Intervju med mej själv!

Ja, hur har det gått med träningen?
Jag måste säga att det går jätte bra och jag tycker fortfarande att det är roligt.
 
Hur ofta tränar du?
Började i måndags (24/8) och då blev det två pass en på morgonen som är kondition. Jag går då på ett program för löpbandet tar väl ca 30 min och jag älskar det programet för jag tar ut mej en hel del, det ska kännas. Är man inte svettig så har man inte kört hårt! Jobbar speciellt med min puls.
 
Sen på kvällen blev det styrke, körde då axlar och bröst. Igår på kvällen körde jag armar, rygg och mage. Ikväll blir det att köra ben och rumpa.
Ska försöka träna 5 dagar i veckan.
 
Hur många pass blir det?
Jag försöker köra två pass per dag. Kondition på morgonen och styrke på kvällen.
 
Vad är du ute efter?
Jag vill få en vältränad kropp och en super bra kondition, och självklart vill jag bli smalare också!
 
Men kör du inte för hårt med två pass om dagen, när det är ganska så många år sen du var på ett gym?
En del kan nog tycka det, men tex när jag kör styrke så får man tänka att jag har startat på noll, så jag måste börja bygga mina muskler från början så jag har inte så tunga vikter, men jag kör ändå så det känns. Men jag är inte ute efter att ha en träningsvärk som ska sitta i en vecka. Det ska bara kännas lite grann av träningsvärken så som det gör just nu. Sen så kommer jag inte alltid kunna köra två pass om dagen.
 
Blir det att ändra nått på matintaget?
Ja, det har som blivit automatiskt att man börjar tänka mer på vad man stoppar i sej, men jag kommer inte gå på nån bantningsdiet eller nån slags diet. Jag vill kunna äta allt men det får vara med måtta. Sen har jag minska mitt alkoholintag.
 
Betyder det här att du kommer sluta med inlägg om mat och dryck?
Nej, det kommer jag inte sluta med eftersom jag är intresserad av mat och dryck, men det kanske blir lite mindre fredagsmys hihi.
 
Tack för svaren och lycka till, det här kommer du fixa!
Tack, jag känner verkligen på G och jag tycker att det är super kul, fast min våg har inte visat än att jag har gått ner något sen i måndags. Men jag får väl väga mej istället en gång i veckan.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0