Fakta

Vi kommer ha en myskväll framför tvn idag. För det blir att se på Melodifestivalen. Man har märkt att det är människor överallt i stan. Det har ju kommit en hel del turister hit till Luleå. Tycker att det ska verkligen bli kul att få se härifrån. Men det skulle inte förvåna mej att dom kommer visa renar och samer. Men jag kan säga en sak, vi har inga renar eller samer i Luleå hihi. Dom finns högre upp i landet, dvs i Lappland bor dom.

Men ni kommer säkert få se hur mycket snö vi har och det är sant. Säkert blir det bilder från Ishotellet också som ligger ca 35 mil bort från Luleå. Men det är väl meningen att vi ska marknadsföra hela norrbotten och lappland så det är rätt! Man blir lite som en patriot haha.

Det blir att göra lite olika tilltugg och dricka nån Bellini och röd vin, så ser vår lördagskväll ut.Bellini.

Kommentarer
Postat av: Nina

Oh låter som en toppen kväll! Spännande att det visas från din stad :)

Vi var på en deltävling för några år sedan (2008) då våra vänner tävlade (Scotts i Göteborg) det var häftigt att se det live + att vi gick på efterfesten med alla stjärnorna.

Bellini låter gott! Här blir det passta frutti di mare med chablis vin & moussebakelse & champagne till efterrätt :-)Kram på dej!

2011-02-05 @ 16:43:46
URL: http://anina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback