Midsommardagen 2013

Sen på Midsommardagen så hade vi middagsgäster. Min mamma, pappa, morbror och min moster. Ja vad ska vi säga om den middagen, det kändes som att vårt otur var även den här dagen. Min mamma började må dåligt så vi visste inte om vi skulle ringa efter ambulans eller till läkaren. Jag fick köra henne fram och tillbaka. Hämta tabletter och så. Det gjorde så att hela middagen blev uppskjuten för dom kom till oss klockan 17 och jag tror att vi började äta förrätt först klockan 20 så efterrätten blev efter 00. Man kan säga att det var inte så jag hade planerat vår middag. Vi bjöd alla fall på tre rätters men hade tilltugg först.
 
 
Jag hade gjort minipizzor.
 
Som sagt till tilltuggen så hade jag gjort egna minipizzor. Måste säga att dom var super goda. Har gjort degen själv och det receptet finns här på min blogg, bara gå in på Ninas Matrecept.
 
Det var två olika sorter, gillar man ost så gillar man dom här och jag kommer helt klart göra dom fler gånger. Hade testat tidigare innan med färdig köpt pizzadeg och det var lite svårare att göra då, så det är bäst att göra degen själv. För man kan som inte ta tillvara den färdigköpta degen dagen efteråt som jag kunde jag göra med den egna degen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0