Godmorgon

Måste erkänna en sak att man är som fortfarande trött efter midsommarhelgen hihi. För det tog lite tid för mej att stiga upp idag, jobbade hela dagen igår därför blev det inga inlägg.
 
Men vilken trevlig midsommarhelg som man har haft, vi var nästan samma gäng på midsommarafton som förra året. Men iår blev det att spela krocket. Jag har inte spelat krocket sen  jag var riktigt liten. Så nästa år blir det att spela mer krocket för det har vi i huset. Jag måste också säga att jag har börjat gilla skärgårdssill, det är ju jätte gott att äta det med potatis på hårdbröd, nubbe gick också ner men jag tyckte att det var nog det som smakade mest illa hihi.
 
Sen var vi ju på bröllop på midsommardagen, det var ett utebröllop i en stuga vid skärgården, snacka om mygg säger jag bara, men det var även mycket mygg på midsommarafton. Men jag lyckades att bränna mej på bröllopet för det har varit fint väder hela helgen och sen så känner man inte heller när solen bränner en för det blåste lite, så jag har riktigt ont på bröstkorgen och ena axeln. För jag är fortfarande illröd.
 
Idag ska vi säga upp lägenheten och sen ska vi skriva på lite andra papper, blir mycket pappersjobb den här veckan. Har även en jätte viktig sak som jag måste fixa, för nu går det inte att vänta längre.
 
Ha en super härlig tisdag!

Kommentarer
Postat av: Gaby

Spännande med flytten,sen är det väl färdigt flyttat för dej,hi,hi.Vad tur att ni hade fint väder i helgen,speciellt när ni varit ute hela tiden.Tänk vad vädret är viktigt.Regnar det blir man ju förbannat och dessutom blöt.Ja du,du ska ha det så bra.

2012-06-27 @ 13:30:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0