Besatt

Som sagt det känns lite tungt med träningen för jag har blivit lite besatt av att väga mej varje dag, så ser jag att det inte händer så mycket, det gör mej rätt så irriterad. Men jag hoppas att måttbandet kommer säga mycket mer. För jag kan ju tänka mej att jag har väl börjat få mer muskler och det är klart att muskler väger mer än fett.

Sen i måndags tills nu så har jag gått sammanlagt 26,9km. Jag märker också att jag har blivit snabbare, det känns som att snart skulle man kunna börja jogga.

Jag vet inte om jag har skrivit om det här tidigare men för nått år sen så var jag ute och joggade med min vovve och då sa en till mej som jag mötte på vägen att hon trodde att jag var ute och joggade med min katt. Fattar inte varför folk tror inte att det går att jogga med en chihuahua, han är ju lika mycket hund som en stor. Alla slags hundraser behöver motion.

Kommentarer
Postat av: Nina

Verkligen inte dåligt, bra jobbat! Jag kan varmt rek pw före frukost, man förbränner som mest då :) Funkar alltid på mig när jag snabbt vill gå ned ett par kilo.



Ha en fin pingst!



Kram.

2012-05-26 @ 08:13:18
URL: http://ninajustme.blogspot.se
Postat av: Gaby

Kämpa på,kämpa på,hej å hå!

2012-05-27 @ 09:10:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0