Film

Oj vad jag ligger efter med att läsa bloggar. Det har hänt så mycket för alla. Men nu blir det en paus med att läsa bloggar för att se på Jägarna 2, kommer känna mej som hemma haha. Nä, det var ett skämt.


Kommentarer
Postat av: maria

Ja det får dem väl göra eftersom man är säsongsanställd bara,arbetsförmedlingen här väntade 80 pers som skulle bli arbetslösa nu! och det var en dag det! så vi är jätte många som får gå hem nu i december!



Men jag har ju jobb från o med mars igen! eller senare det beror på hur mycket de ska sparas! som om Gekås skulle behöva det;( jaja dessa pengar! man blir så trött! Gekås skulle ju ha råd att anställa en hela året om egentligen! men ser dem att de kan spara lite så gör dem det!



Ja KappAhl var ju mer JAG om man säger där kunde jag ju få hjälpa kunden mer o sätta dem i fokus nu känner man sig bara som en robot!,ska ev.ringa till KappAhl igen o söka men jag vet ju vad jag får för svar o så är det de här med timmar också! det blir nog inte mer än 20 timmar där tyvärr o det är för lite för att man ska klara sig! ja suck det är mycket som ska spela in!



Hade mer än gärna haft min egna butik men när världsekonomin är som den är så vågar man ju inte satsa! ,i våran lilla stad funkar inget heller allt går i konkurs!



Ja tänk om kunde bli rik på att vara lyxig hemmafru à la Maria Montazami! ,det hade varit nåt det;) släppa sitt egna läppstiftmärke och designa lite snygga väskor bara! haha drömma går ju;)

2011-12-15 @ 22:24:51
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Jag började kl 13 och allt var klart och sista tumlaren hade gått klart till 23.. Borde kanske tvätta oftare...?

Var Jägarna 2 bra? 1an är ju riktigt bra!



Förresten, roligt godis till vovven. Hoppas att han blir glad!

Ta det lugnt på jobbet nu och vila den tiden du är ledig! Kram

2011-12-15 @ 23:59:27
URL: http://bekijk.blogg.se/
Postat av: Nina

Hur var filmen? ;) Vill också se den snart.



ha en fin helg. Kram.

2011-12-16 @ 11:20:08
URL: http://anina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0