En ruskig höstdag!

Trodde att jag skulle kunna jobba idag men så blev det inte. Så nu blir jag långledig och jag hoppas att jag blir frisk snart så jag kan ta tag i allt som jag inte har hunnit med!
 
Finns inte så mycket att göra nu när man är förkyld men snart ska man va pigg igen och det är något som jag måste vara i helgen för då händer det roliga saker som jag har bokat in sen en månad tillbaka.
 
Idag är det verkligen inomhusväder eller ska man säga en riktigt dålig höstdag för det regnar och blåser, tack och lov så är inte killarna heller så förtjusta att vara ute när det regnar, så vi har bäddat ned oss i soffan och tänt lite doftljus (som jag inte känner nån doft av) och tar det väldigt lugnt.
 
 
Ni ser ju hur fint Ådin har bäddat ned sig i dom nya kuddarna.
 
Funder på att koka vatten och göra en kopp Chai latte pumpkin spice. Drack det för första gången förra veckan och jag tyckte det smakade gräs eller hö, men som sagt jag är ju förkyld så det kan ju ha med det att göra att jag tyckte att det smakade så. Ska testa att göra ett nytt försök igen med tanke på att jag har köpt hem så mycket chai latte pumpkin spice pulver.
 
Ha en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0