Påsken 2015
På Skärtorsdag så startade vi upp påsken. Vi firade med mina föräldrar, vi började med att vara i kyrkan, det var en slags påsk kvällsmässa (vet inte vad det heter). Sen efter det så åkte vi hem till vårt hem där vi dukade upp tapas/småplock.

Vårt påskbord 2015.

Ostkorv, oliver och skinka.

Gravad ren, tryffelpecorino, tryffelsalami, bresola och pepparrotscreme.

Sourcream chips med brillat savarin, crostini- med skagenröra och kalix löjrom.

Tunnbrödsrulle med lax, äpple, pepparrot och philadelphiaost.

Lufttorkad skinka med getost.

Pizzabullar med salami. Babybel ostar. Två röror en med soltorkadtomat- och kronärtskocka creme.
Allt var så super gott och jag gillar sånt här. Det blev över en hel del så vi åt det även på påskafton efter jag hade kommit hem från jobbet. Som ni ser så hade vi inte det vanliga påskmaten, ganska skönt att tänka utanför boxen när det är påsk hihi.
Annars brukar påsken vara som ett julbord och så länge sen var det inte jul så man är lite fortfarande less på julmat.
Men påskmust hade vi i alla fall.
Kommentarer
Postat av: Sabina
Det där ser verkligen supergott ut! :)
Svar:
Nina
Postat av: Gaby
Klokt val.Så mycket gott.Kram
Svar:
Nina
Postat av: Oslofru
Oj så mycket gott :)
Svar:
Nina
Postat av: kyrksyster
Låter så gott! Blir jag bjuden nästa år?
Svar:
Nina
Trackback