Movie time!

Som jag skrev tidigare idag så var jag jätte seg när jag kom hem från jobbet samt att jag frös. Men nu känns det mycket bättre och jag är piggare.

Väntar på att klockan ska bli åtta för då blir det att vi ska se på Crazy, stupid, love.Tror att den filmen kan vara riktigt kul.

Kommentarer
Postat av: Maria

Ja det är klart! mamma är ju alltid mamma vet inte vad jag hade gjort om det hade hänt min mamma något, hon betyder allt för mig! , man är så rädd som det är ändå och man oroar ihjäl sig hela tiden!, jag ser hur min mamma kämpar o sliter på sitt jobb tänker att det ska hända henne något hemskt! ,Tror att stressen förstör en massa tyvärr!:( önskar att folk tog det lite lugnare! Arbetsgivarna på hennes jobb är inte riktigt kloka i huvudet! Det känns som att hon får jobba dygnet runt! Idioter! Arbetar dem till nio på kvällen så ska de nu ändra det så de kan behöva jobba till tolv på natten! Inte klokt! O sen ska de upp nästa dag o jobba vid sju på morgonen igen! Sjukt att det får vara så.Så ja jag oroar mig mycket för henne!

2012-02-08 @ 20:06:40
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: Maria

Den verkar rolig den filmen! Den vill jag också se!:) älskar komedier o filmer som man blir glad av o på bra humör! Därför jag sällan ser thrillers o andra skräckfilmer! Dem får jag bara ont i magen utav! O så tänker man att det ska hända på riktigt sen! Usch o fy haha fast man vet ju att det bara är på låtsas men jag lever mig in så mycket i filmerna! Haha ...så komedier el romantiska komedier är min melodi ,vill ha lyckliga slut i mina filmer!:)

2012-02-08 @ 20:16:52
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Vi såg den filmen i helgen! Vad tyckte du? Jag tyckte den var bra och lite underhållande men - MEN jag ogillade slutet skarpt. Det blir så perfekt. Jag gillar lite tragik och när allting inte blir perfekt.. Har sett "drive" med Ryan för ett tag sedan och tyckte han var mycket bättre i den filmen. Han blir för mycket pretty-boy i "crazy......". Men den var bra annars utom slutet!! Haha.Vad skönt med din mamma! Usch jag kan föreställa mig. Min mamma fick ett tråkigt besked innan jul (det är bra nu) och hela ens liv skakas om. Så skört ett liv är. Har förstått det som att du står nära din familj, det gör jag också.

Ta hand om er! Kram

2012-02-08 @ 23:40:50
URL: http://bekijk.blogg.se/
Postat av: Sara

Åh den är sååå bra :) Läs gärna mitt inlägg om blondinbellas åsikter om att pensionera sig vid 75 års ålder :)

2012-02-09 @ 14:22:40
URL: http://danssara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback