Tilltugg nu när det är fredag!

 
Dom här goda tilltuggen gjorde jag förra året och jag lovade då att komma ut med hur man gör dom. Så det är väl dags nu och så passar det så bra när det är fredag och helgen är här nu.
 
 
Två sorters tilltugg.
 

Minikrustader med brieost och fikonmarmelad

Skär brieosten i bitar och stoppa varje bit i en minikrustad, sen skjus i ugnen i 200 grader och ha uppsikt över krustaderna så dom inte blir svarta, för det går snabbt. Du ska ha dom i ugnen tills osten har smält.
Sen när det är klart ta ut dom och klicka i fikonmarmelad i varje krustad.
 

Minikrustader med ädelost och hjortronsylt
 
Du gör exakt samma här som receptet ovanför fast den här gången ska hjortronsylten vara med i ugnen. Så på med hjotronsylten in i ugnen och se verkligen upp att krustaderna inte blir svarta!
 

Snabbt, enkelt och gott, det kan inte blir bättre såna tilltugg gillar vi hihi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0