Storforsen!

Det blev en liten repris med Storforsen igår. Var ju där sist för två år sen, men då var jag med min sambo och en vän till han var med oss. Igår var jag med mina föräldrar och min morbror och ingifta moster. Så vi var och gick runt forsen, sen blev det till restaurangen och åt middag precis så som jag gjorde för två år sen hihi.
 
 
Det är hotellet som man ser nedanför forsen.
 
 
Utsikten från restaurangensbalkong där vi satt och åt.
 
När jag fick min varmrätt så råkade servitören spilla ut sås på mitt hår och min rygg och min jacka. Nu handlar det inte om mycket för det var inte så att jag kände det, men jag hörde att han sa oj. Och då tänkte jag undrar om han var nära att spilla på mej, det var just nu när jag skulle börja äta så känner jag i min tofs att håret var kletigt och jag kände sen att jag hade även på ryggen. Sen när han kom tillbaka så sa vi att till han och först då ber han om ursäkt. Jag tycker att han kunde ju ha erkänt på en gång när han hade gjort det, istället för att låsas om ingeting.
 
För det här fick jag inget, Dom erbjöd inte kemtvätt så som man brukar göra eller att man tex får efterrätten gratis. För när jag jobbade så erbjöd vi alltid att dom kunde få kemtvätt eller gratis efterrätt tex. Så jag tycker att det var riktigt dålig stil.
 
Sen så hade min morbror och min moster beställt in en flaska röd vin, och den färgen säger jag bara såg ut som nyponsoppa. Och hon som serverade sa att det inte var nått fel på vinet eftersom det var nått med sockret i vinet. Kan säga att vinet smakade inget. Men jag kan inte fatta hur en som serverar står och försvarar vinet så där. Hade det varit jag så hade jag tyckte det var pinsamt när jag häller upp det och ser färgen. Men dom fick alla fall en ny flaska fast en annan sort.
 
 
Chokladfondant.
 
Den var god men den smakade inte alls så som den gjorde för två år sen, för då var den perfekt. Chokladfondant ska vara lite rinning, dvs när du tar med skeden en bit från den så ska det rinna ut lite choklad. Det gjorde inte den här. Det var som en chokladkaka. Jag vet att göra chokladfondant är ganska svårt. För oftast blir den för gräddad eller för lös.
 
Jag låter ju nästan som en matpolis haha. Men det är klart vi svenskar är dålig på att klaga på restauranger. För det kostar ju ändå en del att äta ute och då vill man att det ska vara perfekt. För man vill ju unna sej den lyxen.
 
Så ikväll blir det tredje gången gillt och jag kan säga att jag är inte orolig, för jag vet att dom är bra på Bistro Norrland. Har aldrig varit besviken när jag har ätit där.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Nina

Men fy vilken dålig stil.. Förstår din besvikelse.

2013-07-23 @ 20:37:36
URL: http://ninajustme.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0