha tack!!=) alltid kul o höra att man ser yngre ut!!=) men som du säger jag ser ju själv skillnad liksom men det gör ju så mycket med hår o smink o så! o ja ändå är det bara ett år sedan! haha ja så kan det vara!=)

2010-09-30 @ 18:12:41
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: Linda

haha ja det ær nog ingen ide och sæga att man inte ska handla något:)



Hehe bøckerna om becky bloomwood ær riktigt bra, skrattar gott varje gång jag læst en bok. Ær i norge om du tycker texten ser lite konstig ut:)



Nu ska jag bege mig ut på en shoppingtur i Drammen, imorgon bær det av till Oslo:)



kram

2010-10-01 @ 11:51:36
Postat av: Nina

Till Linda! Jag skrattar också hela tiden när jag läser dom böckerna, för dels så känner jag igen mej på vissa punkter hihi. Jag är nu på den andra boken, New York.



Vad kul att du ska åka till Oslo, jag gillar den staden. Hade riktigt kul när jag var där för några år sen. =)

Se till att shoppa mycket! =) Ha en trevlig helg! Kram

2010-10-01 @ 13:55:16
URL: http://chicnina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0