Påsken 2015

På Skärtorsdag så startade vi upp påsken. Vi firade med mina föräldrar, vi började med att vara i kyrkan, det var en slags påsk kvällsmässa (vet inte vad det heter). Sen efter det så åkte vi hem till vårt hem där vi dukade upp tapas/småplock.
 
 
Vårt påskbord 2015.
 
 
Ostkorv, oliver och skinka.
 
 
Gravad ren, tryffelpecorino, tryffelsalami, bresola och pepparrotscreme.
 
 
Sourcream chips med brillat savarin, crostini- med skagenröra och kalix löjrom.
 
 
Tunnbrödsrulle med lax, äpple, pepparrot och philadelphiaost.
 
 
Lufttorkad skinka med getost.
 
 
Pizzabullar med salami. Babybel ostar. Två röror en med soltorkadtomat- och kronärtskocka creme.
 

Allt var så super gott och jag gillar sånt här. Det blev över en hel del så vi åt det även på påskafton efter jag hade kommit hem från jobbet. Som ni ser så hade vi inte det vanliga påskmaten, ganska skönt att tänka utanför boxen när det är påsk hihi. 
Annars brukar påsken vara som ett julbord och så länge sen var det inte jul så man är lite fortfarande less på julmat. 
Men påskmust hade vi i alla fall. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sabina

Det där ser verkligen supergott ut! :)

Svar: Tack =) Det var verkligen gott, gillar sånt där småplock! Som man kan sitta länge och äta och prata.
Nina

2015-04-07 @ 16:22:01
URL: http://https://minegensite.wordpress.com/
Postat av: Gaby

Klokt val.Så mycket gott.Kram

Svar: Å yes det var verkligen gott. Älskar sån där plockmat =) Kram
Nina

2015-04-07 @ 16:47:29
Postat av: Oslofru

Oj så mycket gott :)

Svar: Tack! =) Jag älskar verkligen sån mat, som tar tid att äta så man kan njuta och prata en hel del =)
Nina

2015-04-07 @ 17:17:12
URL: http://www.oslofru.com
Postat av: kyrksyster

Låter så gott! Blir jag bjuden nästa år?

Svar: Det va super gott och jag älskar sån mat =)
Nina

2015-04-07 @ 20:18:31
URL: http://https://kyrksyster.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0