Monday

Det var tänkte att jag skulle åka till mina föräldrar idag, men jag bangade precis ut när jag hade sagt ja till dom. Känner att det var skönt att få vara hemma eftersom jag har jobbat hela helgen så vill jag även passa på att bara vara hemma. Men jag har sett filmen Invictus De oövervinneliga.

Min sambo kommer snart hem så då blir det att gå på en höstpromenad. För det är fint väder ute. Men jag tycker ändå att det är kallt när jag har varit ut med vovven.

Kommentarer
Postat av: maria

Hej Nina!=) pajen var så mumsig!!! ska du veta!! och blev väldigt uppskattad av våra gäster=) så mycket så allt gick åt!!!=D tusen tack återigen för det goda receptet! kommer göras fler gånger,har länkat till dig!=)



låter härligt med höstpromenad! jag har varit i Ullared hela dagen på introduktion! fått en massa information så jag kommer väl drömma om allt inatt hihi! är så trött så jag knappt vet vad jag heter!gick upp halv sex imorse! men imorn blir det sovmorgon iallafall!=) ha det gott kramar!

2010-09-27 @ 17:30:29
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: maria

vad konstigt jag satt o skrev o så försvann det bara! så jag vet inte om det jag skrev puplicerades! du får radera isåfall haha det jag skulle skriva var! att det var ju bra att jag kunde få dig på lite bättre humör iallafall då!=) ibland har man ju sådana dagar! man måste väl tillåta sig själv o acceptera att ha det ibland!! men det är inte lätt!!!



tack Nina=) ja gillar den klänningen=)....ja mötet gick bra! så mycket att lära sig o ta in nu bara!! men så är det ju o komma till en ny arbetsplats!! dessutom är där ju så jäkla stort! men man är ju på sin avdelning sen så det ska nog gå bra=)

2010-09-27 @ 17:45:24
URL: http://mialooove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0